Diskuze k článku Novinka pod lupou: FBI: International (CBS)
Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 9. 2021 / 11:24:45 (před 3 roky)
off

Co říct ?? FBI mě neskutečně baví, Most Wanted, naopak nemůžu ani vidět. Což je dáno postavami, které mě prostě od pohledu iritují. No a nový přírůstek do rodiny je tak někde mezi. Ano potencionál to má, propojení s FBI je fajn, ale ty postavy.... . Ploché, špatně zapamatovatelné. Ani druhý díl to moc nevylepšil. Tak uvidíme... Osobně by mě hodně překvapilo, kdyby se seriál z dlouhodobého hlediska udržel.

igwar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
29. 9. 2021 / 13:13:19 (před 3 roky)
off

Videl som pilot a aj napriek niektorým mínusom asi budem pozerať aj ďalej. Pre mňa je zaujmavé najmä to medzinárodné poňatie a naviac blízke a veľmi známe lokácie seriálu (zatiaľ Budapešť, Záhreb). Ale súhlasím, že seriál nemusí prežiť viac ako jednu sezónu okrem iného práve finačnú náročnosť nakrúcania v zahraničných lokáciách. Podobne na tom bol aj iný môj obľúbený seriál tohto typu - Criminal Minds - Beyond Borders.

LucieKM
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
29. 9. 2021 / 13:57:48 (před 3 roky)
off
Katka Mrkvicová napsal(a):

Co říct ?? FBI mě neskutečně baví, Most Wanted, naopak nemůžu ani vidět. Což je dáno postavami, které mě prostě od pohledu iritují. No a nový přírůstek do rodiny je tak někde mezi. Ano potencionál to má, propojení s FBI je fajn, ale ty postavy.... . Ploché, špatně zapamatovatelné. Ani druhý díl to moc nevylepšil. Tak uvidíme... Osobně by mě hodně překvapilo, kdyby se seriál z dlouhodobého hlediska udržel.

Hele dej tomu zase sanci, dve postavy tedka vypadly. Hlavne ze sla ta Special Agent Hana Gibson, ta me stvala taky.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
29. 9. 2021 / 16:02:13 (před 3 roky)
off

Co se týče názoru na FBI, ragelly mi mluví z duše. Začala jsem koukat kvůli Missy, ale tady je (spolu s ostatními) jak bez života. Za tři série se seriálu nepovedlo probudit ve mně nějakou větší sympatii nebo antipatii k postavám, celý seriál působí dost neosobně (a to mi úplně nesedí). Takže zbývají případy, které sice nejsou většinou špatné, ale na zadek si z nich taky nesednu.
Proto jsem ani nezačala sledovat Most Wanted, ta uvádějící epizoda mě nepřesvědčila o tom, že by mi měly být postavy sympatičtější.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
29. 9. 2021 / 16:52:31 (před 3 roky)
off

Mne sa narozdiel od ostatnych paci aj Most Wanted kvoli postavam a hercom, problem je skor ten, ze tie pripady su az prilis jasne a predvidatelne, chyba mi tam to napatie ake by myslim malo byt pri kriminalkach a nejaky ten moment prekvapenia. Oba serialy urcite budem sledovat aj nadalej no zatial je to taky priemer, ktory nicim neohuri. Urcite skusim aj International, ale uz teraz sa obavam po tych recenziach, ze to presne dopadne ako pri Criminal Minds INT. Asi su tie INT verzie nejako zakliate 😁

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
29. 9. 2021 / 17:58:13 (před 3 roky)
off

Mně se líbí všecky. Má to spád a hlavně se tam nijak moc neřeší rádoby "žhavá" moderní témata a rodinné psychosr** :-)

Michal Michalis Miki
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
3. 10. 2021 / 16:33:33 (před 3 roky)
on

Snad budou brzo titulky.
Nemohu se dočkat, až začnu koukat!