Na Dextera se těším. :)
Hm, za mě tenhle měsíc jenom Hawkeye a Dickinson (v obou se velmi těším na Hailee Steinfeld) a koukám, že už mi končí Stargirl (čas zase dohnat restík), pak ještě Supergirl a Morning Show... :/
Tak já se těším na Dextera. Snad to bude parádní zakončení 🙏.
Za me Narcos: Mexico (Narcos: Mexiko), Yellowstone a Mayor of Kingstown. Uvidim, co se vyklube z Cowboy Bebop (Kovboj Bebop: Lovec odměn).
Strašně se těším na Wheel of Time. Tak snad to bude čistokrevné fantasy a nezkazí mi to tak, jako zkazili Zaklínače, ze kterého udělali pro mě nekoukatelnou nudu. Ještě že jsem četla jenom prequel (z Kola času), takže nebudu moct nadávat na to, jak to zkazili :D.
Jinak jsem konec SPG ještě nevydejchala a asi ani jen tak nevydejchám.. Co já teď na tom tumblru budu dělat :D? Plus mi bude chybět moje pravidelná dávka drogy jménem Katie... Ach jo.
Tak Hawkeye a Wheel of Time tentokrát jasnými favority, snad nezklamou. A na pokračování Flashe teda kouknu taky, i když poslední zhruba tři série už je to nic moc.
Určitě očekávám Wheel of Time a Dextera (ale u něj se bojím, jestli nebudu zklamaný...). ;)
Veľmi sa teším na 2.sériu The Great, z noviniek najviac na The Wheel of Time mohlo by to byť úžasné, Hawkeye, Dr.Brain tiež vyzerá zaujímavo.
andromache napsal(a):
...nezkazí mi to tak, jako zkazili Zaklínače, ze kterého udělali pro mě nekoukatelnou nudu... Ach jo.
Sapkowskiho(ého?) ságu jsem přečetl celou, hry jsem hrál všechny a viděl jak PL seriálovou ver., tak i tu netflixáckou. S jedinou výjimkou (uznává i autor knihy) neznám film, nebo seriál, který by překonal literární předlohu, nebo byl alespoň na obdobné úrovni.
Takže po zhlédnutí jakéhokoliv filmového nebo seriálového zpracování si divák může položit otázku:"Jak moc to tentokrát zprasili?" V tomto tisíciletí je většinou na místě odpověď:"Hodně!", ale to podle mě překvapivě neplatí o netflixáckém Wiedźminovi.
Fakt by mě zajímalo, co podle Tebe zkazili?
_-0-_ napsal(a):
Sapkowskiho(ého?) ságu jsem přečetl celou, hry jsem hrál všechny a viděl jak PL seriálovou ver., tak i tu netflixáckou. S jedinou výjimkou (uznává i autor knihy) neznám film, nebo seriál, který by překonal literární předlohu, nebo byl alespoň na obdobné úrovni.
Takže po zhlédnutí jakéhokoliv filmového nebo seriálového zpracování si divák může položit otázku:"Jak moc to tentokrát zprasili?" V tomto tisíciletí je většinou na místě odpověď:"Hodně!", ale to podle mě překvapivě neplatí o netflixáckém Wiedźminovi.
Fakt by mě zajímalo, co podle Tebe zkazili?
Já jsem předlohu nečetla a z polské verze jsem viděla tak díl dva. Spíš jsem podle popisu seriálu čekala mnohem víc soubojů ať už s lidmi nebo příšerami. Naprosto mě utahali k nudě těmi různými časovými liniemi (mám hrozně líný mozek, který zvládá jenom lineární vyprávění, skákání z času do času mu nedělá dobře) a strašně mě nebavila linie Yennefer. Hlavně to, když si najednou uvědomila, že chce fracka, i když věděla, čeho se kvůli své magii vzdává (vytahování dělohy byla vskutku krajně nechutná záležitost). Takže tímhle. Moc kecací a málo akční a málo krvavé. V podstatě úplně něco jiného, než jsem podle popisů a synopsí čekala. Cavilovo mručení samo o sobě seriál neutáhne a Jaskiela jsem měla chuť zabít pokaždé, když se ukázal.
andromache napsal(a):
Já jsem předlohu nečetla...
Přečti si ji.
_-0-_ napsal(a):
Přečti si ji.
Jsem se k tomu po letech vrátil, protože audioknihy (zrovna jsem doposlouchal Poslední přání) a řekl bych, že seriál je v rámci možností dost dobrej. Co se týče držení se předlohy.
Jasně, jsou tam změny, není to tak doslovný jako The Chestnut Man, ale hlavní linky a klíčový scény to zobrazuje dost přesně.
andromache napsal(a):
Já jsem předlohu nečetla a z polské verze jsem viděla tak díl dva. Spíš jsem podle popisu seriálu čekala mnohem víc soubojů ať už s lidmi nebo příšerami. Naprosto mě utahali k nudě těmi různými časovými liniemi (mám hrozně líný mozek, který zvládá jenom lineární vyprávění, skákání z času do času mu nedělá dobře) a strašně mě nebavila linie Yennefer. Hlavně to, když si najednou uvědomila, že chce fracka, i když věděla, čeho se kvůli své magii vzdává (vytahování dělohy byla vskutku krajně nechutná záležitost). Takže tímhle. Moc kecací a málo akční a málo krvavé. V podstatě úplně něco jiného, než jsem podle popisů a synopsí čekala. Cavilovo mručení samo o sobě seriál neutáhne a Jaskiela jsem měla chuť zabít pokaždé, když se ukázal.
Knihy jsem vzdal před lety v půlce právě v okamžiku, kdy začali cestovat časem. Tohle nelineární vyprávění byla jen rozcvička. Oni totiž potom fakt cestujou časem!
Fruiko napsal(a):
Knihy jsem vzdal před lety v půlce právě v okamžiku, kdy začali cestovat časem. Tohle nelineární vyprávění byla jen rozcvička. Oni totiž potom fakt cestujou časem!
Ježkovy voči a Kristova levá noho O_o. Tak do toho fakt nejdu :D.