Diskuze k článku Seriálová výzva 2021: (Závěrečné) listopadové zadání
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 11. 2021 / 10:09:36 (před 3 roky)
on

No už delší dobu jsem měla v plánu Zeit der Geheimnisse a schovávala na tuhle výzvu, takže s chutí do toho.

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 11. 2021 / 10:12:31 (před 3 roky)
off

Tak toto jsem dobře dala a mám delší dobu zálusk na seriál Saving Hope, kde je jeden díl Vánoční, takže se pustím do tohoto. :D :)

Janey T.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
1. 11. 2021 / 10:17:32 (před 3 roky)
on

Jinak tohle je poslední letošní zadání.

Proto bychom rádi ocenili nějaký feedback.

Jestli tohle se vám tohle postupné zadávání líbilo, nebo ne, jestli to vzhledem ke zkrácenému času nebylo příliš náročné a samozřejmě pokud máte nápady na příští ročník, tak sem s nimi. Ať už jde o samotné zadání, či nějaké nové mechanismy.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 11. 2021 / 11:04:31 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jestli tohle se vám tohle postupné zadávání líbilo, nebo ne, jestli to vzhledem ke zkrácenému času nebylo příliš náročné a samozřejmě pokud máte nápady na příští ročník, tak sem s nimi. Ať už jde o samotné zadání, či nějaké nové mechanismy.

Mně se tato výzva dost líbila a budu ráda, když bude i příští rok. Nevím jak ostatní, ale tím, že jsem jenom doma, tak jsem to krásně stíhala a už mi chybí jen tato výzva a mám kompletně hotové. :) Klobouk dolů za úžasnou a určitě tvrdou práci. :) A i když tam byla témata, která mi zcela neseděla, tak jsem si dokázala najít takový seriál, který mě bavil a díky tomu zavítám i do žánrů, které si jinak normálně nepouštím. :) Takže za mě vynikající výkon a na 100% se těším na příští rok na další :)

Janey T.
Director of SHIELD
1. 11. 2021 / 12:29:12 (před 3 roky)
off

Tak tady mám jasno. Známý MCU lukostřelec Hawkeye. Ale ještě dohnat výzvu, protože jsem to hodně zanedbával. :D

Deaneira
1. 11. 2021 / 12:42:03 (před 3 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Ano já jsem hodně na tohle postupný přidávání výzev nadávala, pořád mi to nesedí, ale pokud to vyhovuje ostatním proč ne. Upřímně příští rok cokoliv než valentýn 😂, to byl fakt opruz. Taková výzva jako návrat do hodně minulých let by mohlo být zajímavý, zvláště pro mladší ročníky tady 😂😉

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
1. 11. 2021 / 13:00:15 (před 3 roky)
off

Mě se letošní výzva moc líbila.
Přidávání po měsíci mi nevadilo.
Některé kategorie byly pro mě těžko splnitelné, ale aspoň jsem si rozšířila obzory.
Už se těším na příští rok.

"It's a beautiful day to save lives.”
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 11. 2021 / 13:53:05 (před 3 roky)
off

Vianočný seriál nebude žiadny problém, okrem neho mi chýbajú ešte 3 seriály do výzvy, takže by som to mohla stihnúť 😁 Postupné pridávanie bolo síce náročnejšie, ale veľmi sa mi páčilo. Najhoršie kategórie boli pre mňa valentýn a kronavírus.

The wheel weaves as the wheel wills.
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 11. 2021 / 13:59:00 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tento štýl výzvy bol absolútne perfektný, nemenila by som vôbec nič :) Mesačné výzvy boli super, každý mesiac som sa tešila na nové zadanie ako dieťa na Vianoce :D Veľká vďaka všetým tvorcom.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 11. 2021 / 14:01:09 (před 3 roky)
off
Deaneira napsal(a):

Upřímně příští rok cokoliv než valentýn 😂, to byl fakt opruz.

