Diskuze k článku Novinka pod lupou: Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses (Cartoon Network)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
5. 12. 2021 / 10:35:32 (před 2 roky)
off

První díl jsem viděla a musím říci, že jsem nevěděla do čeho jdu. Co mě bude čekat a nevěděla co od toho očekávat. Což bylo dobře, protože první díl mě dost bavil. Fandila jsem jak Nebelvíru, tak Mrzimoru, protože tyto dvě koleje mám ze všech nejradši (i když Nebelvír o něco více). A jsem zvědavá, co nám přinese další díl. :)

A za hrdiny seriálu, co hráli vedlejší roli (dá se říci), mě to dost potěšilo. :) Protože jsem velký fanda HP a vytvořit tento seriál byl skvělý nápad. :)

Janey T.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
5. 12. 2021 / 11:58:58 (před 2 roky)
off

Trochu slabší než Geeks who Drink, ale bavil jsem se. Mrzimor!

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 12. 2021 / 11:59:13
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 12. 2021 / 17:33:54 (před 2 roky)
off

Tohle ne :( Objevil jsem to až dnes díky tomuto článku a hned bez rozmýšlení zkouknul první díl. Má to super kulisy, některé otázky jsou fakt zábavné a zajímavé a některé i dost složité. Ale to "hraní" respektive přehrávání účastníků je totální peklo, které celý pořad pro mě posouvá do nekoukatelnosti.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
5. 12. 2021 / 17:48:02 (před 2 roky)
off

Taky si říkám, že to byl děsný odpad, co na tom všichni vidí. Kdyby nebylo témě Harry Potter, tak by to tom neštěkl ani pes. Jinak otázky primitivní, jediný těžší, byli ty, kde bylo video, jinak kdokoliv kdo četl knížky musel nastřílet plný počet bodů (což bylo vidět i na tom, že publikum mělo 100 % úspěšnost). Počítání bodů s exotem z okna jsem vůbec nepochopil. Prostě trapárna.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Montmo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
5. 12. 2021 / 18:30:14 (před 2 roky)
off

Harryho Pottera miluju, ale tohle je za mě peklo. Čekala jsem britský humor, vzájemné pošťuchování, zajímavé otázky a třeba i nějaký úkol. Celé to působilo uměle už od začátku, kdy tam jakože náhodou vybrali účastníky, ale vlastně se ani nesnažili aby to alespoň vypadalo jako náhoda. Každé slovo jak ze scénáře a střih tomu rozhodně nepomohl, díky němu to vypadalo ještě víc umělé. Kulisy nádherné, ale možná až moc nablejskane - (opět mé oblíbené slovo) umělé. A týpek co tam čuměl z okna a počítal? :D :D
Děkuji pěkně, ale další díl už si nedám.

Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
6. 12. 2021 / 10:39:01 (před 2 roky)
off

Hodně rasistické, trapné a falešné. Tohle byl průser.

ČSFD.cz je odpad