...i tentokrát to bylo relativně snadný :-)
K mé lítosti to vypadá, že se sojka práskačka/bonzačka vydala na vítěznou cestu, místo aby dopadla následovně:
_-0-_ napsal(a):
...i tentokrát to bylo relativně snadný :-)
Nemohu nic jiného říci, než že to, souhlasím. :)
Jediné drobné rozhodování v duelu Jen počkej zajíci x Pat a Mat, jinak jednoduchý :).
Vladimír Adam napsal(a):
Krkonošské pohádky jasný vítěz. Nic jim nešahá ani po kotníky
Naprosto nechápu, co na té bonzácké sojce a pokryteckém vousáči vidíš(vidíte).
Prosil bych nevykládat nechutné obrázky. Tohle je vážně ubohý.
andromache napsal(a):
Naprosto nechápu, co na té bonzácké sojce a pokryteckém vousáči vidíš(vidíte).
:D Nejvtipnější komentář roku. Díky za zlepšení dne.
milosh napsal(a):
Prosil bych nevykládat nechutné obrázky. Tohle je vážně ubohý.
Sorry, tematicky je to "svůj k svému" - ano je to oboje nechutný, a právě proto je obrázek na svém místě. Tebe se dotýká fotka chcíplý sojky, mě adorace bolševickýho indoktrinačního pořadu pro nejmenší.
_-0-_ napsal(a):
Sorry, tematicky je to "svůj k svému" - ano je to oboje nechutný, a právě proto je obrázek na svém místě. Tebe se dotýká fotka chcíplý sojky, mě adorace bolševickýho indoktrinačního pořadu pro nejmenší.
Svůj k svému? To jako, že svědek (navíc zvíře!), který nahlásí probíhající zločin si zaslouží zemřít? No ty bláho, tak to je na mě vážně moc...
milosh napsal(a):
Svůj k svému? To jako, že svědek (navíc zvíře!), který nahlásí probíhající zločin si zaslouží zemřít? No ty bláho, tak to je na mě vážně moc...
Jenže je svěděk a je udavač a donašeč.. A sojka práskačka je udavač a donašeč, který si zaslouží pověsit na nejbližší kandelábr.. V sojčině připadě přejet několikrát traktorem tam a zpátky. Pěkně podle hesla snitches get stitches...
milosh napsal(a):
Pokud sis dosud nevšiml, tak události v seriálech neprobíhají ve skutečném, ale ve virtuálním světě.
Ale obecně - jen málo lidských počinů je opovrženíhodnějších, než udavačství. Není pochyb o tom, ža každý udavač si zaslouží trest (od trestu v morální rovině po trest smrti - v zemích, kde je právně vykonavatelný), podle toho, co způsobil.
Princip sojky udavačky byl v hojné míře využíván v padesátých létech, kdy byly adorovány dětičky, které napráskaly vlastní rodiče.
Nějak tě rozvášnila představa chcíplé sojky práskačky :-)))