Diskuze k článku Anketa: Girls Just Want to Have Fun (top 16, duely 1)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
20. 10. 2021 / 13:06:51 (před 3 roky)
off

No páni. To vypadá dosti zajímavě. :) A i když u každého jsem dala někomu hlas, tak tu mám tři seriálové favority, tak doufám, že jeden z nich to dokáže. :D

Janey T.
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
20. 10. 2021 / 13:25:04 (před 3 roky)
off

Super, jen jedna poznámka u Čarodějek je blbá fotka, a fakt mi to leze na nervy 😂

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
20. 10. 2021 / 13:33:48 (před 3 roky)
off

Wow. Některé ty dvojice jsou vražedné. Jakože masakr.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Foxface
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
20. 10. 2021 / 13:41:10 (před 3 roky)
off
Deaneira napsal(a):

Super, jen jedna poznámka u Čarodějek je blbá fotka, a fakt mi to leze na nervy 😂

přesně...pro ty nové čarodějky plno lidí hlasovat nebude...měly by tam být originální...tenhle obrázek jim ubere spoustu bodů

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
20. 10. 2021 / 13:44:59 (před 3 roky)
off

Tak toto kolo bolo super, celkom sa mi pacilo kolko mojich oblubenych serialov je vo finale 😉

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 10. 2021 / 14:36:16 (před 3 roky)
off
Foxface napsal(a):

přesně...pro ty nové čarodějky plno lidí hlasovat nebude...měly by tam být originální...tenhle obrázek jim ubere spoustu bodů

Presne toto, ten obrázok treba čo najrýchlejšie vymeniť.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
20. 10. 2021 / 14:45:51 (před 3 roky)
off

A sakra, a já si říkala, že jsem nevěděla, že postoupily nové Charmed. Tak to lituju některých hlasů, protože jsem podle fotky soudila, že je v duelu ta nová verze, kterou jsem neviděla ani díl. No neva... U některých duelů jsem nehlasovala, tak až se ta situace kolem Charmed vyjasní, tak se podívám, jestli náhodou v některým z těch mnou zatím nehlasovaných duelů Charmed není a hodím jim to.

Jinak pro mě povětšinou hlasování bez rozmyslu. U většiny duelů znám/mám ráda jen jeden seriál, takže se to klikalo samo. U pár duelů jsem se lehce zamyslela, ale nic těžkého zatím. Docela to mám vnitřně srovnaný, který seriál preferuju před jakým. U mě tedy duel Veronica x Dixie vyhrává Veronica, ovšem Once Upon a Time x Dixie dávám Dixie. Jinak Veronicu jsem dala i před Once v jejich vzájemném duelu.

sonkad
20. 10. 2021 / 14:50:56 (před 3 roky)
off

ragelly
V rámci spravodlivosti by sa mali všetky hlasy vynulovať a začať odznovu po výmene obrázku, lebo veľa ľudí nehlasovalo za nové Charmed a za staré by boli.

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
20. 10. 2021 / 15:08:21 (před 3 roky)
off

Are you fucking kidding me??? Jak může XWP v půlce duelů prohrávat a ještě proti tak SLABÝM SOUPEŘŮM????

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
zuzak
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
20. 10. 2021 / 15:09:24 (před 3 roky)
off

Doufám, že u Charmed se jedná o omyl, a je tam špatná fotka seriálu a ne že postoupily nové Čarodějky :D

Foxface
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
20. 10. 2021 / 15:15:43 (před 3 roky)
off
sonkad napsal(a):

ragelly
V rámci spravodlivosti by sa mali všetky hlasy vynulovať a začať odznovu po výmene obrázku, lebo veľa ľudí nehlasovalo za nové Charmed a za staré by boli.

