Trochu těžké rozhodování mezi Broučky a Ferda Mravenec. Nakonec vítězí Ferda a má můj hlas. :)
Á, už to začíná... :D
Těžké rozhodování mezi Koťaty, Mašinkami a Bolkem a Lolkem... I když B+L si nepamatuji vyloženě že by se vysílal jako večerníček.
A Koťata to tentokrát asi nedají, větší šanci mají mašinky, tak to dám těm.
Btw. tentokrát chyběl souhrnný článek s průběžným pořadím vypadnuvších, kde bych mohl dát průchod svému hněvu, že nepostoupili Soptík, Cvrček a Kuba se Stázinou :D
darbak napsal(a):
Á, už to začíná... :D
Těžké rozhodování mezi Koťaty, Mašinkami a Bolkem a Lolkem... I když B+L si nepamatuji vyloženě že by se vysílal jako večerníček.
A Koťata to tentokrát asi nedají, větší šanci mají mašinky, tak to dám těm.
Btw. tentokrát chyběl souhrnný článek s průběžným pořadím vypadnuvších, kde bych mohl dát průchod svému hněvu, že nepostoupili Soptík, Cvrček a Kuba se Stázinou :D
Chyběl, kvůli svému nezájmu o téma této ankety jsem se k němu nedokopala :D
Každopádně jen pro souhrn: Tři původně nepostupující večerníčky dostaly druhou šanci na základě velkého počtu celkových obdržených hlasů:
Malá čarodějnice (109)
Pohádky ovčí babičky (85)
Byla jednou koťata (67)
Na druhou stranu se do dalšího kola nedostaly původně postupující večerníčky na základě malého počtu celkových obdržených hlasů:
Čarodějné pohádky (29)
Jak Ťuk a Bzuk putovali za sluníčkem (31)
Koulelo se jablíčko (33)
Jo a ještě: Poprvé v historii anket jsme tu měli nominovaný seriál s nulovým počtem hlasů:
Berta a Ufo
Hlas jde k mašinkám :D Pohádky o mašinkách byly kniha, na které jsem se naučil číst, takže tady je celkem jasno.
Koťata ... a evidentně je to hlas na rozloučenou :(
Jsem ráda, že se dostala dál Malá Čarodějnice ❤️. A jinak jde do tuhýho. Tohle bylo těžký dilema mezi Broučky a Mašinkami.
ragelly napsal(a):
Jo a ještě: Poprvé v historii anket jsme tu měli nominovaný seriál s nulovým počtem hlasů:
Berta a Ufo
Není divu, tenhle večerníček je fakt slabý. (A měl myslím dost silnou konkurenci).
A to jako nepostoupí Človíček? Začíná to být pěkné maso.
Za mna Ferdo, ale nejako som si nevsimol Bolka a Lolka, takze hlas by isiel urcite im.
Pohádky o mašinkách :-)
Kolombo napsal(a):
Hlas jde k mašinkám :D Pohádky o mašinkách byly kniha, na které jsem se naučil číst, takže tady je celkem jasno.
Pokud si to fakt pamatuješ, tak klobouk dolů.
Ježkovo oko...teď už to začíná být trochu Sofiina volba...naštěstí jsou srovnatelné, protože když jsem dala hlas Broučkům, tak jsem doufala, že budou v pořádku i Ferda s mašinkama...tak tahle anketa mě dřív nebo pozděj dožene k slzám
_-0-_ napsal(a):
Pokud si to fakt pamatuješ, tak klobouk dolů.
My snad ještě někde máme (skoro roztrhanou - 3 děti na ní vyrostly, nesuďte mě) knížku doma :D