Neměla jsem tu čest vidět ani jedno, ale na většinu z nich zálusk mám. Nakonec jsem se rozhodla dát hlas Blake Space :)
Black Space - Israel je z hlediska kvality seriálové produkce velmoc.
Viděno pouze Black Space, které bylo skvělé
Neviděla jsem ani jedno, věděla jsem hned kam to nedám (ehm, ehm, AŽ), a nakonec jsem to dala Clarice, ale nějaký velký odůvodnění pro to teda nemám. V týhle anketě jsem zatím dost mimo, já na ty seriály většinou koukám až později
Pilot Black Space byl super a rozhodně plánuju celou sérii. Ale Corn Pudding je prostě top :D
Chair je taková kravina, že jsem to nedala. Anatomie to same v bledě modrém. Nic dalšího neznám, ale Black Space jsem si dala do sledování, mohlo by bavit, tak dávám i hlas.
Samozrejme, že Schmigadoon! Ten bol výborný ❤️
Ještě mi zbývá dokoukat dva díly Black Space, ale moje pořadí zatím takto:
1. Schmigadoon - to se mi líbilo, i když mám pár výhrad, sledování jsem si užila
2. Clarice - těsně až na druhém místě, dobře udělané, líbilo se mi
3. Black Space - doufala jsem, že to bude převážně o vyšetřování té události, ale zdá se, že je to spíš vztahovka, takže jsem zklamaná :(
4. The Chair - nuda
5. Anatomie života - neviděla jsem a jsem si jistá, že o nic nepřicházím :D
Dneska hlasuji pro Schmigadoon!, koncept seriálu mě vážně bavil a písničky výborné. :)
V tomto pripade jsem nevidela ani jedno, tak jsem si tipla ktery z uvedenych bude asi favorit a tam putoval i muj hlas ☺️😁
Za mě jde hlas Black Space, ale rozhodovala jsem se mezi tím a Schmigadoon.