Skvělý seriál, o který překvapivě nemá žádný televize zájem.
Po dvou řadách začal nudit, dost se opakují. Ale jako oddechovka dobré.
Že je Rose McIver boží ví někteří z nás tak od roku 1999 ehm :D. A i Ravi je drahoušek (což neříkám tak často.. Akorát nevím jestli mi Jack Spheer nevadil kvůli Ravimu, nebo mi Ravi nevadil kvůli Jacku Spheerovi)... Jinak já se zasekla někde v půlce trojky a nějak se ne a dokopat dál :(. Naprosto neskutečně mě tam totiž irituje Blaine a jeho drahý tatík T-Bag :-/.
andromache napsal(a):
Že je Rose McIver boží ví někteří z nás tak od roku 1999 ehm :D. A i Ravi je drahoušek (což neříkám tak často.. Akorát nevím jestli mi Jack Spheer nevadil kvůli Ravimu, nebo mi Ravi nevadil kvůli Jacku Spheerovi)... Jinak já se zasekla někde v půlce trojky a nějak se ne a dokopat dál :(. Naprosto neskutečně mě tam totiž irituje Blaine a jeho drahý tatík T-Bag :-/.
Tak viac ako Blain a jeho otec ma iritoval Major Lilywhite, ten jeho ublizeny vyraz.tiez nemam dopozeranu tusim poslednu 5 seriu a prave pozeram ze 4 tiez mam iba prvu cast a viac nic ..no niekedy si to dam maratonom.
Moje milovaná iZombie, nejlepší seriál, moc mi chybí a stále nemá náhradu...
sandokan555 napsal(a):
Tak viac ako Blain a jeho otec ma iritoval Major Lilywhite, ten jeho ublizeny vyraz.tiez nemam dopozeranu tusim poslednu 5 seriu a prave pozeram ze 4 tiez mam iba prvu cast a viac nic ..no niekedy si to dam maratonom.
Major mi ani tak nevadí. Zato Blaine je neskutečná svině, kterou měli dekapitovat při první příležitosti...
Hlavne prvé dve série boli výborné, ale aj potom to bolo dobré 🙂
sandokan555 napsal(a):
Presne, Majora som neznášala, stále som čakala, kedy už konečne zomrie a on to vždy prežil 😩 tiež sa neviem dokopať k tej poslednej sérii.