Diskuze k článku Novinka pod lupou: And Just Like That... (HBO Max)
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
10. 12. 2021 / 17:16:51 (před 2 roky)
off

Ten konec prvního dílu... nemám slov. Taky mě napadá jenom PROČ. Trochu mi tam chybí taková ta lehkost. Snad se v dalších dílech objeví.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
10. 12. 2021 / 17:46:06 (před 2 roky)
off

Unikly fotografie z přípravy dalšího plánovaného revivalu (předpokládaný rok vysílání 2031):

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
10. 12. 2021 / 18:00:53 (před 2 roky)
off

Bez Samanthy to je jen nakašírované pozlátko. Už jen ty fórky, že za pandemie to bylo lepší, to se nemusely na akcích tak tlačit (dodržování odstupu 1,5m). Ani se nedivím, že z tohohle se pan Božský rozhodnul rychle vycouvat. A mně jako chlapovi Samantha pořádně chybí, poslouchat kecy o šedinách fakt nemusím.

Richard
Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 12. 2021 / 18:01:17 (před 2 roky)
off

A druhá epizoda tuhle katastrofu jenom cementuje. Postavy se chovají mimou svou původní charakterizaci, zmizela lehkost scénáře a s odkazem Samanthy se spíš zachází jako se samotnou Kim - hází se špína. Naznačené dějové linky víc děsí než aby vyvolaly úsměv na tváři. Zatím se zdá, že bude opakovat faktor X-Files 2.0.

Mr.Ripley
Regisx
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
10. 12. 2021 / 19:13:20 (před 2 roky)
off

Proč je nenecháte v klidu umřít ? Tohle mi přijde opravdu jako zombiie svět :)

Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 12. 2021 / 21:09:32 (před 2 roky)
off

Mne sa to nepáčilo. Sex v meste je môj obľúbený oddychový seriál. A presne to mi chýbalo. Nadhľad a pohoda.

Absencia Samanthy je do očí a uší bijúca. Žiaden humor, žiadne slovné chuťovky preliate pikantnou omáčkou. Už som to tu určite spomínala - bez nej, je to iba "V meste" (ešteže zmenili názov). Vlastne jediný sex má Brady. A to je všetko, čo o ňom vieme.
Aspoň, že Charlottine dcéry majú aj nejaké charakterové črty.

Súčasné témy - ó môj bože... Ok, ok, bolo očakávané, že LGBTI zastúpenie tam bude (vlastne vždy aj bolo - lenže nikdy nie nasilu). Celá scéna s podcastom mi znela asi tak - poďme splniť to, čo sa na súčasnú dobu patrí a pohovorme si o nebinárnych pohlaviach a pod. Nechápte ma zle, nemám nič proti nikomu. Ale toto mi prišlo veľmi samoúčelné. Paradox je, že Sex Education (z prostredia strednej školy) je napísaný ďaleko vyspelejšie. Je mi jedno, či sú tam postavy gay, hetero, NB,... pretože sú napísané dobre. Pretože scenár má hlavu a pätu. Takže neriešim, kto je aký, ale v prvom rade ide o dej. Postavy nie sú definované svojou orientáciou - nie je to ich hlavná charakterová črta. Nie sú im vkladané slová do úst so zámerom, ktorý deju nič nedáva...

A čo sa týka Božského... Nikdy som ho nemusela. Ale zároveň som nikdy nemala zo Sexu v meste depku. To bolo na čo dobré ten koniec prvej časti. A celá druhá časť v čiernom šate?

Vlastne po tom, čo som videla prvé dve časti, už len chýba, aby sa ukázalo, že Božský umrel na covid. (Aj keď covid tam zaujímavo ukončili - na čo ho tam vlastne spomínali?) a že Carrie sa preorientuje.