Super! Zase nějaká změna :) Jen tedy v nabídce pozadí v nastavení nemůžu najít nové Shadow and Bone :(
Tak tomu říkám krása a už se těším co vše mi naskočí :) Skvělá práce a klobouk dolů před ní :)
Tak obrázky jsou to pěkné, ale zůstanu stejně u Futuramy. :-)
To je neskutečná práce, díky za ni. U mě bodují Cruel Summer, Only Murders in the Building a druhá verze Schmigadoon!, tato pozadí se obzvlášť vyvedla.
Popravdě preferuji nerušivé monochromatické pozadí (nejen v rámci SZ), pokud možno tmavé (v rámci SZ - a tak to mám také nastaveno).
Takže mě ve vší úctě k odvedené práci nechávají nová seriálová pozadí chladným :-)
Ako su vlastne rozmerovo nastavene tie pozadia? Ani jedno pozadie mi nezobrazi naplno pokial nedam stranku na 80%. A potom toho na stranke vela nevidim
Arkantos napsal(a):
Ako su vlastne rozmerovo nastavene tie pozadia? Ani jedno pozadie mi nezobrazi naplno pokial nedam stranku na 80%. A potom toho na stranke vela nevidim
Full HD
ragelly napsal(a):
Full HD
Uz som prisiel na problem. Obrazovku sice mam Full HD (1 920 × 1 080) ale takisto mam nastavenu velkost textov a aplikacii na 125% vo Windovse. Bez toho by som mal problem citat na monitore a to som na notebooku. Takze ostanem, pri neuplnom zobrazeni. Nastastie je kopec pozadi kde to nevadi.
Arkantos napsal(a):
Uz som prisiel na problem. Obrazovku sice mam Full HD (1 920 × 1 080) ale takisto mam nastavenu velkost textov a aplikacii na 125% vo Windovse. Bez toho by som mal problem citat na monitore a to som na notebooku. Takze ostanem, pri neuplnom zobrazeni. Nastastie je kopec pozadi kde to nevadi.
Prioritně se snažím takové vybírat, ale někdy nejde ani z víc verzí taková, co by byla alespoň nějak vidět vybrat.
no, takže já si dám na střídání 4x Hawkeye, děkuji :D
Arcane alebo Hawkeye, to je otazka :D Budem striedat :D Dakujem, vyborna praca :)
Všechny vypadají skvěle - děkujem :)
Tak asi po prvykrat si neviem vybrat z tolkych dobrych pozadi 😁 Takze chvalim 👏
Díky za úžasnou práci, jsem tam "prdla" každý den nové a je to :D začínáme s Jackem Bauerem paráda :D