Diskuze k článku Mark Harmon (Gibbs) končí u NCIS jako stálá postava
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
12. 10. 2021 / 09:14:26 (před 3 roky)
off

Dalo se to čekat už dlouho, takže opravdu žádné překvapení.

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
12. 10. 2021 / 09:36:35 (před 3 roky)
off

Tady mě někdo s článkem předběhl =D Rozhodně to není překvapením, možná kdyby byla vyjádření od začátku jiná. Pro seriál to ale jistě změna bude a řekl bych, že zásadní. Tak uvidíme, za jak dlouho můžeme čekat Gibbsův návrat. Nebo příchod NCIS: Alaska?

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 10. 2021 / 09:42:22 (před 3 roky)
on
jesmot napsal(a):

Tady mě někdo s článkem předběhl =D Rozhodně to není překvapením, možná kdyby byla vyjádření od začátku jiná. Pro seriál to ale jistě změna bude a řekl bych, že zásadní. Tak uvidíme, za jak dlouho můžeme čekat Gibbsův návrat. Nebo příchod NCIS: Alaska?

No jo jsem musel, hned jak to na mě ve Feedly vyskočilo. :D

Jinak si mylím, že to je konečná. Možná občas nějaký cameo, telefon, nebo tak, ale Harmon, už je v podstatě starej děda a už chce mít asi klid.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
12. 10. 2021 / 10:25:32 (před 3 roky)
off

No ne, ze by nemel sve vykyvy, ale jestli se zbytek ansamblu nezmatori, pujde to cele do kyticek. Tedy asi hlavne jde o scenaristy... Bud to to budou natahovat, co to pujde, az zajdou na ubyte a mezitim fakt pridaji Alasku, popr. jinou lokaci nebo tomu dokazou dat impuls, ktery to ozivi. ... ale aktualne jsem skeptik, uff. Rekla bych, ze ted uz tam neni zadna postava, ktera by to tahla celou dobu od S01 a nebyla tam ted jen sporadicky.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
12. 10. 2021 / 10:43:12 (před 3 roky)
off

Ohohoo, to jsem na tuhle řadu a vývoj zvědavá (ještě jsem se k tomu nedostala).. každopádně mě baví, jak předpokládáte, že bude NCIS: Alaska - taky mě to napadlo 😄
Ale zas na druhou stranu je pravda, že Mark už není zrovna nejmladší a ten důchod by si zasloužil 😄
Tak uvidíme, jestli jim to hodí těch 20 řad 🤩🤞

Pavel.H
Běžný uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
12. 10. 2021 / 18:50:24 (před 3 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

No ne, ze by nemel sve vykyvy, ale jestli se zbytek ansamblu nezmatori, pujde to cele do kyticek. Tedy asi hlavne jde o scenaristy... Bud to to budou natahovat, co to pujde, az zajdou na ubyte a mezitim fakt pridaji Alasku, popr. jinou lokaci nebo tomu dokazou dat impuls, ktery to ozivi. ... ale aktualne jsem skeptik, uff. Rekla bych, ze ted uz tam neni zadna postava, ktera by to tahla celou dobu od S01 a nebyla tam ted jen sporadicky.

McGee od S01, Palmer tusim od S02...

*edit:Palmer taky S01

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 10. 2021 / 18:53:40
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
12. 10. 2021 / 19:39:53 (před 3 roky)
off
Pavel.H napsal(a):

McGee od S01, Palmer tusim od S02...

*edit:Palmer taky S01

... sorry, ale ani jeden z nich neni od S01 stala postava, ani se neobjevuje od E01.
McG od E07 hostující a jako hlavni az od S02, Palmer od E21, jako hlavni dokonce az od S10.