Zatim tedy jen prvni dve. Prvni celkem navnadila, ale druhá ponekud zchladila. Doufal jsem v neci vic, ale jeste kus zbývá
Viděla jsem půlku série a potenciál pořád nikde. Streamovací individuum je tam až moc často, hříšníků přibývá a společnost to nijak "neuzdravuje", právě naopak. Tam, kde jsem skončila začínaly být zápletky docela zajímavý, ale chování hlavních postav je tak divný, že nevím jestli budu mít sílu to dokoukat. Navíc to zpracování těch potvor, je na dnešní dobu opravdu béčkový.
Já tedy nevim jestli zvladnu ty naboženské hlouposti, co maji tři ne moc povedení démoni společného s bohem a jakých, že hřichu se to dopustili?
Seriál jsem neviděla a podle ohlasů tady, věřím, že není nic moc, ale jen vysvětlení pro Ragelly, korejské seiály pracují na trochu jiném principu, než ty západní. Piloty jsou často trochu zdlouhavé, mají za cíl diváky pomalu seznamovat s postavami, často se zpětným pohledem do jejich minulosti apod. Teprve v závěru přijde nějaký zajímavý zvrat nebo událost, která má nalákat na další díl. Nejednou se mi stalo, že mě seriál začal opravdu bavit až po druhém nebo třetím dílu, pak už to ale stálo za to.
paliv232 napsal(a):
Seriál jsem neviděla a podle ohlasů tady, věřím, že není nic moc, ale jen vysvětlení pro Ragelly, korejské seiály pracují na trochu jiném principu, než ty západní. Piloty jsou často trochu zdlouhavé, mají za cíl diváky pomalu seznamovat s postavami, často se zpětným pohledem do jejich minulosti apod. Teprve v závěru přijde nějaký zajímavý zvrat nebo událost, která má nalákat na další díl. Nejednou se mi stalo, že mě seriál začal opravdu bavit až po druhém nebo třetím dílu, pak už to ale stálo za to.
Takže korejské Novinky pod lupou jsou vlastně docela k ničemu :D Ale je pravda, že mě zatím žádný korejský seriál po prvním díle úplně nedostal. I Oliheň se pořádně rozjíždí právě až na konci prvního dílu.
Pilotnú epizódu by som aj ja ohodnotil na taký priemer.
Úvodná sekvencia výborná, brutálna. Následné vyšetrovanie ma potom trochu nudilo, dosť sa tam rozprávalo, zakladateľ Novej pravdy objasňoval Boží zámer. Už len z hľadiska čo sa stalo v úvode epizódy človeka napadne jedno - kde je v tomto Boží zámer? Síce sa tam vysvetlilo, že do Pekla sú vťahovaní hriešnici, ale i tak.
Ale záverečná scéna matky a jej dvoch malých detí, ktorej je oznámené, že o tri dni pôjde do Pekla - kladie otázku, či je tomu naozaj tak?
Seriál som si dal maratónom, takže light spoiler:
Tých 6 epizód sa dá rozdeliť na 2 časti. Prvé 3 sú zamerané na pátranie detektíva, na zakladateľa Novej pravdy a jeho učenie a na matku dvoch detí.
Druhá časť (4-6) prináša iný príbeh, ktorý bol rozhodne lepší, ale aj riadne surový.
Objaví sa tu pár postáv z prvého príbehu, ale pribudnú aj nové, okolo ktorých sa príbeh bude točiť. Hneď v úvode dôjde k oznámeniu, kto pôjde do Pekla. Bola tu jedna scéna, ktorú som musel preskočiť - byť dobrý sa totiž nevypláca... Samotný záver bol riadne nervy drásajúci.
Takže za mňa ako celok spokojnosť.
ragelly napsal(a):
Takže korejské Novinky pod lupou jsou vlastně docela k ničemu :D Ale je pravda, že mě zatím žádný korejský seriál po prvním díle úplně nedostal. I Oliheň se pořádně rozjíždí právě až na konci prvního dílu.
Je to tak. :)