...a chudák The Crown zase dostane nespravedlivě na zadek...
Poslední duel Buffy x Verča teda fakt nevím, kam mám kliknout 😂😭
_-0-_ napsal(a):
...a chudák The Crown zase dostane nespravedlivě na zadek...
Suhlas, kludne by to mohlo aj vyhrat 😉
Dnes to nebylo těžké, ale ty tři favority budou proti sobě, bude to dosti těžké. :D Tak aspoň doufám, že jeden z těch tří to vyhraje :D
Zaprvé mě tohle mega baví 😍 a zadruhé šla drtivá většina mých hlasů vždycky pro ten seriál, který aktuálně v duelu prohrává 😂
Tak teď už mi vícekrát stály proti sobě 2 oblíbené seriály, ale i tak bylo rozhodování pro mě docela snadné. Zatím se zdá, že mám žebříček oblíbenosti v téhle kategorie docela jasný. Za mě duel Buffy vs. Veronica Mars = vítězství jasně pro Buffy. Jde o můj nejoblíbenější seriál vůbec, takže ač Veroniku mám hodně ráda a dala jsem jí hlas například v duelu s Korunou (kterou mám tedy taky ráda, ale Verča má navíc punc nostalgičnosti), tak proti Buffy nemá šanci.
Jak někteří smutní, že se jim postavily dvě srdcovky v duelech proti sobě, já mám spíš opačný problém. Které ze dvou zel vybrat? Většinou beru to menší zlo (aneb zásadně hlasuju proti Nanny, proti GG a v poslední době i proti BtVS).
Tak tentokrát jdu silně proti davu.
andromache napsal(a):
Jak někteří smutní, že se jim postavily dvě srdcovky v duelech proti sobě, já mám spíš opačný problém. Které ze dvou zel vybrat? Většinou beru to menší zlo (aneb zásadně hlasuju proti Nanny, proti GG a v poslední době i proti BtVS).
Rob to ako ja, nevyberaj ziadne a nepridavaj tak hlas ziadnemu zlu.
Arkantos napsal(a):
Tak jasně, několik duelů jsem vynechala, protože jsem se nedokázala přinutit k jednomu ze dvou zel ;). To ostatní jsou protesthlasy aby to ten druhý nevyhrál :-)
Zase vévodí Wanda, Buffy, Peggy Carter a Čarodějky (jinak musím vyzdvihnout i Rizzlesky, OUAT a taky Gilmorky - i když pro ně hlasuji o něco méně :)).
Arkantos napsal(a):
Nebo naopak, v duchu hesla "čím dále, tím hůře" hlasovat pro to nejhorší myslitelné :-)
(Ono to tak stejně dopadá.)
Tak mně bylo hned jasné, že budou vyhrávat teenagerské seriály, ale zas je to jen neškodná zábava, ve které o nic nejde.
Tak dneska bylo nejtěžší volit mezi Agent Carter a Jessica Jones, nakonec jsem hlas hodila Peggy, ale bylo to bolestivé.