S tímhle 100% souhlasím...vůči čarodějkám by to byla dost velká kudla do zad...zatím všude docela jasně vedly a teď je porazí Jessica Jones a iZombie...hmm I dont think so

patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
20. 10. 2021 / 15:32:47 (před 3 roky)
on

Nič v zlom, ale popliesť fotku u jedného z najikonickejších seriálov a navyše jasného favorita ankety je parádny prešľap.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
20. 10. 2021 / 16:00:51 (před 3 roky)
off

Čarodějky jsou doufejme opraveny ve všech duelech (kdyby něco, tak ještě pište, nemám jak to zjistit, dokud se článek vždy nepublikuje). Není to tak, že bych fotku zaměnila schválně nebo omylem, ale duelové obrázky se automaticky stahují podle názvu seriálu (Charmed), pokud je ale více shodných názvů, automaticky se bere nejnovější. Jelikož náhledy duelů před vydáním článku nevidím, tak to nemám jak opravit předem - leda bych si na to vzpomněla, což se bohužel nestává.

Oba duely jsou nově vytvořené a umístěné na konci článku, abyste je snadno našli a mohli odhlasovat správně podle svého nejlepšího uvážení :)

Deaneira Foxface sonkad AislinK zuzak patrik1177

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
20. 10. 2021 / 16:30:42 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Čarodějky jsou doufejme opraveny ve všech duelech (kdyby něco, tak ještě pište, nemám jak to zjistit, dokud se článek vždy nepublikuje). Není to tak, že bych fotku zaměnila schválně nebo omylem, ale duelové obrázky se automaticky stahují podle názvu seriálu (Charmed), pokud je ale více shodných názvů, automaticky se bere nejnovější. Jelikož náhledy duelů před vydáním článku nevidím, tak to nemám jak opravit předem - leda bych si na to vzpomněla, což se bohužel nestává.

Oba duely jsou nově vytvořené a umístěné na konci článku, abyste je snadno našli a mohli odhlasovat správně podle svého nejlepšího uvážení :)

Paráda, díky za nápravu. Oba duely odhlasované, v obou případech hlas Charmed :)

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
20. 10. 2021 / 16:56:17 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Super díky, jsi zlatá, já si matně pamatovala, že to má nějaký háček 😉 mě to nezmatlo jen vytáčelo 😂

sonkad
20. 10. 2021 / 17:39:12 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Super, vďaka :)

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 10. 2021 / 18:22:14 (před 3 roky)
off

Že bude většina hlasovat opačně, s tím jsem počítal (už jen pro cílovou skupinu ankety), ale že 2 Broke Girls budou vítězit nad The Crown, to by mě ani ve snu nenapadlo. njn.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
20. 10. 2021 / 18:27:16 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Že bude většina hlasovat opačně, s tím jsem počítal (už jen pro cílovou skupinu ankety), ale že 2 Broke Girls budou vítězit nad The Crown, to by mě ani ve snu nenapadlo. njn.

A kdo je podle tebe cílovka :D? Ať vím, jestli se mám děsit nebo taky vybočuju :D. Jinak třeba já 2BG hlasy dávám, protože na rozdíl od Crown jsem ten seriál viděla celý. Z Crown je pilot a rozhodně to zatím nevypadá na výraznější posun v seznamu Chci vidět směrem nahoru.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
darbak
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
20. 10. 2021 / 19:45:11 (před 3 roky)
off

Ve spoustě duelů jsem fakt nevěděl jak hlasovat, ale rozhodně to nebylo proto, že by proti sobě stály nějaké moje srdcovky. Zcela naopak :D

Nechci se nikoho dotknout, ale fascinuje mě kolik (dle mého názoru) blbostí se do top 16 probojovalo. I když "blbost" je asi špatné označení (pro většinu) - spíš jsem měl napsat kolik laciných a profláklých seriálů. Tak.

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 10. 2021 / 19:47:17
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
20. 10. 2021 / 20:34:30 (před 3 roky)
off

Tak tohle bylo super jednoduche. Jen u jednoho serialu jsem sla proti davu.

janulam11
VIP | Cool level: 19 | Černá zmije
20. 10. 2021 / 20:38:20 (před 3 roky)
off

Jsem ráda, že se nemusím stresovat, že nějaký můj favorit vypadne, ale 18 prohraných duelů na úvod je poněkud frustrující 😂
Ale co naplat, takový je vkus většiny 🤷a s tím se asi moc nepotkávám 😉

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 10. 2021 / 20:39:18 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

A kdo je podle tebe cílovka :D? Ať vím, jestli se mám děsit nebo taky vybočuju :D...

