No, vypadá to fakt zajímavě, ale trošku děsivě :D
obě proma ukazují přesně to co divák od akčních scifi očekává. Zdevastováná země, válečné souboje, mimozemšťani to vše vypadá velice zajímavě a já rozhodně tomuto seriálu šanci dám.
Tak rozhodně tomu dám šanci, vypadá to celkem zajímavě :-)
No ikdyz uz mi lezou na nervy sci-fi zamerene na nejaky druh apokalipticke udalosti (vetsinou tedy ruzne druhy zdevastovani planety a zivot pote) tohle me dost navnadilo...Herecke obsazeni vypada kvalitne a i po trikove strance by to nemuselo byt nejhorsi. Trochu se vsak obavam, ze to po prvni rade skonci...
To že trailer provází country písnička hned znamená, že se jedná o druhý Firefly? Ani nevíš Seraphine, jak jsem byl strašně natěšený před příchodem Falling Skies. A jak jsem se zklamal. Zase to byla rodinná telenovela. Abys nakonec nezjistil, že do traileru nacpali úplně to nejlepší. Každopádně v traileru mě naprosto oslnila tahle kost, takže už kvůli tomu abych zjistil co je zač, se na to těším.
Trailery vypadají velice pěkně (to samozřejmě musí :). Syfy asi chce vyplnit mezeru po SG. Snad to vyjde a dočkáme se více jak jedné řady.
Šanci tomu určitě dám, protože to vypadá vážně zajímavě, jen aby tak zajímavý byl i zbytek dílu, seriálu...
zipacna napsal(a):
To že trailer provází country písnička hned znamená, že se jedná o druhý Firefly? Ani nevíš Seraphine, jak jsem byl strašně natěšený před příchodem Falling Skies. A jak jsem se zklamal. Zase to byla rodinná telenovela. Abys nakonec nezjistil, že do traileru nacpali úplně to nejlepší. Každopádně v traileru mě naprosto oslnila tahle kost, takže už kvůli tomu abych zjistil co je zač, se na to těším.
Moc bych se netěšil. Už i v traileru zazněla varovná slova "my daughter" a "family".
Fruiko napsal(a):
Moc bych se netěšil. Už i v traileru zazněla varovná slova "my daughter" a "family".
Asi tak. Mne to silne pripomenulo atmosferu Falling Skies a nie Firefly
zipacna napsal(a):
To že trailer provází country písnička hned znamená, že se jedná o druhý Firefly? Ani nevíš Seraphine, jak jsem byl strašně natěšený před příchodem Falling Skies. A jak jsem se zklamal. Zase to byla rodinná telenovela. Abys nakonec nezjistil, že do traileru nacpali úplně to nejlepší.
Country písnička provází (pro mě) i SGU a ST: Enterprise a v ani jednom Firefly nevidím ;) mně šlo spíš o ten samotný svět - všude prach, špína, planiny, rozbořená ghetta, narychlo postavené domy.. ani jedna věc čistá. To bylo první, čím mi to připomnělo Firefly, protože ani ten nebylo hard sci-fi z naleštěných chodeb vesmírných korábů.
Druhá věc, proč mi to připomnělo Firefly, je styl natáčení. Když se v traileru podívám na scénu bitky v hospodě, kdykoliv jindy bych řekl, že to je právě Firefly. Žádné CGI postavy, jen masky. V roce 2013 pomalu něco ojedinělého.
Třetí věc jsou zbraně a vozidla, které jsou v podstatě jen vylepšeními současné výzbroje.
Samozřejmě, tohle jsou detaily. Napsal jsem ale seriál, který mě první napadl. Navíc tvůrci to chtějí jako vesmírnou kovbojku ladit (viz bleskovka z Comic-Conu), takže možná nebudu až tak vedle ;)
Kdyby radši udělali další řadu SGU, která se krásně rozjela, ale cp, Sci-fi seriálů je málo, tak tomu dám šanci, třeba to zafinancuje nové SG :-D
BlueDragonFS napsal(a):
Kdyby radši udělali další řadu SGU, která se krásně rozjela, ale cp, Sci-fi seriálů je málo, tak tomu dám šanci, třeba to zafinancuje nové SG :-D
Snívaj dalej,ved nádej umiera posledná. :)
Nové SG už nehrozí,aj ked ...
Jediné v čem se se Seraphinem neshodnu je ta poznámka že SyFy není Fox. Říká Vám něco Battlestar Galactica? A Grant Bowler mi přijde docela fajn, ale možná to bude tím, že mi připomíná Connora Trinneera :-D Jinak ta grafika těch "vetřelců" mi přišla dost "videoherní", což možná bude mít co dělat s tou zmínkou na konci toho druhého traileru "Play the game"?
Helo napsal(a):
Jediné v čem se se Seraphinem neshodnu je ta poznámka že SyFy není Fox. Říká Vám něco Battlestar Galactica? A Grant Bowler mi přijde docela fajn, ale možná to bude tím, že mi připomíná Connora Trinneera :-D Jinak ta grafika těch "vetřelců" mi přišla dost "videoherní", což možná bude mít co dělat s tou zmínkou na konci toho druhého traileru "Play the game"?
Seriál je provázaný s MMORPG, které bude prý přímo seriál ovlivňovat... má to být něco v tom smyslu, že se vyhlásí soutěž a postavy těch fanoušků, co vyhrají se objeví v druhé sezóně seriálu. Nepsal jsem to tam, protože už jsme o tom informovali v bleskovce z Comic-Conu, co je v článku v odkazu (doufám).
Seraphine313 napsal(a):
Seriál je provázaný s MMORPG, které bude prý přímo seriál ovlivňovat... má to být něco v tom smyslu, že se vyhlásí soutěž a postavy těch fanoušků, co vyhrají se objeví v druhé sezóně seriálu. Nepsal jsem to tam, protože už jsme o tom informovali v bleskovce z Comic-Conu, co je v článku v odkazu (doufám).
Ha sem si rikal proc ta hra neni u Revolution...a ono to ma byt az u tohohle :-P