Ach jo, nejspíš další seriál, který se utopí v nudných případech a nudných vztazích.. Jak mě chybí Pohotovost a Code Black :(. A to jsem tomu chtěla kvůli Soph dát šanci...
I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache napsal(a):
Ach jo, nejspíš další seriál, který se utopí v nudných případech a nudných vztazích.. Jak mě chybí Pohotovost a Code Black :(. A to jsem tomu chtěla kvůli Soph dát šanci...
Pravda, Code Black je věěěčná škoda...nejlepší lékařský seriál za poslední roky.
Eliška
eliska krejci napsal(a):
Pravda, Code Black je věěěčná škoda...nejlepší lékařský seriál za poslední roky.
To teda.. přijde mi, že v poslední době scénáristi hrozně zapomínají na to, že lékařské seriály mají být o nemocích, zraněních a pacoších a ne o tom, který doktor zrovna obrábí kterou sestřičku a podobné kydy...
I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Jo, na House jsem si u toho vlastně taky vzpomněla - křičela jsem na obrazovku “nikdy to není lupus” :D :D
Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?