Určitě budu koukat. Šanci si rozhodně zaslouží :)
Už se nemůžu dočkat :)
Teším sa :).
Rozhodně si nenechám ujít.
Samozřejmě, že budu koukat, k tomu jsem rozhodnuta od chvíle, když jsem o tomhle seriálu poprvé slyšela (což bylo když to byl snad jen projekt, který se o titul seriál pouze ucházel). Sice tak trošku vím, kam bude seriál směřovat, ale v tomto případě mi to nevadí, naopak to spíš vítám...
Ovšem v jednom se tvůrce Wiliamson hrubě mýlí, což mě překvapuje, vzhledem k tomu, že je tvůrce - Ryan Hardy (BTW dobré křestní jméno, příjmení ovšem hrozné), postava, kterou hraje Kevin Bacon, NENÍ klaďas. Tedy ne úplný klaďas, je to klaďas s nádechem temna. Pokud chtěl Wiliamson klaďase, měl do role obsadit někoho jiného, protože Bacon klaďase snad nikdy nehraje, protože je hrát asi ani neumí, což je v pořádku. Ano, možná je občas jeho postava (jako v tomto případě), na straně dobra (snaží se chytit sériového vraha a jeho následovníky), ale určitě to není "boy scout". Není to usměvavej, pozitivní člověk s čistým svědomím a neotřesitelnými morálními zásadami, je to vodkou nasáklej, věčně nabručenej, po všech vyjíždějící člověk, o kterém jsem naprosto přesvědčená, že se uchýlí i k nefér taktikám, aby Carolla chytil (vždyť jsme to viděli i v traileru, kdy Carollovi zlomil pár prstů, nehledě na to, že si začal s jeho ženou, to taky od poldy není zrovna chytrý - a tak bych mohla pokračovat)... A to je v pořádku, protože nějaký "boy scout" by Carolla asi nikdy nechytl, navíc Bacon záporáky a záporácké klaďase umí hrát skvěle, navíc na to má i vzhled a výraz obličeje (kdyby ho někdy potkala, radši bych přešla na druhou stranu ulice), jen ať mi už nikdy Wiliamson netvrdí, že Ryan Hardy je "klaďas", přijde mi, jako by ani neznal vlastní postavu :)
No co to je za otázku? Myslím, že většina seriálových fanatiků na to bude čubrnět! :-)
Pozerať budem,no mám aj strach... :)
Podle traileru to vypadá děsivě, ale jsem už dávno rozhodnutá na to koukat.
to vypadá dobře :-)
Rozhodně tomu dám šanci a už se nemůžu dočkat, až se budu moct podívat na první díl. Podle traileru to vypadá rozhodně velmi zajímavě.
Už dávno je mi jasný, že to bude drsný, ale stejně se na to těšim!
I když možná bude lepší to sledovat za denního světla :D
Určitě budu koukat. Už kvůli Baconovi. Jsem zvědavá, jak se s tou rolí popere a co té postavě vdechne.
Někdo už se tu ptal a mě to taky zajímá: Kdo se chystá ujmout titulků?
Asi to zkusím už kvůli tomu, že tam hraje Maggie Grace, ale nevím, jestli snasu jen samé vraždy a já nevím, co všechno. Vypadá to docela děsivě, uvidíme. Ale i přesto to po dlouhé době vypadá na seriál, který by se mohl uchytit víc, než na jednu nedokončenou sérii ;)
To je tedy vážně zajímavé,jak se tu úplně záhadně někam vytratila postava,kterou hraje James Purefoy,což je Joe Carroll!!!Na něm totiž tento seriál hlavně stojí,takže já říkám,že se těším hlavně na Jamese,protože vím,jak skvělý a nedoceněný herec je.NEVERMORE!
Marianne14 napsal(a):
To je tedy vážně zajímavé,jak se tu úplně záhadně někam vytratila postava,kterou hraje James Purefoy,což je Joe Carroll!!!Na něm totiž tento seriál hlavně stojí,takže já říkám,že se těším hlavně na Jamese,protože vím,jak skvělý a nedoceněný herec je.NEVERMORE!
Příběh se točí okolo sériového vraha Joea Carrolla (James Purefoy), který si za léta ve vězení dokázal vytvořit kolem své osobnosti kult. Jeho příznivci ho uctívají po celé zemi a pokračují v šíření teroru daleko za hranice vězeňských zdí. Když pak Carroll uteče, nemá zdaleka tolik práce pokračovat v tom, co začal. „Tento chlápek není pouze šílenec a čistě zlý člověk, ale ve svém nitru je to výborný učitel, profesor (dříve učil literaturu), který našel způsob, jak i z vězení "vzdělávat“ své studenty. Smyslem seriálu bude diváka postupně seznámit s tím, o co mu ve skutečnosti vlastně jde, a jak se s tím vypořádá agent FBI, Ryan Hardy," řekl Williamson.
Seriál mám v oblíbených již nějaký ten pátek (v tomto případě středu) a netrpělivě jsem očekával vysílání pilotní epizody. Konečně jsem se dočkal, a jakmile se objeví české titulky, napíšu své hodnocení :) ale mám takové tušení, že to dopadne tentokráte dobře :)
Ildus napsal(a):
ale mám takové tušení, že to dopadne tentokráte dobře :)
following se trendoval dvakrát během noci na twitteru, na comic conu měl pilot taky výborný ohlasy. Tohle bude prostě pecka. Aspoň doufám, protože tohle je seriál, na který jsem se tuhle sezónu těšila nejvíc. Už kvůli Jamesi Purefoyovi.
Tak po pilotu se seriál řadí mezi nejlepší současné seriálové novinky :) Snad to bude i dál pokračovat tak našlapaně ...
nemcova.nicola napsal(a):
Tohle bude prostě pecka. Aspoň doufám, protože tohle je seriál, na který jsem se tuhle sezónu těšila nejvíc.
Taky pro mě je to nejočekávanější novinka letos :) Jenom doufám, že se někdo ujme překladu, nebo alespoň založí fan stránku :) Nebo se naštvu a udělám ji sám ( i když už jsem pěkných pár let nic takovýho nedělal, naposled k seriálu Episodes)
Ildus napsal(a):
Taky pro mě je to nejočekávanější novinka letos :) Jenom doufám, že se někdo ujme překladu
Vím, že na jedné stránce se titulky dělat budou a podle předběžných informací by měly být ještě dneska. Jestli se toho chopí někdo tady, tak to nevím.
Jináč pilot splnil očekávání. Byla to fakt pecka.
Titulky jsou jak na www.nextweek.cz tak na www.titulky.com