Tesim se na Castla. Ale jestli je hodlaji fakt rozdelit, tak mne nastvou.
To co delaji dosud, takove ty bezne vztahove problemy mi nevadi. Ani ex neni nijak vazna hrozba, spis to bude komedie... ale zadny vazny konflikt nechci.
PLL mě už dost začínají štvát, ale šanci jim asi ještě dám :)
Doufám že Castla nerozejdou, to bych někomu asi vážně fyzicky ublížila, ale je fajn že se dozvíme víc o Espositovi.
Teším sa na PLL. Z TLG si teda ja osobne pamätám pramálo :D Ale som zvedavá... A pozerám ešte Switched at Birth, ale to som zatiaľ nevidela finále 1.série a do toho sa mi nejak nechce :/
O Caskett se nebojím, to by na ně fanoušci vyrazili :D. Po Castleovi se asi nejvíc těším na Switched at birth, to je pro mě taková srdcovka díky Vanesse, Seanovi a Martlee. A pak se těším na Bunheads. Jen doufám, že se Michelle brzo vrátí zpátky, abych si mohla užívat jejích slovních přestřelek s tchýní (sakra, úplně mi teď vypadlo jméno).
U PLL už pomalu ztrácím víru, že se to zlepší. Koukám na to spíš ze setrvačnosti...
Těším se na Switched at birth, Lying Game a PLL, ikdyž po tak velké pauze už si skoro nic nepamatuju :D
Neskutečně se těším na Switched at Birth a Pretty Little Liars - i když tam mi přijde, že už místy omílají to samé dokola
Každopádně jsem ráda, že jsem The Lying Game dakoukala až nedávno, protože po tak dlouhé vysílací pauze bych si nepamatovala vůůbec nic :)