Diskuze k článku Seriály, se kterými se loučíme v roce 2021
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 12. 2021 / 17:17:11 (před 2 roky)
on

Letos jsem toho kvůli dlouhým maratonům nestihla tolik, kolik bych chtěla, takže moje statistiky z tohoto fotočlánku jsou docela smutné :D

Zrušené/ukončené:
- viděno komplet: 18
- mám v plánu vidět: 52

Minisérie:
- viděno komplet: 21
- mám v plánu vidět: 12

Zrušené z minulých let:
- viděno komplet: 3
- mám v plánu vidět: 9

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
29. 12. 2021 / 17:58:09 (před 2 roky)
off

Z mojich sledovanych serialov (nie vsetko videne komplet) ich bolo zrusenych asi 20, ak neratam miniserie ako Dr. Death a The Stand. Najviac ma asi mrzi Atypical, Castlevania a Shameless.

Atypical
Absentia
Black Lightning
Castlevania
Dash & Lily
Debris
DuckTales (Kačeří příběhy)
Goliath (Goliáš)
Julie and the Phantoms
Lovecraft Country
Shameless
Special
Supergirl
SurrealEstate
The Irregulars
The Outpost
Truth Seekers
Van Helsing
Wynonna Earp
Zoey's Extraor­dinary Playlist

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
29. 12. 2021 / 18:23:22 (před 2 roky)
off

Konec Supergirl a Frankie mi bude ještě hodně dlouho ležet v žaludku zlostí.. ještě u Supergirl mám aspoň ty fanfiky, když už nic jiného..

A jinak by se tam asi dalo přidat ještě i Private Eyes u kterého jsem se dočetla, že letošní pátá sezona byla poslední. Nějak mi ruší dobré kanadské seriály (WE, Frankie, Private Eye..) :(.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
29. 12. 2021 / 18:27:01 (před 2 roky)
on

Buď sleduji málo věcí nebo mám štěstí a většina toho, co sleduji je prodlužována :D (i když skutečnost je spíš asi taková, že o většině je dosud nerozhodnuto)

Debris - škoda ukončení, částečný cliffhanger na konci, velký potenciál do budoucna :(
For Life - měl skončit nejlépe první sérií. Ta skončila sice cliffhangerem, ale ten byl celý vyřešen hned v první epizodě druhé série a pak najednou jen covid a BLM...
Hanna - zrušení tolik nemrzí, seriál je důstojně ukončen
La Casa de Papel - Nejvyšší čas na to, aby seriál ukončili a povedlo se jim to dobře.
The Sinner - zrušení mě lehce mrzí, to byla fakt dobrá detektivka. Ale taky chápu, že starý detektiv v důchodu s depresemi nemůže řešit záhadné případy do nekonečna.
Slovania - ač by jistě seriál mohl pokračovat i nadále, tak mi zrušení nevadí, zas tak skvělý nebyl :D
The Republic of Sarah - v podstatě to samé jako u Slovanů
A to je vlastně vše, co jsem sledoval
Jenom ještě přidám Final Space, který ve výčtu chybí - na konci takový mega cliffhanger a oni to zruší :<

Z minisérií jsem viděl:
AlRawabi, to bylo naprosto skvělé, klidně by mohlo pokračovat dál.
Clickbait... Ale jo, nebylo to vůbec špatné
Close to Me, které mě celkově příliš nezaujalo, už si sotva pamatuji, co se tam dělo
Dr. Death Námět seriálu skvělý, ale zpracování lehce pokulhávalo
El Inocente, podobně jako u Clickbaitu, nebylo to vůbec špatné
Nine Perfect Strangers To jsem vůbec nevěděl, že byla minisérie :D A zbývá mi poslední díl, ke kterému se nemůžu dokopat. Hrozně zvláštní seriál, pořád nemůžu říct, jestli se mi líbí nebo ne.
Billion Dollar Code a Vigil čekají ve Chci vidět

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 2x | Naposledy: 30. 12. 2021 / 12:09:41
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
29. 12. 2021 / 19:04:24 (před 2 roky)
on