Valentín bol aj u mňa najväčší problém, doteraz ho nemám a ani netuším, čo tam dám :D

Deaneira
1. 11. 2021 / 14:08:21 (před 3 roky)
on
sonkad napsal(a):

Valentín bol aj u mňa najväčší problém, doteraz ho nemám a ani netuším, čo tam dám :D

Já nakonec daly chirurgy, skončila jsem po 4 sérii tak ten jeden díl v šesté sérii docela šel, ale fakt to byl opruz

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 11. 2021 / 14:26:47 (před 3 roky)
off

Za mna vianocna vyzva uplne v pohode, kedze sa nejedna o pilot ale o hocaku vianocnu epizodu, ktora je skoro v kazdom seriali.

Ohladne vyzvy ako takej, sa mi struktura pacila a nie je nic co by som menil 😀

Velka vdaka vsetkym za pripravu, urcite to dalo vela prace a casu 👍

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 11. 2021 / 14:42:21 (před 3 roky)
off

Vánoční zadání je stejně jako valentýnské vyloženě za trest.. Takže propříště prosím mínus tyhle přiblblé svátky ano? Navíc v seriálech se na takové epizody vyloženě nedá dívat, aniž by člověku nevystřelila hladina krátkého cukru na 15 a nezkazili se mu všechny zuby.. Fujtajbl :D. Takže příště prosím myslete i na nás cyniky, co tyhle slátaniny fakt nesnášejí a jenom kvůli výzvě to přetrpěli :D.

Jinak postupné přidávání mi nevyhovuje. Mám radši, když vím každou kategorii hned a můžu si přesně najít a zařadit seriál do příslušné kolonky (ano, mám trošku OCD :D).. Jinak s listopadovou výzvou mi chybí zařadit čtyři kategorie, kdy u Seriálu v PG se nemůžu rozhodnout co tam, do Perryho Masona se mi furt nechce, ale nechci hledat desetipísmennou náhradu, a u kostýmu to doufám zařídí buď haloweenská epizoda Rookieho nebo 9-1-1 nebo mi to jistí LoT, kteří jsou v kostýmu furt. Co udělám s těma vánocema fakt nevím. Asi přetrpím nějaký 20ti minutový sitcom ať to mám za sebou ten očistec.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 11. 2021 / 15:32:14 (před 3 roky)
off

Výzva docela náročná, ale skvělá. Já začínám seriály které plánuju shlédnout celé a ne jen odškrtnout pilot a konec, tak to náročné bude vždycky. Vydávání po měsících mi nevadí.

2 seriály u mě failnuly a pokračovat nebudu + The Terror kde 1. řada byla boží, ale je to antologie a ani sem neplánoval pokračovat. Bez výzvy bych se nejspíš nepodíval na Ted Lasso, Warrior, Our girl, sKORO NA mizině atd. a všechny mám 80-100% zhodnocené, takže příští Výzvu si určitě zopakuju.

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
1. 11. 2021 / 15:33:33 (před 3 roky)
on

Doufám, že ani letos nezklame 9-1-1 a nějakou vánoční epizodu mít bude, jinak to budu řešit až o těch Vánocích na poslední chvíli, na co že se teda budu koukat. :D Nějaký ten vánoční seriál se mi ve Chci vidět určitě najde.

A jinak za výzvu moc děkuju, opravdu mě její plnění moc baví a už teď se těším na příští rok na další! :) Ale jsem teda jedna z těch, kterým tahla současná podoba moc nevyhovuje. Radši bych všechna témata znala od začátku a prostě si jela svým tempem. Tohle měsíční čekání na další odtajněné téma mě docela dost štvalo. :D Mám radši, když to vím dopředu a můžu si to rozplánovat. Často se mi stávalo, že se objevilo nějaké téma, které bych bývala splnila seriálem, který jsem už viděla třeba měsíc nebo dva zpátky. Kdybych to téma věděla dopředu, mohla jsem ho v klidu splnit tím daným seriálem a ne pak zdlouhavě řešit, na jaký jiný se musím čistě jen kvůli výzvě podívat, když už jsem tamten viděla, aniž bych věděla, že se mi bude za dva měsíce hodit do výzvy.

