Diskuze k článku Anketa: Dobrý večer (nominace 1)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 11. 2021 / 13:04:12 (před 3 roky)
off

Tak tomu říkám skvělá anketa. :) A na začátek znám jen Bolek a Lolek a Bob a Bobek. O zbytku jsem spíše jen slyšela, než viděla. Ale Králíci bavily více, takže hlas patří dnes jim. :D

Janey T.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 11. 2021 / 13:07:17 (před 3 roky)
off

Pro mě osobně je tohle naprosto nezajímavá a nudná anketa, ze které skoro nic neznám (a pokud jsem někdy viděla, tak si to nepamatuju) a nemám v plánu vidět :D Ale když jste si ji přáli, tak ji tady máte.

Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
9. 11. 2021 / 13:25:52 (před 3 roky)
off

Tak to je dost dobrá anketa :) Jako Bob a Bobek ano, ale prostě Soptík... Jasný hlas pro Soptíka s Dejmalem.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 11. 2021 / 14:01:23 (před 3 roky)
off

Díky moc za vyslyšené přání:D Na večerníčky jsem se moc těšila, sice na ně jsme doma ještě malí, ale hrozně se těším až se zase na ně budu moci dívat. Sice jsem odchovaná klasikami, ale kdoví třeba i mezi moderními se nějaký pěkný najde. Dneska bych dala i Boba a Lolka, nebo Kluka z plakátu, ale Bob a Bobek je jasná volba. Moc se těším na další kola :D

For crying out loud!
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
9. 11. 2021 / 14:06:38 (před 3 roky)
off

Wow. Hnedka napoprvé docela zajímavá sestava. Králíci mají asi postup jasný, takže hlas ke Klukovi z plakátu :D

A zákládám tímto kliku hejtrů Krkonošských pohádek. Sojka práskačka by měla skončit v propadlišti dějin a ten vousatej zákeřnej komunista taky. Radši 10 dílů slečný Fááájn než 10 minut Krakonoše. (A ne, Maciuchová je v tom sice skvělá, ale nezachrání to.)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
9. 11. 2021 / 14:11:05 (před 3 roky)
off

Tak sice to tu ještě neni, ale Pat a Mat forever. Už jen pro to, že jsem byl jasnou předlohou.

ragelly
9. 11. 2021 / 14:11:26 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Wow. Hnedka napoprvé docela zajímavá sestava. Králíci mají asi postup jasný, takže hlas ke Klukovi z plakátu :D

A zákládám tímto kliku hejtrů Krkonošských pohádek. Sojka práskačka by měla skončit v propadlišti dějin a ten vousatej zákeřnej komunista taky. Radši 10 dílů slečný Fááájn než 10 minut Krakonoše. (A ne, Maciuchová je v tom sice skvělá, ale nezachrání to.)

A hele, víš že v anketě ani není? :D Jsem filtrovala jen žánr večerníčky a koukám, že u Krkonošských pohádek je jen žánr pohádka.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 11. 2021 / 14:14:38 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

...Sojka práskačka by měla skončit v propadlišti dějin a ten vousatej zákeřnej komunista taky...

:-)))

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 11. 2021 / 14:26:31 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

A hele, víš že v anketě ani není? :D Jsem filtrovala jen žánr večerníčky a koukám, že u Krkonošských pohádek je jen žánr pohádka.

Jak jako není, já protestuji 😱😱😱 jediný večerníček co u nás doma funguje

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
9. 11. 2021 / 14:37:37 (před 3 roky)
on

Tak tato anketa bude zajimavé zpestření před vánoci. :)
Jinak za mě jasný Bob a Bobek :)

"It's a beautiful day to save lives.”
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 11. 2021 / 14:38:31 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Naprostý souhlas bratře :D. Jak já tenhle večerníček vždycky nesnášela.. Hlavně sojku práskačku jako :-). A souhlasím i s tím, že je v tom Maciuchová skvělá).

