Neznám nikoho (nepřeháním), kdo by se na tuhle obludnost byl dobrovolně schopný dívat, nebo se na ni dokonce díval...
_-0-_ napsal(a):
Neznám nikoho (nepřeháním), kdo by se na tuhle obludnost byl dobrovolně schopný dívat, nebo se na ni dokonce díval...
Já jo. Musíš si rozšiřovat bubliny.
_-0-_ napsal(a):
Hmm, zajímavé prohlášení. Před hodně lety jsem prohlásila to samé, nebylo to v souvislosti se seriálem ale s politikou … něco ve smyslu „jak můžou vyhrát s takovým výsledkem, když já neznám nikoho, kdo by je volil“ … a tenkrát mi kamarád u piva řekl „no protože s těma, kdo je volí se nekamarádíš a nechodíš s nimi do hospody na pivo, neměli byste si co říct“. Tenkrát svatá pravda. Svět se ale posunul, v politice i v koukání na seriály :-) zvlášť v současný době … takže znám 3 lidi, kdo ordinaci sledují i pár lidí, co volili ty, co letos nevyhráli.
Fruiko napsal(a):
Já jo. Musíš si rozšiřovat bubliny.
To určitě tímto směrem nechci - s ohledem na to, "kolik mi zbývá" (života).
malina2035 napsal(a):
...„jak můžou vyhrát s takovým výsledkem, když já neznám nikoho, kdo by je volil“...
Je fakt, že mě tohle zaráželo/zaráží stále. Je možné, že se oni voliči/sledovači stydí doznat :-)
Btw., v čem se svět posunul? Jako že populace pozvolna debilní/lhostejní?
_-0-_ napsal(a):
Btw., v čem se svět posunul?
... už nechodím na pivo, ale na víno ;D