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
1. 11. 2021 / 16:15:18 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Vánoční zadání je stejně jako valentýnské vyloženě za trest.. Takže propříště prosím mínus tyhle přiblblé svátky ano? Navíc v seriálech se na takové epizody vyloženě nedá dívat, aniž by člověku nevystřelila hladina krátkého cukru na 15 a nezkazili se mu všechny zuby.. Fujtajbl :D. Takže příště prosím myslete i na nás cyniky, co tyhle slátaniny fakt nesnášejí a jenom kvůli výzvě to přetrpěli :D.

Ani Hawkeye tě neláká? V hlavní roli šikovná "slečna Dickinsonová" s lukem :D

andromache
1. 11. 2021 / 17:09:50 (před 3 roky)
off
petrSF napsal(a):

Ani Hawkeye tě neláká? V hlavní roli šikovná "slečna Dickinsonová" s lukem :D

Počkej co? Tam má být vánoční epizoda, nebo je to bráno jako vánoční seriál O_o? Protože to mi asi nějak něco uteklo... a z Dickinson jsem zatím bohužel neviděla ani fň....

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 11. 2021 / 17:10:33
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
1. 11. 2021 / 17:45:51 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Počkej co? Tam má být vánoční epizoda, nebo je to bráno jako vánoční seriál O_o? Protože to mi asi nějak něco uteklo... a z Dickinson jsem zatím bohužel neviděla ani fň....

Celé se to odehrává o Vánocích, Hawkeye se snaží dostat včas domů, aby stihl svátky, ale záporáci mu to nechtějí dovolit nebo co :D Jinak z Dickinson znám jen hezké gify, které se mi občas objevují na Twitteru ;)

andromache
1. 11. 2021 / 17:51:05 (před 3 roky)
off
petrSF napsal(a):

Celé se to odehrává o Vánocích, Hawkeye se snaží dostat včas domů, aby stihl svátky, ale záporáci mu to nechtějí dovolit nebo co :D Jinak z Dickinson znám jen hezké gify, které se mi občas objevují na Twitteru ;)

Tak to jo, to by mě potom zachránilo od jakékoli jiné vánoční slaďárny ze kterých mi letí cukr nahoru raketovým tempem :D. A jinak já to taky znám jenom z gifů na tumbrl, byť to mám teda nachystáno, že se na to někdy podívám.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
1. 11. 2021 / 19:13:37 (před 3 roky)
off
AdaW napsal(a):

A jinak za výzvu moc děkuju, opravdu mě její plnění moc baví a už teď se těším na příští rok na další! :) Ale jsem teda jedna z těch, kterým tahla současná podoba moc nevyhovuje. Radši bych všechna témata znala od začátku a prostě si jela svým tempem. Tohle měsíční čekání na další odtajněné téma mě docela dost štvalo. :D Mám radši, když to vím dopředu a můžu si to rozplánovat. Často se mi stávalo, že se objevilo nějaké téma, které bych bývala splnila seriálem, který jsem už viděla třeba měsíc nebo dva zpátky. Kdybych to téma věděla dopředu, mohla jsem ho v klidu splnit tím daným seriálem a ne pak zdlouhavě řešit, na jaký jiný se musím čistě jen kvůli výzvě podívat, když už jsem tamten viděla, aniž bych věděla, že se mi bude za dva měsíce hodit do výzvy.

Tohle podepisuji. Postupné odhalování mě spíše dráždilo, zvlášť když se nedaly použít seriály, které jsem viděla v daném roce, ale před odhalením tématu. A taky jsem skřípala zuby u těch "svátečních" témat. A moc mě nebavilo školní prostředí, ověřila jsem si, že teenagerovské seriály jsem už přece jen stará. Celkově se mi více líbila témata z té základní skupiny než ty doplňkové, ta mi někdy připadala tak trochu prvoplánová.

Do výzvy mi chybí už jen kostýmy a Vánoce a ani na jedno se moc netěším (respektive masky mám už alespoň vytipované, když už jsem si kvůli výše zmíněnému pravidlu promrhala nejméně dva seriály, ale pokud nebude vánoční epizoda v nějakém pravidelně sledovaném seriálu, bude to pro mě spíše otrava).

