Anketa nesedí s dnešními soutěžícími, nebo je problém na mojí straně? :D
Není, je tam hlasování ze včera.
Také mám stejný problém jako ostatní.
Myslim, ze to vidime vsetci rovnako 😉
Už to funguje a hlas šel rovnou Queen's Gambit :)
Jen se teda obávám, když se dívám na konkurenci, že budu v menšině
jesmot napsal(a):
Už jsem na to mrkl a opraveno.
Mnohokrát děkujeme 😉
Sice Chůva Fajn je skvělá, ale přeci hlas dávám Buffy, kterou mám asi radši. :D
Hlas pro Buffy a snad chůva Fáájn konečně vypadne. Vždycky, když se objeví v možnostech, tak mi naběhne taková husina, že by se na mých zádech dal strouhat křen.
The Queen's Gambit.
Pardon, pardon všem :) Děkuji jesmot 😇
Kolombo napsal(a):
...tak mi naběhne taková husina, že by se na mých zádech dal strouhat křen.
Tohle zažívám v poslední době kdykoliv, kdy někdo zmíní možnou povolební koalici STBákovy partaje, komunistů a Okamurovců.
Brr, rozumím, to je ale fakt hnusný pocit...
Jednoznačně The 100. Ale koukám, že konkurence už je velká, jde do tuhého.
Můj hlas jde Chůvě. Beru to tak, že si řeknu, na co bych se podívala, kdyby to vysílali. A i když Buffy mám ráda, Fran u mně vítězí.
Tady bere můj hlas Gambit. Snad porazí chůvu 🙏!
Hlasoval bych pro Buffy, ale jelikož předpokládám, že bude mít hlasů dost, zkusil jsem takticky zahlasovat pro The Queen's Gambit, aby vypadla ta stovková záležitost, kterou víc než nemusím ;)
petrSF napsal(a):
Hlasoval bych pro Buffy, ale jelikož předpokládám, že bude mít hlasů dost, zkusil jsem takticky zahlasovat pro The Queen's Gambit, aby vypadla ta stovková záležitost, kterou víc než nemusím ;)
Vidíš a já zrovna dneska dala stovkařům hlas :D. Už jenom proto, že jednak to má Buffyna jisté a i kdyby ne, začíná se mi dost zajídat. Fran nenávidím dlouhodobě a Gambit se mi nějak vyhýbá.
andromache napsal(a):
Vidíš a já zrovna dneska dala stovkařům hlas :D. Už jenom proto, že jednak to má Buffyna jisté a i kdyby ne, začíná se mi dost zajídat. Fran nenávidím dlouhodobě a Gambit se mi nějak vyhýbá.
Já mám stále trauma z Lexy a to jsem se na ten seriál ani nedíval :D
andromache napsal(a):
Ako na to pozeram, tak este moze vyhrat Fran 😀 Rozdiel je dost tesny...
petrSF napsal(a):
Já mám stále trauma z Lexy a to jsem se na ten seriál ani nedíval :D
To já jsem asi fakt jediná lesba, kterou smrt Lexy netraumatizovala :D: Nevím proč, ale nějak jsem ty dvě neshippovala a nenašla si k nim vztah...
Petyer napsal(a):
Ako na to pozeram, tak este moze vyhrat Fran 😀 Rozdiel je dost tesny...
Bohajeho.. Co na té uječené prostoduché ženštině všichni mají O_o?
Dala jsem to Buffy, ale doufám že postoupí i stovka.