Diskuze k článku Nový fenomén: Hra na oliheň
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
4. 10. 2021 / 11:49:13 (před 3 roky)
off

Už jsem psala na TL, že se mi poslední scéna vůbec nelíbila a vyloženě si o pokračování říká. Seriál mě neuvěřitelně bavil, ale za mě nedosahoval takového napětí jako např.Alice in Borderland. Ten rozruch, který okolo olihně je tak úplně nechápu:) Takže buď se to přežene, nebo se do toho vloží někdo s hromadou peněz, odkoupí to a bude pokračování.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
4. 10. 2021 / 11:56:27 (před 3 roky)
off

Za mna vyborny serial a vobec sa nedivim tomu uspechu. Zbehol som to maratonom a som uplne spokojny s dejom aj hereckym obsadenim. Narozdiel od foruska moj nazor je ze Alice in Borderland je vynikajuci serial no ak by som to mal brat podla toho ako ma to zaujalo a ako rychlo som to zbehol, tak urcite u mna vyhrava Squid Game. Ale samozrejme AiB je tiez uplna pecka 😉 Skoda, ze sa nechysta druha serka, no mozno je to takto zatial lepsie ako to umelo predlzovat a vymyslat nieco...

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 10. 2021 / 11:57:46
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 10. 2021 / 12:24:02 (před 3 roky)
on

Na Netflixu není napsané, že by se mělo jednat o limitovanou sérii. Docela bych se vsadila, že pokračování bude a bude oznámeno brzy. Netflix si takový hit nenechá proklouznout mezi prsty. Je to podobné jako loni s Queen's Gambit, ale tam od začátku bylo napsáno, že se jedná pouze o limitku.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
4. 10. 2021 / 13:17:51 (před 3 roky)
on
ragelly napsal(a):

Na Netflixu není napsané, že by se mělo jednat o limitovanou sérii. Docela bych se vsadila, že pokračování bude a bude oznámeno brzy. Netflix si takový hit nenechá proklouznout mezi prsty. Je to podobné jako loni s Queen's Gambit, ale tam od začátku bylo napsáno, že se jedná pouze o limitku.

Nevím, ten rejža se k tomu staví vyloženě odtažitě. A ani to nevypadalo, že by se nechal koupit. Ale třeba až si od toho trochu odpočine, tak se odbejčí.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
NinaH
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
4. 10. 2021 / 16:06:57 (před 3 roky)
off

Ako ja by som sa veľmi potešila druhej sérii, ale obávam sa toho, že kvalita by išla rapídne dolu, keď prvá séria sa vyvíjala a plánovala 13 rokov. Možno to ten režisér odpredá za poriadny balík netflixu.