Přesně tento typ seriálů nesnáším. Když celou sérii čekáte na to, abyste zjistili, jak to celé bylo, abyste se vlastně vůbec nedočkali. Jasně, byl tam náznak, ale s jistotou nic ukázáno nebylo, takže je konec určený k individuální interpretaci. Když tohle ale pominu, tak mě seriál bavil. Více jsem si užila samotný proces, osobní dějové linky jednotlivých postav mě až tolik nebraly. Ale koukalo se na to dobře, pět dílů uteklo jako voda.
Závěr:
Otevřený k interpretaci. Porota určí verdikt - Dhilton je shledán vinným z vraždy Hannah a soudkyně ho odsoudí na doživotí s možností přezkoumání po 23 letech. Talitha dostane verdikt "nevinná" a je na svobodě. O týden později navštíví Cleo v kanceláři, kde jí řekne, že jede do Paříže, aby se od celého procesu odreagovala. Své obhájkyni řekne, že všechny dobře ošálily. Když se na ni Cleo se zděšeným výrazem podívá, Talitha se rozesměje a řekne jí, že jen žertuje. Cleo se za ní dívá, jak odchází po ulici, Talitha se otočí, ve vzduchu jí nakreslí srdíčko a odchází pryč.