Diskuze k článku Roswellský incident a další vyvíjené projekty
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
7. 1. 2022 / 10:19:21 (před 2 roky)
off

Nezní to špatně, ale co mě hodně zaujalo a na 100% bych ráda viděla, bude to drama o Roosweltu. :)

Janey T.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
7. 1. 2022 / 10:33:44 (před 2 roky)
on

Tak za mě asi taky j3n ten Roswell...

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
7. 1. 2022 / 11:49:41 (před 2 roky)
off

Film Last Tango In Paris patří mezi poklady světové kinematografie. Má několik rovin, je existencionalisticky laděný a jsou v něm zastoupeny projevy "polámané psychiky" (obsedance...). Na jeho jeho finále jako by se podílel Buñuel spolu s  Hitchcockem (písmenko ñ jsem musel copypastovat :-), to vše podtrženo explicitními (viděno prismatem doby) sexuálními scénami.

Mám obavu, že se seriál bude do značné míry zabývat MeeToo progresivními aspekty, že se bude do značné míry točit okolo údajného znásilnění Schneiderové.

Nakonec, když někdo neumí natočit film, který by vstoupil do dějin kinematografie, tak si alespoň kopne, ne?

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
7. 1. 2022 / 13:06:37 (před 2 roky)
off

Zajímá mě jen Roswell, ostatní ani náhodou.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 1. 2022 / 16:04:15 (před 2 roky)
off

Cal Fire! Hasičských seriálů je bohužel pořád málo takže každý další, který bude věnovat ohňům a ne kravinám (intense stare at ChF) jenom vítám...

Z ostatních mě pobavil animák s hlasem Karen Gillan, ale asi nebudu mít odvahu ho prubnout. A Angel city zní relativně dobře.. Akorát myslím, že tím kam při čtení obsahu mířím já CW nakonec mířit nebude (a otázka je, jestli CW vůbec ještě někdy něco vytvoří).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
7. 1. 2022 / 18:23:41 (před 2 roky)
off

Mna tiez zaujal len ten Roswell.