Netuším, jestli se máš děsit, ale do cílové skupiny (tak, jak ji vnímám) podle mě rozhodně nezapadáš.

andromache
20. 10. 2021 / 20:45:24 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Netuším, jestli se máš děsit, ale do cílové skupiny (tak, jak ji vnímám) podle mě rozhodně nezapadáš.

To by mě potěšilo, protože nechceš vědět, jak si takovou cílovku představuju :D.

_-0-_
20. 10. 2021 / 21:05:16 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

To by mě potěšilo, protože nechceš vědět, jak si takovou cílovku představuju :D.

Chci.

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
20. 10. 2021 / 21:08:59 (před 3 roky)
off

Tak jsem zjistila, že v duelech skoro vždycky hlasuji pro prohravající. Charmed mě jako většina seriálu té doby minuly.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 10. 2021 / 21:35:08 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

ale že 2 Broke Girls budou vítězit nad The Crown, to by mě ani ve snu nenapadlo. njn.

Presne toto som išla napísať :D Hoci nemám ešte celé Crown dopozerané ale, to sa snáď s niečím takým ako je 2BG ani nedá porovnávať. Možno som zaujatá, lebo 2 Broke Girls považujem za jeden z najhorších sitcomov aké som videla. Ale Crown je proste úplne iná liga.

andromache
20. 10. 2021 / 21:48:44 (před 3 roky)
off
Tesa. napsal(a):

Presne toto som išla napísať :D Hoci nemám ešte celé Crown dopozerané ale, to sa snáď s niečím takým ako je 2BG ani nedá porovnávať. Možno som zaujatá, lebo 2 Broke Girls považujem za jeden z najhorších sitcomov aké som videla. Ale Crown je proste úplne iná liga.

Vidíš a já zrovna 2BG považuju za jeden z nejlepších a jeden z vůbec nejkoukatelnějších kdy natočených sitcomů...

andromache
20. 10. 2021 / 21:53:15 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Chci.

Potrefené třeštidla mezi 13-30 jejíchž hlavní náplní je řešení chlapů a módy.. Jinak si naprosto nedovedu vysvětlit úspěch GG, které v podstatě nic jiného neřeší.. Aspoň že Sex and the City je venku. Do téhle skupiny se opravdu počítat nechci.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 51 | Jay Pritchett
20. 10. 2021 / 22:00:28 (před 3 roky)
off
darbak napsal(a):

Ve spoustě duelů jsem fakt nevěděl jak hlasovat, ale rozhodně to nebylo proto, že by proti sobě stály nějaké moje srdcovky. Zcela naopak :D

Nechci se nikoho dotknout, ale fascinuje mě kolik (dle mého názoru) blbostí se do top 16 probojovalo. I když "blbost" je asi špatné označení (pro většinu) - spíš jsem měl napsat kolik laciných a profláklých seriálů. Tak.

A nebylo by divné, kdyby se tam probojovaly neprofláklé seriály? Prostě hlas většiny...

Já taky většinou hodím hlas jinam než většina. Zůstal mi tam jen jeden seriál, který mám fakt ráda, a ten dostává pěkně na frak (ne že bych s tím nepočítala).

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
20. 10. 2021 / 22:42:30 (před 3 roky)
off

Jsem se zapotila .o))) to byl masakr...

Jenny
_-0-_
21. 10. 2021 / 02:28:07 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Potrefené třeštidla mezi 13-30 jejíchž hlavní náplní je řešení chlapů a módy.. Jinak si naprosto nedovedu vysvětlit úspěch GG, které v podstatě nic jiného neřeší...

Zkus si představit, jak bys definovala např. "kvalitu člověka" - určitě je to souhrn mnoha desítek základních vlastností (z nichž jednou může být "potrefenotřeštidlovatelnost"). Těm přiřaď váhy a u jedné každé vlastnosti odhadni její percentuelní zastoupení u typického reprezentanta cílové skupiny. Potom vytvoř vážený průměr. Nejjednodušší je použít Excel.

