Queer romance! Mám velkou radost! Snad to dojde k realizaci a nebudou to sračky.
Olga Dies Dreaming - Aubrey Plaza mam rad ale podla popisu -odpad
Valdemar Universe - mne to pride ako keby to boli ty kresleny kentaurovia, ako hrane si toto neviem predstavit.
Reboot - komedia o tom ako sa ludia nemali radi kedysi, nemaju radi teraz a predsa znovu musia spolupracovat.
Reginald the Vampire - Akurat som pozrel ako vyzera Jacob Batalon ..kedze mi to meno nic nehovorilo, obsah blbost, herec ..ehm ..superhrdina ..ehm ..
Take Me Out - sportove ma nezaujimaju, miesanec a gay a na tom stavat pribeh .. nie dakujem.
nepojmenovaná lékařská komedie - milionty krat to iste .. to nevymyslis ...to skopirujes
Being Ram Dass - produkuje Brie Larson .. takze vynecham a nejako sledovat fetakov ktory sa stali duchovnymi vodcami ma tiez dva krat nelaka.
Exciting Times - milostny trojuholnik .. bohaty pan , mlada babenka mu podlahne a mysli si ze koli nej zahodi vsetko dovtedy co robil a s kym bola bla bla .. mozno sa pletiem ale vidim to na dost tragediu ..a tym nemyslim zaner.
The Porch - vracia sa hlavna hrdinka domov po XXX rokoch a zostane koli niecomu a pritom to neplanovala a rodinne dramata a stare znamosti a blabla ..
The Last One Left - ok vyzera to ako pekne prepleteny pribeh a nie vsetko bude jasne asi na zaciatku. Ale kedze 1967 tak asi vynecham ..
Takze suma sumarum ..nic, nuda, trapnost, nic a kopia kopie... asi budem mat cas dopozerat co som nestihol.
...Příběh se soustředí na homosexuálního hrdinu Vanyela, pronásledovaného a zneužívaného syna valdemaranského šlechtice...
...Darrenovo rozhodnutí veřejně se přiznat k homosexualitě...
Patrně je jen otázkou času, než dojde k realizaci nějakého scénáře na tema méně profláklých sexuálních deviací.
litllewitch napsal(a):
Queer romance! Mám velkou radost! Snad to dojde k realizaci a nebudou to sračky.
Už jenom čekám, kdy se někdo chytí Převorství u pomerančovníku :-). Snad to do té doby stihnu přečíst :D.
andromache napsal(a):
Už jenom čekám, kdy se někdo chytí Převorství u pomerančovníku :-). Snad to do té doby stihnu přečíst :D.
Kéž by! To bych byla v sedmém nebi :D
litllewitch napsal(a):
Kéž by! To bych byla v sedmém nebi :D
Á, tady mě někdo ve čtení předběhl jak tak sleduju :D. Já nebýt jednoho supercorp fanfiku, tak o tom ani nevím O_o.