Dokoukáno. Nakonec dávám lehce nadprůměrné hodnocení 60 %, rozhodně už jsem viděla lepší a napínavější britské thrillery. Bylo tady pár zajímavých momentů, ze kterých ale podle mě tvůrci ve výsledku nevytěžili tolik, kolik mohli (např. linka o tom, že si to všechno Angela vymyslela a žádný Ed nikdy nebyl). Znovu bych to vidět nemusela. I konec byl takový nemastný, neslaný, čekala jsem něco údernějšího.
Závěr:
Uzavřený. Olivier najde Angelu s dětmi v kempu a děti jí sebere. Angela vymyslí plán, jak nebezpečného manžela dostat jednou provždy z cesty. Vyhledá Thea a nabídne mu svůj snubní prsten, který má mnohem větší hodnotu než peníze, které mu dal Olivier. Angela se v noci vloupá do automobilové prodejny Thea, kde poničí auta. Dovnitř přiběhne Theo spolu s Olivierem, kterého Angela s Theem zavřou do kufru auta. Než přijede policie, oba se navzájem zraní a vše svedou na to, že je Olivier oba napadl. Policie navíc najde důkazy na bezpečnostních kamerách před domem Angely a Oliviera, kde ji Olivier v návalu žárlivosti chytnul pod krkem a řval na ni. Policie Oliviera zatkne a odmítne mu kauci, takže zůstane až do svého procesu za mřížemi. Angela volá Theovi, že našla Craiga Mantla a dalšího nebezpečného člena gangu, který šel do vězení kvůli tomu, že Theo za Craiga lživě svědčil u soudu. Na Theovy dveře někdo začne zuřivě bušit a Angela mu řekne, že ho jeho minulost konečně dohání. Angela se s dětmi v klidu prochází po městě. Usedne za veřejné piano a synové se diví, že umí hrát. Angela zavře oči a položí prsty na klávesy.