Tak zatím nejtěžší rozhodování z celé ankety byl převapivě pár Gilmorky vs Fáááájn. To je jak volit mezi lámáním v kole a klouzáním se po struhadle do bazénu s jódem. Volil jsem nakonec lámání v podobě Gilmorek :D (Já vim, že nejsem cílovka :D)
Seriály bojující v duelu s Gilmorkama prominou, ale tam není o čem. :) Jediná Buffy u mě nad nimi vede. Tady prostě rozhoduje srdce, a kolikrát jsem který seriál viděla a stále mám chuť ho do aleluja sledovat. :) Takže duel GG vs. Charmed šel taky Gilmorkám, jelikož ač jsem v dané době Charmed milovala a pořád je mám ráda, tak přece jen Gilmorky se mnou zůstaly celý život a pořád na ně s chutí koukám.
Průběžné výsledky mě naplňují smutkem.
Jeden duel těžší a to Risoly a Charmed. No Risoly nakonec má můj hlas. Jinak to tak těžké nebylo :)
Duel Wanda vs. Peggy Carter (stejně jako Buffy vs. Wanda) pomalu na kámen, nůžky, papír, ještěr, Spock, ale nějak jsem to dala :D.
U duelu Gilmorky x Charmed jsem teda seděla hodně dlouho, než jsem to nakonec mrskla Rory a Lorelai :D
Kolombo napsal(a):
Tak zatím nejtěžší rozhodování z celé ankety byl převapivě pár Gilmorky vs Fáááájn. To je jak volit mezi lámáním v kole a klouzáním se po struhadle do bazénu s jódem. Volil jsem nakonec lámání v podobě Gilmorek :D (Já vim, že nejsem cílovka :D)
To pobavilo :D. Ale v dnešním kole je celkem dost duelů u kterých mám stejný problém :D. A zrovna u ječáku versus kulometu jsem nedala teda hlas nikomu. To se nedalo :D.
Teda, fakt jsem věřila, že Halliwellky budou mít nad Gilmorkama jasnou převahu 🤔🙁