Hezký článek, díky :) Vzpomněl jsem si, jak loni autoři říkali, že novou sérii odkládají na dobu, kdy se na ní nebudou muset dívat z okna :D
Takový článek s kousavým humorem je parádní a o některých šílenostech jsem vůbec nevěděla. Takže Simpsonovi a teď i Black Mirror. Na co číst horoskopy a předpovědi Baby Vangy, když jde do budoucnosti nahlédnout touhle zábavnější formou :D
Ad "1×02 – Fifteen Million Merits" - Merit (LIB) je virtuální měna, kterou již několik let používá mezinárodně neuznaná Svobodná republika Liberland, založená Čechem Jedličkou na ostrovu mezi Srbskem a Chorvatskem.
Kolombo napsal(a):
Hezký článek, díky :) Vzpomněl jsem si, jak loni autoři říkali, že novou sérii odkládají na dobu, kdy se na ní nebudou muset dívat z okna :D
Pobavils :D. Ale ne že by neměli pravdu..
Jinak viděla jsem jenom San Junipero (for obvious reasons), ale už strašně dlouho si říkám, že bych to měla nějak dohnat celé. Jinak článek s kousavým humorem byl boží, oba palce nahoru :-).
Fruiko, díky, to je peckoidní článek! 👍🏼 Nejvíc mě zaujala realita k 3×01 – Nosedive (Pád střemhlav). Jinak popis epizody k 5×02 – Smithereens nesedí. Pokud si dobře pamatuji, závislý na sociální síti byl právě ten manžel, který kvůli tomu způsobil dopravní nehodu, při které jeho žena zemřela. A neunesl vedoucího pracovníka, byl to jakýsi asistent, došlo k mýlce. Ale to nic moc nemění, smysl to pořád dává 😉
Anyk napsal(a):
Fruiko, díky, to je peckoidní článek! 👍🏼 Nejvíc mě zaujala realita k 3×01 – Nosedive (Pád střemhlav). Jinak popis epizody k 5×02 – Smithereens nesedí. Pokud si dobře pamatuji, závislý na sociální síti byl právě ten manžel, který kvůli tomu způsobil dopravní nehodu, při které jeho žena zemřela. A neunesl vedoucího pracovníka, byl to jakýsi asistent, došlo k mýlce. Ale to nic moc nemění, smysl to pořád dává 😉
Jsem viděl už hrozně dávno, tak jsem si jen matně vzpomínal podle traileru.
K 1x02 tu mám žhavou novinku.
Facebook
_-0-_ napsal(a):
Nic novýho pod sluncem viz např. LINK
Což je zmíněný v tom článku, který komentuješ.