Diskuze k článku Blíží se budoucnost z Black Mirror?
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
2. 12. 2021 / 11:23:08 (před 2 roky)
off

Hezký článek, díky :) Vzpomněl jsem si, jak loni autoři říkali, že novou sérii odkládají na dobu, kdy se na ní nebudou muset dívat z okna :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
2. 12. 2021 / 12:07:30 (před 2 roky)
off

Takový článek s kousavým humorem je parádní a o některých šílenostech jsem vůbec nevěděla. Takže Simpsonovi a teď i Black Mirror. Na co číst horoskopy a předpovědi Baby Vangy, když jde do budoucnosti nahlédnout touhle zábavnější formou :D

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 12. 2021 / 15:15:54 (před 2 roky)
off

Ad "1×02 – Fifteen Million Merits" - Merit (LIB) je virtuální měna, kterou již několik let používá mezinárodně neuznaná Svobodná republika Liberland, založená Čechem Jedličkou na ostrovu mezi Srbskem a Chorvatskem.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 12. 2021 / 18:50:20
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 12. 2021 / 15:24:38 (před 2 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Hezký článek, díky :) Vzpomněl jsem si, jak loni autoři říkali, že novou sérii odkládají na dobu, kdy se na ní nebudou muset dívat z okna :D

Pobavils :D. Ale ne že by neměli pravdu..

Jinak viděla jsem jenom San Junipero (for obvious reasons), ale už strašně dlouho si říkám, že bych to měla nějak dohnat celé. Jinak článek s kousavým humorem byl boží, oba palce nahoru :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Anyk
Redaktor | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
2. 12. 2021 / 21:41:55 (před 2 roky)
off

Fruiko, díky, to je peckoidní článek! 👍🏼 Nejvíc mě zaujala realita k 3×01 – Nosedive (Pád střemhlav). Jinak popis epizody k 5×02 – Smithereens nesedí. Pokud si dobře pamatuji, závislý na sociální síti byl právě ten manžel, který kvůli tomu způsobil dopravní nehodu, při které jeho žena zemřela. A neunesl vedoucího pracovníka, byl to jakýsi asistent, došlo k mýlce. Ale to nic moc nemění, smysl to pořád dává 😉

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 12. 2021 / 21:55:55 (před 2 roky)
off
Anyk napsal(a):

Fruiko, díky, to je peckoidní článek! 👍🏼 Nejvíc mě zaujala realita k 3×01 – Nosedive (Pád střemhlav). Jinak popis epizody k 5×02 – Smithereens nesedí. Pokud si dobře pamatuji, závislý na sociální síti byl právě ten manžel, který kvůli tomu způsobil dopravní nehodu, při které jeho žena zemřela. A neunesl vedoucího pracovníka, byl to jakýsi asistent, došlo k mýlce. Ale to nic moc nemění, smysl to pořád dává 😉

Jsem viděl už hrozně dávno, tak jsem si jen matně vzpomínal podle traileru.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
6. 12. 2022 / 21:07:53 (před 102 týdny)
off

K 1x02 tu mám žhavou novinku.

Facebook

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
7. 12. 2022 / 01:24:52 (před 102 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

K 1x02 tu mám žhavou novinku.

Facebook

Nic novýho pod sluncem viz např. LINK

Fruiko
7. 12. 2022 / 06:38:16 (před 102 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Nic novýho pod sluncem viz např. LINK

Což je zmíněný v tom článku, který komentuješ.

_-0-_
7. 12. 2022 / 10:29:55 (před 102 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Což je zmíněný v tom článku, který komentuješ.

Njn, to máš pravdu. Chtělo to se znovu podívat na článek před RE na comment. Sorry jako :-)