Jinak mě ale výzva (jako vždycky) bavila a líbí se mi i to, že témat bylo o pár více než loni, takže byla náročnější. Díky za ni!

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 11. 2021 / 19:13:58 (před 3 roky)
off

Za mě je letošní výzva mnohem zajímavější právě tím měsíčním čekacím adrenalinem navíc :-). Moc se Vám celý výběr i postup povedl.

A ohledně příštího roku bych byla klidně i drsnější .... základ 20-25 seriálů (různě namixovaných) a pak dalších 12 pilotů seriálů, leden seriál začínající od L a viděn nejdřív 1.1., seriál února začíná od U a viděn nejdřív 1.2, v březnu od B a od 1.3. atd ... + dala bych 3 žolíky, jako že 1 žolík nemusí to být pilot ale jakýkoliv díl seriálu, druhý žolík seriál místo písmena může začínat číslicí, třetí žolík záměna za seriál, který začíná na písmeno, kterým nezačíná žádný měsíc (tzn. seriál od L nechci ale dám si pilota seriálu začínající na Q :) ). Všichni by to věděli už od ledna, takže seznam si každý může připravit už na začátku a pak jen čekat a sledovat ... Jo je to šílený, já vím.

Daniela
Litocha
1. 11. 2021 / 19:19:28 (před 3 roky)
off

A moc se mi líbily inspirační články k některým z témat. Naopak mi pořád chybí průběžný žebříček seriálů zařazovaných k jednotlivým tématům.

Litocha
1. 11. 2021 / 19:21:51 (před 3 roky)
off
malina2035 napsal(a):

Za mě je letošní výzva mnohem zajímavější právě tím měsíčním čekacím adrenalinem navíc :-). Moc se Vám celý výběr i postup povedl.

A ohledně příštího roku bych byla klidně i drsnější .... základ 20-25 seriálů (různě namixovaných) a pak dalších 12 pilotů seriálů, leden seriál začínající od L a viděn nejdřív 1.1., seriál února začíná od U a viděn nejdřív 1.2, v březnu od B a od 1.3. atd ... + dala bych 3 žolíky, jako že 1 žolík nemusí to být pilot ale jakýkoliv díl seriálu, druhý žolík seriál místo písmena může začínat číslicí, třetí žolík záměna za seriál, který začíná na písmeno, kterým nezačíná žádný měsíc (tzn. seriál od L nechci ale dám si pilota seriálu začínající na Q :) ). Všichni by to věděli už od ledna, takže seznam si každý může připravit už na začátku a pak jen čekat a sledovat ... Jo je to šílený, já vím.

Uf, tak to je mi jasné, že tuhle výzvu bych nesplnila :)

Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 11. 2021 / 19:44:41 (před 3 roky)
off

Letošní výzva mě opravdu bavila. Postupné odhalování měsíčních témat bylo super. Akorát bych pro příští rok vyškrtl sváteční zadání. Stejně jako většina je v seriálech příliš nemusím a letošní valentýnské mi doslova rve žíly. Možná proto mi stále zbývá ke splnění..

Mr.Ripley
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
1. 11. 2021 / 19:56:36 (před 3 roky)
off

Letošní výzva byla super .o))) měla jsem strach, že to nestihnu, ale krásně navazovalo postupné zadávání...
Akorát se taky přimlouvám, že Valentýnské a Vánoční téma nemusím...

Jenny
andromache
1. 11. 2021 / 20:03:40 (před 3 roky)
off
malina2035 napsal(a):

Jsi blázen :D? Na takovou výzvu bych neměla a mohla bych to vzdát rovnou od začátku :D. Takže ne, takového bláznivé a na hlavu padlé nápady (čti nesplnitelné pro valnou většinu normálních seriálových maniaků, jako jsem já) prosím vyškrtnout ze záznamu a ani nebrat v potaz :D.

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 11. 2021 / 20:23:44 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Jsi blázen :D?