Něco podobného (ne v tak hloupoučce zjednodušené a v mnoha modifikacích) dost často používá můj coworker na jeho slovy: "zkoumání a hodnocení sociálních entit".

Vcelku zábavné je tímto způsobem porovnávat elektorát politických partají. No a na tu "cílovku ankety" se to dá použít také :-)

andromache
21. 10. 2021 / 02:39:59 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Zkus si představit, jak bys definovala např. "kvalitu člověka" - určitě je to souhrn mnoha desítek základních vlastností (z nichž jednou může být "potrefenotřeštidlovatelnost"). Těm přiřaď váhy a u jedné každé vlastnosti odhadni její percentuelní zastoupení u typického reprezentanta cílové skupiny. Potom vytvoř vážený průměr. Nejjednodušší je použít Excel.

Něco podobného (ne v tak hloupoučce zjednodušené a v mnoha modifikacích) dost často používá můj coworker na jeho slovy: "zkoumání a hodnocení sociálních entit".

Vcelku zábavné je tímto způsobem porovnávat elektorát politických partají. No a na tu "cílovku ankety" se to dá použít také :-)

S excelem nedělám :p. A já jsem neřekla, že to musí být měřítko všech. Jenom to, že tuhle grupu nesnáším a nechci do ní patřit ani omylem. A potřeštěnost je rozhodně špatná vlastnost. Obzvlášť, pokud má takový člověk v hlavě jenom dvě mozkové buňky a jedna z nich je "muži" (což je cílovka, kterou nenávidím ještě víc).

_-0-_
21. 10. 2021 / 02:55:10 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

...že tuhle grupu nesnáším a nechci do ní patřit ani omylem. A potřeštěnost je rozhodně špatná vlastnost...

Děje se něco moc špatného (další shoda).

andromache napsal(a):

..."muži" (což je cílovka, kterou nenávidím ještě víc)...

Je až s podivem, kde se v Tobě vzala taková míra androfobie.

andromache
21. 10. 2021 / 03:12:48 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Je až s podivem, kde se v Tobě vzala taková míra androfobie.

To není androfobie, ale misandrie, což je krapet rozdíl. Já z vás nemám strach, já k vám mám hluboce zakořeněný odpor. A vím proč, ale to ti fakt vysvětlovat nebudu (a ne s mým otcem to fakt nesouvisí, kdyby náhodou napadala někoho taková blbost).

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 10. 2021 / 03:14:02
_-0-_
21. 10. 2021 / 03:20:20 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

To není androfobie, ale misandrie, což je krapet rozdíl. Já z vás nemám strach, já k vám mám hluboce zakořeněný odpor. A vím proč, ale to ti fakt vysvětlovat nebudu (a ne s mým otcem to fakt nesouvisí, kdyby náhodou napadala někoho taková blbost).

Misandrie je chorobná nenávist ženy k mužům. Potom ovšem nechápu, že se mnou komunikuješ. Pindíka mám od narození a tak to zůstane do smrti :-)

...pokračování (pokud zítra) musím spát alespoň 3 hodiny než vstanu, jinak budu po jitru ncelodenně vypatlaný jedinec.

darbak
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
21. 10. 2021 / 10:56:04 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

I ke mně? :(

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
andromache
21. 10. 2021 / 17:33:59 (před 3 roky)
off
darbak napsal(a):

I ke mně? :(

Pokud jsi heterosexuál.. :D. Jako jasně, najdou se vyjímky, ale s tím jak to mám nastaveno tak 95%-97% nositelů chromozomu Y si tu nenávist fakt zaslouží.. Plus mám trochu(trochu hodně) problém odpouštět historické křivdy.

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
21. 10. 2021 / 20:12:15 (před 3 roky)
off

Wanda, Buffy, Čarodějky a Agentka Carterová jasné favoritky v každém duelu :D. Jediný problém je rozhodnout jejich vzájemné duely :D.

What the fork?!