Jinak dneska hlas králíkům :-). Ale kdybych věděla, že to druhé je Dráček Soptík, tak půjde hlas asi i jemu :-). Přece jenom hasič že :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 11. 2021 / 14:40:20 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

A zákládám tímto kliku hejtrů Krkonošských pohádek.

Děkuji a tímto stvrzuji své členství. Chudák pan Trautenberk.

Cermmi
Běžný uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
9. 11. 2021 / 14:44:18 (před 3 roky)
on

Znám jen to na co jsem koukal jako škvrně, takže v anketách budu asi tápat :D Ale tady je to jasnej bob a bobek

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
9. 11. 2021 / 15:00:12 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Pro mě osobně je tohle naprosto nezajímavá a nudná anketa, ze které skoro nic neznám (a pokud jsem někdy viděla, tak si to nepamatuju) a nemám v plánu vidět :D Ale když jste si ji přáli, tak ji tady máte.

ragelly, jak se dá přeskočit vývojové období zvané "večerníček a spát"? :-D ... já vím, že současné děti už večerníček mohou ignorovat, protože jsou všude miliony pohádek, ale ty jsi podle mě ještě měla šanci ;-)

Jinak za večerníčky hurá. A že chybí Krakonoš je stejné jako by v předchozí anketě chyběla Buffy (chtěla jsem napsat Xena, ale nejsem hrdinného typu ;-) :D )

Daniela
ragelly
9. 11. 2021 / 15:06:38 (před 3 roky)
off
malina2035 napsal(a):

ragelly, jak se dá přeskočit vývojové období zvané "večerníček a spát"? :-D ... já vím, že současné děti už večerníček mohou ignorovat, protože jsou všude miliony pohádek, ale ty jsi podle mě ještě měla šanci ;-)

Jinak za večerníčky hurá. A že chybí Krakonoš je stejné jako by v předchozí anketě chyběla Buffy (chtěla jsem napsat Xena, ale nejsem hrdinného typu ;-) :D )

Hele já nevím :D Já jsem nikdy nebyla na animáky, večerníčky ani pohádky, Mrazík byl pro mě třeba vždycky utrpení a raději jsem si na Vánoce pustila Pretty Woman než Popelku :D

ragelly
9. 11. 2021 / 15:08:44 (před 3 roky)
off

Tak já vám tam toho Krakonoše přidám, hodím ho místo večerníčku č. 100 (vyfiltrováno a seřazeno podle počtu celkových hodnocení), což znamená, že nebude soutěžit Nils a divoké husy.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 11. 2021 / 15:23:21 (před 3 roky)
off

Btw., je mezi tou stovkou neprekonatelna Zahrada?

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
ragelly
9. 11. 2021 / 15:30:05 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Btw., je mezi tou stovkou neprekonatelna Zahrada?

Nemá u sebe žánr večerníčku, takže ne :(

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
9. 11. 2021 / 15:53:01 (před 3 roky)
off

Bob aBobek to majú v klobúku, tak hlas pre požiarnika 😀

The Order 1908
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
9. 11. 2021 / 16:11:01 (před 3 roky)
off

Tak to je výborný nápad, velmi by mě zajímalo, jestli lidi mají rádi stejné Večerníky jako já...
Na tyhle výsledky se hodně těším, díky za vaši práci.

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
9. 11. 2021 / 16:29:19 (před 3 roky)
on

Sice mám asi nejraději Bolka a Lolka, ale rozhodl jsem se podpořit slabšího Soptíka. Přece jen mám pro draky slabost :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
9. 11. 2021 / 16:43:13 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Nemá u sebe žánr večerníčku, takže ne :(

Podle mě ani nikdy jako večerníček nebyla. Dávali vždycky o víkendech ráno v těch ranních blocích, případně úterý / čtvrtek odpoledne.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kolombo
9. 11. 2021 / 17:24:18 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Juchů!

ragelly napsal(a):

Tak já vám tam toho Krakonoše přidám, hodím ho místo večerníčku č. 100

Docela jako nejuchů!

