Diskuze k článku Defiance: Nové promo k nové sci-fi řežbě
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
10. 1. 2013 / 15:38:33 (před 11 roky)
off

No, vypadá to fakt zajímavě, ale trošku děsivě :D

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Ras
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
10. 1. 2013 / 16:25:29 (před 11 roky)
off

obě proma ukazují přesně to co divák od akčních scifi očekává. Zdevastováná země, válečné souboje, mimozemšťani to vše vypadá velice zajímavě a já rozhodně tomuto seriálu šanci dám.

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 1. 2013 / 16:28:05 (před 11 roky)
off

Tak rozhodně tomu dám šanci, vypadá to celkem zajímavě :-)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 1. 2013 / 16:31:48 (před 11 roky)
off

No ikdyz uz mi lezou na nervy sci-fi zamerene na nejaky druh apokalipticke udalosti (vetsinou tedy ruzne druhy zdevastovani planety a zivot pote) tohle me dost navnadilo...Herecke obsazeni vypada kvalitne a i po trikove strance by to nemuselo byt nejhorsi. Trochu se vsak obavam, ze to po prvni rade skonci...

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
10. 1. 2013 / 16:56:53 (před 11 roky)
off

To že trailer provází country písnička hned znamená, že se jedná o druhý Firefly? Ani nevíš Seraphine, jak jsem byl strašně natěšený před příchodem Falling Skies. A jak jsem se zklamal. Zase to byla rodinná telenovela. Abys nakonec nezjistil, že do traileru nacpali úplně to nejlepší. Každopádně v traileru mě naprosto oslnila tahle kost, takže už kvůli tomu abych zjistil co je zač, se na to těším.

Aby tě sežral velkej pes!
Metrix
Uživatel od první verze | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 1. 2013 / 17:34:14 (před 11 roky)
off

Trailery vypadají velice pěkně (to samozřejmě musí :). Syfy asi chce vyplnit mezeru po SG. Snad to vyjde a dočkáme se více jak jedné řady.

There is only one god, and his name is Death. And there is only one thing we say to Death: Not today!
jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
10. 1. 2013 / 19:13:16 (před 11 roky)
off

Šanci tomu určitě dám, protože to vypadá vážně zajímavě, jen aby tak zajímavý byl i zbytek dílu, seriálu...

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
honza0118
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
10. 1. 2013 / 22:21:35 (před 11 roky)
off

Proč mi ten trailer připomíná Falling Skies?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
10. 1. 2013 / 22:30:19 (před 11 roky)
off
zipacna napsal(a):

To že trailer provází country písnička hned znamená, že se jedná o druhý Firefly? Ani nevíš Seraphine, jak jsem byl strašně natěšený před příchodem Falling Skies. A jak jsem se zklamal. Zase to byla rodinná telenovela. Abys nakonec nezjistil, že do traileru nacpali úplně to nejlepší. Každopádně v traileru mě naprosto oslnila tahle kost, takže už kvůli tomu abych zjistil co je zač, se na to těším.

Moc bych se netěšil. Už i v traileru zazněla varovná slova "my daughter" a "family".

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
11. 1. 2013 / 11:24:34 (před 11 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Moc bych se netěšil. Už i v traileru zazněla varovná slova "my daughter" a "family".

Asi tak. Mne to silne pripomenulo atmosferu Falling Skies a nie Firefly

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
11. 1. 2013 / 14:24:33 (před 11 roky)
off
zipacna napsal(a):

To že trailer provází country písnička hned znamená, že se jedná o druhý Firefly? Ani nevíš Seraphine, jak jsem byl strašně natěšený před příchodem Falling Skies. A jak jsem se zklamal. Zase to byla rodinná telenovela. Abys nakonec nezjistil, že do traileru nacpali úplně to nejlepší.

Country písnička provází (pro mě) i SGU a ST: Enterprise a v ani jednom Firefly nevidím ;) mně šlo spíš o ten samotný svět - všude prach, špína, planiny, rozbořená ghetta, narychlo postavené domy.. ani jedna věc čistá. To bylo první, čím mi to připomnělo Firefly, protože ani ten nebylo hard sci-fi z naleštěných chodeb vesmírných korábů.

Druhá věc, proč mi to připomnělo Firefly, je styl natáčení. Když se v traileru podívám na scénu bitky v hospodě, kdykoliv jindy bych řekl, že to je právě Firefly. Žádné CGI postavy, jen masky. V roce 2013 pomalu něco ojedinělého.

Třetí věc jsou zbraně a vozidla, které jsou v podstatě jen vylepšeními současné výzbroje.

Samozřejmě, tohle jsou detaily. Napsal jsem ale seriál, který mě první napadl. Navíc tvůrci to chtějí jako vesmírnou kovbojku ladit (viz bleskovka z Comic-Conu), takže možná nebudu až tak vedle ;)

And when my time is up, have I done enough?
Cpt.Zoe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 1. 2013 / 12:30:06 (před 11 roky)
off

Kdyby radši udělali další řadu SGU, která se krásně rozjela, ale cp, Sci-fi seriálů je málo, tak tomu dám šanci, třeba to zafinancuje nové SG :-D

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
12. 1. 2013 / 12:36:34 (před 11 roky)
off
BlueDragonFS napsal(a):

Kdyby radši udělali další řadu SGU, která se krásně rozjela, ale cp, Sci-fi seriálů je málo, tak tomu dám šanci, třeba to zafinancuje nové SG :-D

Snívaj dalej,ved nádej umiera posledná. :)
Nové SG už nehrozí,aj ked ...

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Helo
12. 1. 2013 / 17:21:56 (před 11 roky)
off

Jediné v čem se se Seraphinem neshodnu je ta poznámka že SyFy není Fox. Říká Vám něco Battlestar Galactica? A Grant Bowler mi přijde docela fajn, ale možná to bude tím, že mi připomíná Connora Trinneera :-D Jinak ta grafika těch "vetřelců" mi přišla dost "videoherní", což možná bude mít co dělat s tou zmínkou na konci toho druhého traileru "Play the game"?

Jsem seriálovej maniak, čumim skoro na všechno... :-D
Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
12. 1. 2013 / 17:25:25 (před 11 roky)
off
Helo napsal(a):

Jediné v čem se se Seraphinem neshodnu je ta poznámka že SyFy není Fox. Říká Vám něco Battlestar Galactica? A Grant Bowler mi přijde docela fajn, ale možná to bude tím, že mi připomíná Connora Trinneera :-D Jinak ta grafika těch "vetřelců" mi přišla dost "videoherní", což možná bude mít co dělat s tou zmínkou na konci toho druhého traileru "Play the game"?

Seriál je provázaný s MMORPG, které bude prý přímo seriál ovlivňovat... má to být něco v tom smyslu, že se vyhlásí soutěž a postavy těch fanoušků, co vyhrají se objeví v druhé sezóně seriálu. Nepsal jsem to tam, protože už jsme o tom informovali v bleskovce z Comic-Conu, co je v článku v odkazu (doufám).

And when my time is up, have I done enough?
Shppen
12. 1. 2013 / 17:38:45 (před 11 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Seriál je provázaný s MMORPG, které bude prý přímo seriál ovlivňovat... má to být něco v tom smyslu, že se vyhlásí soutěž a postavy těch fanoušků, co vyhrají se objeví v druhé sezóně seriálu. Nepsal jsem to tam, protože už jsme o tom informovali v bleskovce z Comic-Conu, co je v článku v odkazu (doufám).

Ha sem si rikal proc ta hra neni u Revolution...a ono to ma byt az u tohohle :-P