... jo, zcela určitě jsem :D
Ale výzva je prý něco, co láká, vybízí ke zdolání, získání, uskutečnění svou obtížností, namáhavostí a složitostí ... říká wiki ;-)

Daniela
vevisek
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
1. 11. 2021 / 20:42:11 (před 3 roky)
off

Letošní výzva se mi moc líbí a nechala bych ji stejnou i příští rok. Díky tématům, které se objevily vždycky první den v měsíci, jsem si našla i pár zajímavých kousků do watchlistu. Samozřejmě mi některé témata neseděly, ale s tím se musí počítat, že se nejde do vkusu trefit pokaždé. Trošku mi ale výzva překopala watchlist. Dívám se každý týden na seriály, které aktuálně vychází (ať už u nás, nebo třeba v Americe) a pak koukám na už skončené, které mají celkem dost epizod. Už v létě jsem ale zjistila, že to mým tempem asi neklapne a musela jsem do výzvy zařadit další, nové a kratší seriály, čímž mi watchlist ještě víc nabobtnal, za což pěkně děkuju. :D :D

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 11. 2021 / 20:44:16 (před 3 roky)
off
malina2035 napsal(a):

Ale výzva je prý něco, co láká, vybízí ke zdolání, získání, uskutečnění svou obtížností, namáhavostí a složitostí ... říká wiki ;-)

Souhlas. Co by to bylo za výzvu kdyby to nebyla výzva? To je právě o tom, že si dva měsíce dozadu pustíte seriál který by seděl na aktuální zadání a pak musíte hledat náhradu. Tvoje kritéria už jsou celkem hardcore, ale třeba se tím vedení trošku inspiruje. Jak už tady zaznělo, nebýt výzvy, nečekal bych teď netrpělivě na třetí sérii Teda Lassa.
Takže současný formát hodnotím kladně. Nemůžu ani jinak, protože jsem byl loni jedním z těch kdo za postupné zadávání lobovali. Jenom bych udělal změnu, že téma měsíce nemusí nutně souviset s daným měsícem.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
andromache
1. 11. 2021 / 20:46:36 (před 3 roky)
off
malina2035 napsal(a):

Aspoň že to přiznáš :D. Ale jinak pokud by to mělo být takhle hardcore, tak na to kašlu :D. Co není lehké, to nedělám, takže si vybírám vždycky jenom ty snadno(snadněji) zdolatelné výzvy. Na zbytek jsem buď moc líná nebo moc vzteklá a netrpělivá :D.

Litocha
1. 11. 2021 / 21:34:26 (před 3 roky)
off
IP Freely napsal(a):

Souhlas. Co by to bylo za výzvu kdyby to nebyla výzva? To je právě o tom, že si dva měsíce dozadu pustíte seriál který by seděl na aktuální zadání a pak musíte hledat náhradu. Tvoje kritéria už jsou celkem hardcore, ale třeba se tím vedení trošku inspiruje. Jak už tady zaznělo, nebýt výzvy, nečekal bych teď netrpělivě na třetí sérii Teda Lassa.
Takže současný formát hodnotím kladně. Nemůžu ani jinak, protože jsem byl loni jedním z těch kdo za postupné zadávání lobovali. Jenom bych udělal změnu, že téma měsíce nemusí nutně souviset s daným měsícem.

Když to máš těžké. Pro každého je výzva něco jiného. Pro někoho přeplavat bazén, pro jiného La Manche. Pro někoho je výraznou výzvou už jenom pětadvacet nových (teda většinou nových) seriálů, a pokud mají ještě splňovat další kritéria, je to obtíž navíc. Ne každý tráví u monitoru celé dny. (A pokud to nepojímáš tak, že se podíváš jen na libovolný pilot, ale že ten seriál chceš pak sledovat celý, nebo pokud máš x dalších seriálů, které sleduješ průběžně, pro leckoho už jenom tohle je slušná výzva.) A jiný má splněno za pár dní. Umění je najít nějaký kompromis, aby se zapojilo hodně lidí, které to bude bavit a pro které to výzva bude, ale ne zas tak těžká, aby je to už na startu odradilo (třeba první ročník s 50+ piloty byl sadomaso - kolik lidí to splnilo?).