Ale aspoň může naše klika růst a hlásat evangelium svatého antikrakonošismu :D

malina2035 napsal(a):

Nesouhlasím. To je jako by v předchozí anketě chyběla již zmíněná slečna Fáááájn. (Mi normálně naskakuje husí kůže jenom z toho, že to Fáájn píšu :D)

andromache
9. 11. 2021 / 18:10:59 (před 3 roky)
off
malina2035 napsal(a):

Taky nechápu...

malina2035 napsal(a):

Jak já tu svoji místní pověst začínám milovat :D :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
9. 11. 2021 / 18:12:35 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Ale aspoň může naše klika růst a hlásat evangelium svatého antikrakonošismu :D

LOOOL, ale se mnou rozhodně počítej, jsem v klubu :D :D.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
9. 11. 2021 / 18:37:32 (před 3 roky)
off

Wau večerníček zavzpomínám .o))) tady je to jasné Bob a Bobek

Jenny
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
9. 11. 2021 / 20:33:03 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

A zákládám tímto kliku hejtrů Krkonošských pohádek.

Přidávám se do party. Fakt jsem nikdy nechápala, co na tom kdo vidí, a dneska to chápu ještě míň. Je vám ale doufám jasné, že to Krakonoš nejspíš celé vyhraje? (Většinou to aspoň ve všelidových anketách válcuje v závěsu s Krtkem...)

chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 11. 2021 / 20:45:48 (před 3 roky)
off

Tak tato anketa se mi bude velmi líbit, ráda si zavzpomínám na své dětství. Dneska trochu dilema mezi Bobem a Bobkem a Bolkem a Lolkem. Nakonec vyhráli králíci z klobouku, poslouchala jsem i audio před spaním.

Kolombo
9. 11. 2021 / 21:03:23 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Přidávám se do party. Fakt jsem nikdy nechápala, co na tom kdo vidí, a dneska to chápu ještě míň. Je vám ale doufám jasné, že to Krakonoš nejspíš celé vyhraje? (Většinou to aspoň ve všelidových anketách válcuje v závěsu s Krtkem...)

Proto se zakládá klika ještě předtím, než se v anketě objevil. Nicméně kdybych nebyl vůl a mlčel, tak v tý anketě možná ani neni :D

ragelly
9. 11. 2021 / 21:33:53 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Proto se zakládá klika ještě předtím, než se v anketě objevil. Nicméně kdybych nebyl vůl a mlčel, tak v tý anketě možná ani neni :D

#truestory 😂

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
9. 11. 2021 / 21:34:43 (před 3 roky)
off

Juchů, super anketa! :) Dneska jdu jsem "nudná" a jdu s davem. Ale ono je dost možný, že to tak bude i v dalších kolech. :D Takže dneska Bob a Bobek! :)

Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
10. 11. 2021 / 09:51:43 (před 3 roky)
off

Dneska hlasuji pro Bolka a Lolka, moc mě bavilo jejich putování kolem světa. :)

Mad.Awe
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
10. 11. 2021 / 14:46:00 (před 3 roky)
off

Super anketa. A hned do začátku takové složení. Jako jak si vybrat mezi Bob a Bobek, Soptík a Bolek a Lolek? Všechno moje dětství :-) Nakonec jsem dala králíkům, ale i tak doufám, že postoupí i Soptík a Bolek s Lolkem.

PetaJu79
Běžný uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
10. 11. 2021 / 18:59:04 (před 3 roky)
off

Dráček Soptík, který si přál být hasičem .. to jsem milovala :-)

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
12. 11. 2021 / 13:33:03 (před 3 roky)
on

Ještě 5 hlasů pro Soptíka, pls! :D

On nepostoupil, jste mě seriozně naštvali teď :<

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 11. 2021 / 20:27:04