Diskuze k článku Novinka pod lupou: Invasion (Apple TV+)
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
28. 10. 2021 / 19:09:07 (před 3 roky)
off

Tohle je pro mě největší zklamání letošního roku a také letošní největší podvod na diváky. Tady se slibovala úplně něco jiného, než klasická vztahovka a problémy jako: nevyoutované lesby, nevěra, šikana ve škole.... Tohle od toho nikdo nečekal. A ještě ke všemu Sam Neill všude v trailerech, plakátech... a ve výsledku epizodní role

LucieKM
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
28. 10. 2021 / 20:12:36 (před 3 roky)
off

Taky tezka nespokojenost, clovek ceka neco a'la Valka svetu a dostane tahnouci nudny rodinny dramata. A ze se postavy chovaji totalne nelogicky, to uz je jen "cherry on top". Fakt fail.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 10. 2021 / 15:33:27 (před 3 roky)
off

Vďaka za názory, vyhadzujem z watchlistu.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
29. 10. 2021 / 20:27:42 (před 3 roky)
off

A sakra, já se podle traileru taky těšila a teď teda nevím. No asi šanci tomu dám, akorát do toho půjdu ne s primárním nastavením, že jdu na pořádný sci-fi, no.

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
29. 10. 2021 / 21:24:41 (před 3 roky)
off

Nezdály se mi ty kritické reakce, když seriál ještě běží, ale v půlce druhého dílu už chápu a seriál opouštím.
Takový mišmaš nejhloupějších klišé jsem viděla naposled ve filmu Armageddon. A bohužel, na Invazi, která jedině by mě u toho dokázala udržet, už se mi čekat nechce :D.
Zvlášť když zatím vidíme jen nevysvětlitelné výbuchy, pár zdravotních komplikací a jedno smrtící napadení ...

Jen mi znovu přišlo líto konce seriálu Debris, zatímco tohle už má přislíbenou druhou řadu.

libor42
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
27. 4. 2022 / 18:27:04 (před 2 roky)
on

Tak nevím, shlédl jsem pilot, a jsem natěšený...a teď dostanu ledovou sprchu v podobě předešlých komentů...a to jsem si zrovna říkal, jak tam pěkně zakomponovali LQBT, vkusně a nijak násilně...jako tohle bych od amíků nečekal. Pěkná práce z dramatizací, stupňující se napětí, kdy všichni víme, že něco přijde, ale nevíme jak (vlastně to nevíme ani po skončení první epizody)... tak to je škoda a nevyužitý potenciál...

EDIT: Po páté epizodě moc nechápu negativní komenty. Seriál o mimozemské invazi krásně 5 dílů buduje atmosféru, seznamuje nás s postavami, postavy navíc mají vývoj...možná jsem ze staré školy, ale toto je dramatický seriál. Ano chápu, že ten, kdo očekával něco ve stylu "Světová invaze" je zklamaný. Osobně mám rád seriály/filmy/knihy, kde je napětí budováno, kde mám čas postavy poznat, kdy to nejsou jen dvojrozměrné postavičky. Tady jsou postavy šedé, nikoli černobílé. Možná mě druhá polovina zklame, ale prvních 5 dílů, za mě, je top do sbírky mimozemských invazí. A jestli se postavy chovají hloupě? Nemyslím si, spíš uvěřitelně.

Editováno: 2x | Naposledy: 5. 5. 2022 / 00:07:06