Tak nejvíc mě mrzí asi Prodigal Son – zaprvé to bylo náhlé a série neskončila nějakým jasným koncem.
Hodně se mi bude stýskat po Luciferovi a Brooklyn 99, ale aspoň je tam ukončený děj a vědělo se, že se bude končit touhle sérii.
Co mi též vadí je zrušení Zoey's Extraordinary Playlist (tu ještě ale nemám zkouknuté všechny díly, takže nemůžu hodnotit, jak to ukončili) a Julie and the Phantoms, které je sice škoda, ale nemrzí mě to jak Prodigal Son, Lucifer či B99.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
29. 12. 2021 / 19:36:19 (před 2 roky)
off

Já hlavně musím poděkovat zdejším redaktorům za skvělou práci s průběžným informováním o rušení/prodlužování! ❤️
Většinou takhle při procházení každoroční galerie narazím na pár seriálů, jejichž ukončení mě překvapí, ale teď jsem věděla o všech koncích seriálů, co sleduju. Takže ještě jednou díky, timeline je boží!

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
29. 12. 2021 / 23:27:27 (před 2 roky)
off

Doufám, že zrušené feel good seriály Bold Type a Younger najdou nějakou náhradu. Netflix nepočítám, protože když to zkouknu za víkend, tak to nemá ten správný účinek :D
U Shameless mě hodně mrzí ten uspěchaný konec, raději bych si počkala než konec bez Fiony.
U Debris se myslím ukázalo, že chybí něco v tomhle žánru, ale jestli chtějí nahradit Fringe musí to být lepší.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
29. 12. 2021 / 23:34:22 (před 2 roky)
off
Pepka napsal(a):

Doufám, že zrušené feel good seriály Bold Type a Younger najdou nějakou náhradu. Netflix nepočítám, protože když to zkouknu za víkend, tak to nemá ten správný účinek :D
U Shameless mě hodně mrzí ten uspěchaný konec, raději bych si počkala než konec bez Fiony.
U Debris se myslím ukázalo, že chybí něco v tomhle žánru, ale jestli chtějí nahradit Fringe musí to být lepší.

Presne to iste ma napadlo u Shameless, bez Fiony to proste nebolo ono 😞 a Debris nebol uplne zly, ale bohuzial k Fringe sa to ani nepriblizilo.

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 12. 2021 / 02:51:12 (před 2 roky)
off

Tak tady mě hodně mrzí jen Younger a Bonding... Pak Supergirl, Superstore a The Outpost, ale to jsou takové srdcovky, které mi chybět budou, ale nějak mě to nemrzí... :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
30. 12. 2021 / 09:01:56 (před 2 roky)
off

Kurnikšopa, ani jsem si neuvědomoval, kolik je tam mých oblíbenců. Himbajšůviks.

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 12. 2021 / 09:45:43 (před 2 roky)
off

Velké poděkování za zpracování tohoto článku. :)

Zrušené/ukončené seriály, které jsem viděla:
Cowboy Bebop - Tady mě ten konec trochu mrzí, ale tak nějak jsem s tím počítala, i když mě se to zrovna líbilo (plánuji i anime vidět a uvidíme, jaké pak bude mé hodnocení na tento seriál :D )
Lucifer - Seriál se mi moc líbil a i když konec seriálu mě mrzí, tak musím uznat, že ten konec byl dokonalý a za mě opravdu nejlepší zakončení seriálu. :)
NCIS: New Orleans - Seriál se mi celkově líbil dost. I ten konec není špatný, i když asi jsem očekávala trochu jinačí zakončení. :)

Zbytek je v plánu, že chci vidět a nebo u některých seriálů si nejsem jistá, jestli vlastně vidět chci. :D

Minisérie:
Tady jsem zatím nic neviděla z dané nabídky, ale některé mám v plánu vidět a u některých váhám. :D

Zrušení přišlo letos:
Julie and Phantoms - Tento seriál se mi dost líbil a pokračování bych uvítala, ale na jednu stranu chápu, že se asi moc neuchytil (to já patřím mezi ty výjimky :D )

Zbytek jsem neviděla a buď plánuji nebo zase váhám. :D

Klobouk dolů za vynikající prací na článku. :)

Janey T.
Mianátor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
8. 1. 2022 / 22:18:21 (před 2 roky)
off

Letos to bolelo..WE, Supergirl, Lucifer..budou chybět:'(