Diskuze k článku S lupou do historie: Medium
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
22. 12. 2021 / 13:05:18 (před 2 roky)
off

Mám tenhle seriál moc ráda, jen konec nesnáším do teď, teď poslední díl doslova nenávidím.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 12. 2021 / 17:36:26 (před 2 roky)
off

Jeden z mých oblíbených, nedávno jsem to viděla v kuse a bylo to úžasné. Opravdu moc pěkné. Moc ráda jsem zase po dlouhé době viděla Anjelicu, dávala do seriálu úplně jinou dynamiku. Také jsem tady viděla jednu z nejromantičtějších scén v seriálech vůbec, takže za mě paráda. Sice je ten poslední díl velice emotivní, taky bych se bez něj obešla, ale to tak máme asi všichni u každého seriálu. Já jsem prožila upřímnou radost, když jsem si zjistila, že skutečný manžel Allison je v pořádku. Taky jsem se dočetla, že půvdoně mělo být natočeno více epizod, ale že to zkrouhli. Škoda, chtěla bych vědět, co měli v plánu :)

For crying out loud!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 12. 2021 / 18:19:22 (před 2 roky)
off

Seriál znám a mám ráda.. Ale nejsem si vůbec vědoma toho, jestli jsem ho viděla celý nebo ne O_O. U takového GW to vím jistě, ale u Média si toho fakt nejsem vědoma... Každopádně mě tuhle docela překvapila informace, že mladou Alison hrála Jennifer Lawrence aka Katniss Everdeen.

jesmot: Neběželo pod názvem Médium náhodou víc seriálů? Nebo si to pletu s něčím jiným?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 12. 2021 / 21:49:04 (před 2 roky)
off

Tak samozrejme GW je len jeden, ale Medium ma bavi tiez 😉 Sice mam za sebou len prvu seriu takze neviem, ci si to udrzi svoju kvalitu/tempo aj nadalej, ale tento typ serialov ma vie pohltit, takze verim, ze si to vychutnam do konca. A hlavne Patricia Arquett je pre mna velmi dobra volba, takze sa to fakt prijemne sleduje.