No ty kokos😯 hodně práce a svého volného času tomu dáváš a za to ti patří můj obdiv 👏👏👏 a snad ti to tak zůstane i v dalších letech 🤞
Já jsem naprosto v šoku, kolik toho ragelly stíháš. Vždyť to není ani možné! A do toho muž, práce, koníčky....ty kráso, klobouk dolů 🎩.
kumla napsal(a):
Já jsem naprosto v šoku, kolik toho ragelly stíháš. Vždyť to není ani možné! A do toho muž, práce, koníčky....ty kráso, klobouk dolů 🎩.
Ano, ragelly toho stíhá opravdu hodně (díky). Neméně velké poděkování ale patří těm všem ostatním, kteří to dělají dobrovolně, bez nároku na honorář.
_-0-_ napsal(a):
Ano, ragelly toho stíhá opravdu hodně (díky). Neméně velké poděkování ale patří těm všem ostatním, kteří to dělají dobrovolně, bez nároku na honorář.
Opravdu nevím, kde jsi přišel na to, že tohle mám jako placenou práci. Megawir tady pravidelně zmiňuje, že veškeré zisky z reklamy jdou na provoz webu. Neznám podrobnosti, co všechno se musí zaplatit, ale tak obsáhlá databáze potřebuje hodně místa (a nevím co všechno dalšího), takže bych tomu i věřila, že z toho ani fruiko, ani megawir ani nikdo další nic nemá.
ragelly napsal(a):
Opravdu nevím, kde jsi přišel na to, že tohle mám jako placenou práci...
Při úvahách jsem použil Occamovu břitvu.
Pokud ty pravděpodobně stovky, spíše tisíce hodin práce ročně pro SZ děláš bez finanční, nebo jakékoliv jiné odměny, nebo podílu, potom skutečně klobouk dolů.
Ano? Ne?
To ale samozřejmě nijak nesnižuje Tvoje neoddiskutovatelné (obrovské) zásluhy :-)
_-0-_ napsal(a):
To určitě patří, nechci nikomu odpírat zásluhy. Ale reagovala jsem na tento článek 🙂.
ragelly napsal(a):
....
Prosím o RE, ano, nebo ne?
_-0-_ napsal(a):
Prosím o RE, ano, nebo ne?
Zkus si znovu přečíst můj první příspěvek. Třeba v něm najdeš odpověď na svou opakovanou otázku, na kterou už jsem ti odpovídala asi stokrát za posledních pár let. A vůbec - k čemu to tak nutně pořád potřebuješ vědět? I kdybych tady dostávala miliony, tak tebe se to přece vůbec netýká.
ragelly napsal(a):
Zkus si znovu přečíst můj první příspěvek. Třeba v něm najdeš odpověď na svou opakovanou otázku, na kterou už jsem ti odpovídala asi stokrát za posledních pár let. A vůbec - k čemu to tak nutně pořád potřebuješ vědět? I kdybych tady dostávala miliony, tak tebe se to přece vůbec netýká.
Omlouvám se. Ano, nic mi do toho není. Ostatně - vyloučila jsi pouze variantu, že: "...to máš jako placenou práci" - a ne jinou formu plnění za činnost, takže rozumím.
To nic nemění na Tvých zásluhách a na tom, že Ti patří velké poděkování :-)