Tak třeba u knižní výzvy: je nemálo lidí, pro které je prakticky nesplnitelné přečíst za rok dvacet knížek. A je i nemálo těch, kteří jsou schopni výzvu splnit několikanásobně. I proto by se mi líbilo, kdyby i tady byla možnost přidávat si k jednomu tématu více seriálů. Je ti současná výzva málo? Dej si Valentýna (a všechna další témata) dvakrát (nebo třikrát) :)

Litocha
1. 11. 2021 / 21:55:49 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

(třeba první ročník s 50+ piloty byl sadomaso - kolik lidí to splnilo?).

Tak se kaju, splnilo ji přes 300 lidí! (Z jiného pohledu se tehdy zapojil dvojnásobek lidí, takže procento splnivších je podstatně menší než v následujících letech. Jestli se ovšem jakýkoliv odškrtnutý pilot tehdy automaticky počítal jako plnění výzvy a chybělo vědomé přijetí, nemůžeme sčítat jablka s hruškami...)

Jinak bych ještě navrhovala postupné odtajňování alespoň několika témat předem, ještě letos. Člověk se pak může těšit a plánovat. To mám hodně ráda právě u knižní výzvy...

evindel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
2. 11. 2021 / 17:28:57 (před 3 roky)
off

Vždy rada plním výzvu, aj keď sa mi ju ešte nepodarilo dokončiť :D postupné odhaľovanie tém mi nevadilo, no nesadli mi tohtoročné témy typu - . Pilot seriálu, který se dostal do "pavouka" v některé z anket... atď. keďže sa to muselo pracne hľadať, čo tam vlastne patrí... keby bola takáto téma 1x, 2x tak ešte ok ale toto už bolo pre mňa veľa.

Litocha
4. 11. 2021 / 00:38:26 (před 3 roky)
off

K tématům na příští rok: Co třeba epizoda, která je líčena retrospektivně nebo obsahuje flashbacky? Nebo seriál, který má na SZ méně než x hodnocení? Seriál, který byl zmíněn ve víte, že... (to není můj nápad, někdo to tady v průběhu roku navrhoval)? Seriál, v němž je jedna z postav vědec/učitel/policista/právník/doktor...? Seriál, jehož sledování pořád odkládám?
Ze současných bych klidně zachovala třeba nezabarvené místo na mapě nebo plakát laděný do konkrétní barvy (i když ten mi dal docela zabrat). Na základě předchozích let jsem letos očekávala a nenašla letošní seriál (opravdu jsem čekala, že se naváže na seriály z let 2000 - 2010 - 2020 seriály z let 2001 - 2011 - 2021 a budou z toho tradiční témata) a nějaký písmenkový seriál (název začíná na...). Klidně bych vrátila i seriál podle knihy.

Hanichka
VIP | Cool level: 30 | Nathan Ford
4. 11. 2021 / 22:22:23 (před 3 roky)
on

Za mě výzva moc fajn, i postupné přidávání nových témat se mi nakonec líbilo, i když jsem myslela, že mě to bude frustrovat :) Udělala jsem si hardcore verzi, kdy jsem do výzvy dávala jenom seriály z minulého roku a byla to někdy velká výzva najít :D S náročností od vás jsem spokojená, nedávala bych to o moc těžší, kdo bude chtít větší výzvu, tak si může přidat ještě svá kritéria.

A jsem pro zachování měsíčních témat a možná bych se klonila k tomu zveřejnit je všechna dopředu.

Co se týče témat, prosím NEdávejte nevybarvený stát na mapě, snažím se na tom pracovat teď, a co když mi nic na příští rok nezbyde (leda by vyšlo něco z afrických zemí) :D Ale líbí se mi střídat pilot/epizoda, to bylo prima ozvláštnění :)

Za výzvu moc děkuji, každý rok mě to bavilo a tenhle obzvlášť.