Tak šťastný nový rok všem!
Stastny novy rok a vsetko dobre prajem celej SZ komunite 🎈😉🎉
Šťastný nový rok
Ať žije nový rok,hlavně zdravý zbytek se už %nějak dá dohromady
Já myslím, že všechno už bylo napsáno naší seriálovou maniačkou a milovanou článkařkou. Osobně ale ještě mám jeden cíl a jedno přání. Byl bych rád, kdyby všem byl v tomto roce schopný dodávat vše včas, budu pro to dělat vše.
A teď to jedno přání. Do toho nového dvojkového roku, který by měl být klidnějším, bych přál nám všem a hlavně samotné milované SerialZone, abychom se zbytečně nerozdělovali kvůli hloupostem. Všichni tu milujeme seriály a to je hlavní. Na všechno ostatní se vykašleme. Vždyť jsme tu všichni super parta a nikam to stejně nevede.
Tak šťastný nový rok, ať je plný nových i osvědčených seriálových kousků s co nejméně otravnými postavami, smutnými konci a předčasnými zrušeními. A ať i v osobních životech máte příjemný rok.
jesmot napsal(a):
Já myslím, že všechno už bylo napsáno naší seriálovou maniačkou a milovanou článkařkou. Osobně ale ještě mám jeden cíl a jedno přání. Byl bych rád, kdyby všem byl v tomto roce schopný dodávat vše včas, budu pro to dělat vše.
A teď to jedno přání. Do toho nového dvojkového roku, který by měl být klidnějším, bych přál nám všem a hlavně samotné milované SerialZone, abychom se zbytečně nerozdělovali kvůli hloupostem. Všichni tu milujeme seriály a to je hlavní. Na všechno ostatní se vykašleme. Vždyť jsme tu všichni super parta a nikam to stejně nevede.
Tak šťastný nový rok, ať je plný nových i osvědčených seriálových kousků s co nejméně otravnými postavami, smutnými konci a předčasnými zrušeními. A ať i v osobních životech máte příjemný rok.
❤️
Šťastný nový rok, SerialZoňáci! 🥂
Šťastný nový seriálový rok! ;)
Skvělý rok 2022 celé komunitě. Každému přeji, aby se objevilo co nejvíce seriálů, které jej donutí neodtrhnout oči od screenu :-)
jesmot napsal(a):
Jsem chtěla něco hezkého napsat, ale po tomhle by to nemělo smysl. Řečeno vše 💜 Tak šťastný nový rok všem!
Šťastný nový rok! (I když to samé tu bylo a bude napsáno ještě mockrát :))
šťastný nový rok všetkým :D
Taky se přidávám k přání šťastného Nového roku, hodně zdraví, štěstí, lásky, plno odsledovaných seriálů, plno splněných snů a přání a ať rok 2022 je lepší než ten rok předchozí. :)
Happy new year ;). A hlavně ať to není twenty twenty too, ale twenty twenty two.. I když s tou koronou... :(. I když ne že by to zrovna mě, zarytému introvertovy, který z domu chodí jen když už fakt musí, nějak vadilo :D. Byť tomu moje seriálové statistiky zrovna neodpovídají :D.
Krásný Nový rok všem.
Šťastný a hlavně krásný rok 2022!
Doufejme, že nám přinese více štěstí a radosti než ty předchozí. :))
Šťastný Nový rok 2022 všem seriálovým závislákům.
Šťastný nový rok :).
Šťastný nový rok a veľa dobrých seriálov 🥂
Šťastný nový rok všem :D
Šťastný nový rok všem!
Také přeji šťastný nový rok 2022 všem Serialzoňákům🥂✨.
PF 2022 a vďaka celému kolektívu
Šťastný nový rok a moc díky za vaši práci.
Taky přeji pěkný nový rok všem !
Zkontroloval jsem si můj rok a nechápu co jsem dělal v únoru a srpnu když jsem měl zkouknuto pod 10 epizod, asi nějaké špatné období :D odkaz