No, bylo by to rozhodně zajímavé :)
Sarah bych vyděl v nějaké novém seriálu jistě rád, ale popravdě raději v něčem akčnějším. :-)
Mohla by hrát ve Vampire diaries zabíječku upírů ... ale to by ani Klaus proti ní neměl šanci a seriál by mohl skončit, takže to se asi nestane :)
Locke napsal(a):
Mohla by hrát ve Vampire diaries zabíječku upírů ... ale to by ani Klaus proti ní neměl šanci a seriál by mohl skončit, takže to se asi nestane :)
Víš, že by něco podobného mohlo být docela zábavné. :-)
Locke napsal(a):
jen mám pocit že už z upíry moc toho nechce mít
Pokud se to podaří, tak ji moc ráda uvidim v něčem novém, jen nevím, jestli na ni tohle nebude málo akční :D
Tak nějak si ji teď nedokážu v komedii představit, ale tak může z toho být něco zajímavýho, uvidíme :) Pro mě to prostě furt je Buffy...
Sance, ze se Buffy nekdy vrati zpet se Sarah a Jossem je jako sance, ze vyhrajeme milion :-)
Svou sanci meli, mame uzasnych 7 sezon, ale pokracovani uz spolu delat nebudou.
Preji Sarah, aby znovu nasla ten spravny serial, primereny jejimu veku :-) Doufam, ze bude mit vice stesti, nez minule a budeme ji moct vidat nekolik sezon.
Myslím, že pro Sarah bude dobré předvést, že umí hrát i role kde nemusí mít dřevěný kolík v jedné kapse a ve druhé lahvičku se svěcenou vodou :D Lidé si ji sice budou spíše pamatovat z role Buffy, ale to neznamená, že se k ní hodí nejvíce akčňáky :D
Gingy napsal(a):
Tak nějak si ji teď nedokážu v komedii představit, ale tak může z toho být něco zajímavýho, uvidíme :) Pro mě to prostě furt je Buffy...
Já na Buffy nikdy moc nekoukala, ale SMG znám ze Scooby Doo a to je taková.. akční komedie? (mám problémy s rozlišováním žánrů trochu :D), a tam byla fajn. :) Takže myslím, že ona s komedií problém mít nebude.
Ja by som ju rada videla v niečom novom. :)
Já na Sarah budu koukat kdekoliv, i když jsem trošku na rozpacích, že jde o rodinnou komedii. Sarah jako máma... no nevím. Ringer mi k ní seděl víc.
Doufám, že to vyjde a Sarah se nám opět vrátí na televizní obrazovky. Rozhodně nemám strach, že by Sarah do komedie neseděla :).
Jsem ráda za každou roli, kterou zkusí. Uvidíme ji zase v něčem novém, hlavně, aby to vyšlo. Sarah si zaslouží pořádný seriál. Tak doufám, že to nedopadne jako u Ringer.
Gingy napsal(a):
mám naprosto stejný názor, jak nenakopává zadky, nehraje si na svoje dvojče a nebo se nelíbá se ženskou, tak to není typická Sarah... komedie mi k ní nejde, Ringeru byla velká škoda :( v tom žánru byla jak ryba ve vodě
No výborně, s tím tedy rozhodně problém nemám :)) Go, Sarah, go!
achjo to je zas ... ten FOX todleto, ať radši zůstanou u toho jejich pohádkovýho kanálu ( Fox News ).
Jsem zvědavej co ztoho vznikne, ale tohle vypadá na pěknou sračku :-D
Ale jen když bude jejího manžela hrát Freddie Prinze Jr :P
Frozen99 napsal(a):
Ale jen když bude jejího manžela hrát Freddie Prinze Jr :P
To neeee, to by byla nuda :D
mně by v komedii nevadila, ale podle mě by to chtělo zajímavější nápad, než jen že je o nervy mít doma malé děcka.