Diskuze k článku Novinka pod lupou: Arcane (Netflix)
Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 11. 2021 / 18:42:47 (před 3 roky)
off

Za mě jde rozhodně po třech epizodách o jeden z nejlepších kousků, který tento rok na seriálovém poli přistál. Jsem přesvědčen, že i zbylé epizody budou na podobné úrovni, takže jedinou obavu mám z toho, aby si seriál dokázal najít cestu k co největší mase lidí. Protože co si budem povídat. Ten největší hype, který v současnosti běží prakticky po celém světě, rozjeli primárně fanoušci série. Hlavním úkolem teď bude dostat seriál i k ostatním klasickým sledujícím Netflixu, kteří o něčem jako League of Legends v životě neslyšeli :)

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
8. 11. 2021 / 19:44:04 (před 3 roky)
off

O hře League of Legends jsem slyšela, ale nikdy nehrála. Přesto jsem tento seriál zkusila a po těch třech dílech toho nelituji. Vypadá to dosti dobře, dobrá animace, i ten děj je skvěle vytvořen. O hudbě ani nemluvě. Rozhodně se těším na další díly a jsem dost zvědavá, jak to bude pokračovat. Za mě zatím 100%, tak uvidíme, jak to půjde dál. :)

Janey T.
angel216
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 11. 2021 / 20:09:25 (před 3 roky)
off

Za mě jako hráčku LoLka je to super seriál. Znám základní lore postav, ale o vzhledu Piltoveru a Zaunu jsem toho moc nevěděla a tohle mi krásně jejich vzhled přiblížilo. Je i zajímavé tipovat, kdo je jaká postava a vidět jejich spojitost v tomhle směru. Za mě určitě mohu doporučit :)

Být připraven na válku je nejúčinnější způsob, jak uchovat mír - George Washington
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 11. 2021 / 20:10:49
Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 11. 2021 / 09:19:31 (před 3 roky)
off

Jsem předlohou nepolíbená a i o vzniku seriálu jsem se dozvěděla až minulý týden a to úplnou náhodou :D
Nicméně za mě naprosto skvělé první tři díly. Příběh je hodně zajímavý a moc se mi líbí propojení hned několika různých dějových linií. Jsem moc zvědavá jak to všechno dopadne. Nicméně hlavní PLUS je to naprosto úchvatné grafické zpracování. Muselo to dát sakra práce, ale výsledek je naprosto luxusní. Na takto zpracované animáky bych mohla koukat donekonečna (jmenovat lze ještě například Spider-man: Into the Spider-verse, na kterém se animátoři taktéž vyřádili). Doufám že takto budou animované seriály zpracovávány častěji.
Jediné co mě tam lehce štvalo (čistě z mého subjektivního názoru) bylo že za ty tři díly zprovodili ze světa tolik postav, až jsem z toho začínala mít depku :D

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
9. 11. 2021 / 09:52:24 (před 3 roky)
off
Corisan napsal(a):

za ty tři díly zprovodili ze světa tolik postav, až jsem z toho začínala mít depku :D

Jsem to pochopil tak, že každé ty 3 díly budou takový lehce polouzavřený celek a věnovat se jiné době v historii postav, které hráči znají z her.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 11. 2021 / 10:16:07 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jsem to pochopil tak, že každé ty 3 díly budou takový lehce polouzavřený celek a věnovat se jiné době v historii postav, které hráči znají z her.

Jj taky mi to tak přijde. Konec třetího dílu přímo vybízí k time skipu a taky jsem spíše zvědavější na holky až budou starší. Tedy hlavně na Powder. Stejně si myslím že děj byl k některým až moc… nemilosrdný :D

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Šesti slovy
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
9. 11. 2021 / 23:36:11 (před 3 roky)
off

Zatím dobrý. Uvidíme, co další ⅔.