Vypadá to zajímavě, Da Vinci's Demons určitě v dubnu vyzkouším.
Tak na Da Vinci's Demons se těším. Doufám že to bude stát za to...
Skúsim obidve a uvidím.
no já popravdě dost váhám. Připadá mi, že poslední dobou misteriózní, nebo historický je jen skrytým označením pro(často beze smyslu)krvavý
Vypadá to slibně, DaVinci's Demons mě zaujalo trochu víc, ale zkusím oboje a uvidím...
Já nevim jsem zvyklý, že Leonardo necupuje padouchy a neprovozuje kaskadérské kousky. Tady to asi nic společného s historickou předlohou tohoto všeuměla nemá nic společného. Myslím, že je to škoda. Dám tomu první díl a uvidíme.
PS: Leonardo a prohánět ženy ?? To taky snad né :D
Boučis napsal(a):
Já nevim jsem zvyklý, že Leonardo necupuje padouchy a neprovozuje kaskadérské kousky. Tady to asi nic společného s historickou předlohou tohoto všeuměla nemá nic společného. Myslím, že je to škoda. Dám tomu první díl a uvidíme.
Přesně tak. Zrovna u tohohle bych čekala spíš psychologizující zaměření, než akční podívanou. Ale třeba to nakonec nebude tak horké.
Da Vinci's demons mě vůbec nezaujalo. S mojí představou Leonarda se da Vinci se to neshoduje ani v nejmenším, takže tohle ne.
Ale Bates Motel vypadá dobře. Karlík nám vyrostl v psychopata. Šup sem s tím :).
Boučis napsal(a):
však tvůrci také od začátku říkají, že to točí, jak to určitě nebylo, že se nesnaží natočit jeho biografii, spíš si vypůjčili skutečné postavy a natočili svůj vlastní příběh se zaměřením se na části z jeho života, o kterých historie mlčí. mně osobně se to líbí. když ne historicky, tak aspoň stylově. navíc tam hraje nová irene adler, která byla v sherlockovi skvělá.