Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Larkins (ITV)
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
27. 10. 2021 / 18:02:29 (před 3 roky)
off

Zatím nejzábavnější comment (ortel) z NPL, jaký jsem kdy četl. Ragelly, opravdu jsi mě pobavila :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 10. 2021 / 22:38:52 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Zatím nejzábavnější comment (ortel) z NPL, jaký jsem kdy četl. Ragelly, opravdu jsi mě pobavila :-)

Ty to všechno tak poctivě čteš, jo? :D

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
27. 10. 2021 / 23:15:33 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ty to všechno tak poctivě čteš, jo? :D

Ano. Číst stále ještě umím a čtvrthodina čtení (poskládaného během odhadem více než desítky návštěv SZ denně) mě nezabije. Naopak - umožňuje, abych si udržel seriálový přehled (+ několik dalších seriálových zdrojů, včetně "zdrojů" dat = druhá zhruba čtvrthodina).

Debilní hobby, já vím, ale moje :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
28. 10. 2021 / 09:06:28 (před 3 roky)
off

Pokud si chce někdo udělat pěkné odpoledne z knížkou, tak Batesovy Poupata odkvétají v máji doporučuji. Ta rodina je naprosto nádherná. Mají všechno tak dokonale na háku a žijí si úžasný život a z celé knížky sálá naprostá pohoda. To přečtete a pak je vám dlouho dobře. Bohužel u nás vyšla jen jedna kniha, přesto, že o rodině Larkinů jich napsal Bates mnohem víc. Ovšem když vidím trailer, dívat se nechci, mám z toho pocit trapnosti a zdá se, že pan Charlton je černý. Takže je to in, ale úplně jinak to vyzní. Všichni se chovají potrhle a o tom to fakt není. No nic. Kdo zapátrá, tak už jedno zfilmování bylo, je to hrozně staré a Mariettu tam hraje neuvěřitelně mladá Catherine Zeta-Jones. To, i když je staré, tak působí mnohem víc, jako kniha.