Tak, dneska lehké (chvíli mi trvalo, než mi to seplo, že nejde o chybu na mé straně, ale má to tak být). :D Těším se na další den. :)
Jupíííí, jupí, jupí, jupí! Adventní kalendář SZ je po roce zase tady! Děkujeme :))
To není ani možný, že to tak zase rychle uteklo...
Trochu potrápím zase mozkové buňky .o)))
Miluju vás 😀!
Yippee Ki Yay! Teď už jenom přepnout mozek do módu SZ advent a jdeme na to :) Díky!
Seriálová i filmová úplně jednoduché.(Ale taky co jiného čekat první den. :D) Těším se na další.
Tak a ide sa na to, zasa potrapime trochu viac mozgove bunky 😀
Anoooo konečně, MI-LU-JU! Nejlepší čas v roce je oficiálně tady 😁❤️
Oooch jupí, na toto som sa tešila celý rok! Vďaka, že nás tým stále aj po rokoch tešíte a cvičíte nám mozgy :)
Už??
To uteklo zase!!
A těch nocí bez spánku. 😀😀
Moc děkuju, že se do toho pořád pouštíte 😊
A jéje, to zas bude něco pro moji kompulsivně-obsesivní poruchu :D
Film i seriál brnkacka. A díky za kalendáře, bez nich si už prosinec neumím představit!
Tak na tohle se s dcerami těšíme celý rok, dnes seriál bomba jednoduché, s filmem trochu trápení, ale zase je to prostě SUPER!!!! Moc díky
Konečně. Celý rok se na toto těším.
Ach ne.. Už je to tu zas :D.
Jupíííí
Tak dnes seriálová i filmová uhodnuta.
Snad to takhle půjde i dále.
petrSF napsal(a):
Moc díky za další ročník :)
Seriály šly vymyslet překvapivě snadno, ale filmy jsem teda potil dost těžko. Ale nakonec bych řekl, že tam budou originálnější nápady.
Už se moc těším, třeba se mi letos povede konečně všechny uhodnout. Moje zatím nejlepší skóre z loňska bylo 21, takže mi to těsně uniklo.
A jé už je to tu zase ničení mych mozkových závitů, Diky za zábavu
Paráda, už je tu zase.
Týrání mozkovejch závitů 😂
Na rozjezd dobrý, tak si to nepokažte 🤣
SuperWhovian napsal(a):
Pořád platí, že filmy jsou jenom v češtině?
Platí.
Můj bože! Každý rok se těším jak malá, a letos zapomenu!
Jsem ráda, že jste dali na rozjezd něco lehčího, aby to lidi hned neodradilo. :D Jsem na sebě zvědavá příště:D
Jupííí jej, na toto som sa tešila a netrpezlivo čakala. :) Seriálovú mám, som rada, že na úvod je ľahšia a potešujúca, filmová ma zrejme ako vždy potrápi.
Fruiko bude zase nahoře v liště stromeček??? Díky 🙂
kumla napsal(a):
Fruiko bude zase nahoře v liště stromeček??? Díky 🙂
Ok zítra na to mrknu.
Úplně jsem zapomněla, že seriálový adventní kalendář vůbec existuje... Takže jste mi dnes hodně zvedli náladu :D děkuji!! Už se těším na otevírání jednotlivých políček :)
Seriálová byl jednoduchá. A filmovou jsem po chvíli přemýšlení dal taky.
Jeej, ja som úplne zabudla, že s decembrom prichádza aj advent na serialzone. Teším sa :-)