úžasná novinka :)
I když od doby, co se Brennanové a Angele narodila mimča, mi přijde, že se ráz seriálu razantně změnil, navíc se domnívám, že Kůstka už moc zapadá do "normálního" světa a není tou racionální vědkyní (což bylo na seriálu skvělé), tak jsem ráda, že se s Boothem a ostatními uvidím alespoň ještě jednu seriálovou sezónu :)
Taky už to pro mě není ono od té doby, co jsou B&B spolu, na mě ten jejich vztah najednou moc urychlili. Mám z obnovení takové smíšené pocity.
Už si to bez bones ani neviem predstaviť :). Dokonca sa mi to páči aj to akým smerom to ide :).
Bones mám ráda, ale už by měli skončit
Áni, Kosti sú už dnes akési nemastné-neslané. Už to nie je to čo to kedysi bolo, mysteriózna detektívka. Pomaly sa začína meniť na niečo podobné ako Castle. Ale aj tak si rád pozriem deviatu sériu, aj keď zdieľam tiež ten nazor, že Kosti by už mohli pomaly ukončiť.
Skvělá zpráva, i když mám jednu sezonu skluz, ano patřím mezi ty co nemohly rozdýchat závěr 6. sezony hodně, hodně dlouho, tak jsou stále Bones moje srdcovka. Ale myslím si že seriály by měli mýt maximálně deset sezon. A klidně mě ukamenujte.
jaj! už se těším, těším :) jsem v 9. sérii dofala a teď se mi to splnilo ;) :) hurááááá :)
Na jednu stranu mám radost, ale taky doufám, že to 9. sérií skončí..
Gabik.029 napsal(a):
Taky už to pro mě není ono od té doby, co jsou B&B spolu, na mě ten jejich vztah najednou moc urychlili. Mám z obnovení takové smíšené pocity.
naprosty souhlas
skvělá zpráva, jeden z mála seriálu, kde se mi nové epizody líbí víc než ty první.