Tak si můžu X factor zase škrtnout. Reality show nejsou úplně můj šálek kávy a na X factor jsem koukala jen díky své slabosti pro Britney.
Americký X-Factor akorát přispěl k mojí averzi vůči Britney :D Navíc výběr a úpravy písniček ve finálových kolech se mi vůbec nelíbil... Britský mi přišel mnohem lepší (jak porotcovsky, tak písničkama), ale viděla jsem jen poslední dva díly a pár videí na youtube... Americké verze talentových soutěží asi fakt navždy škrtam :D Ale na britský Voice se docela těšim, takové guilty pleasure :D
co ja viem, ja som mala americky x factor rada a urcite radsej nez britsky... mozno je to aj kvoli mojej averzii voci Britom lebo tu zijem a nemam ich rada ale proste je to tak. Britney mi sla na nervy ale zbytok ok, co ma mrzi je odchod LA.. preco to vlastne odchadza? vari chce viac casu davat do svojej kariery producenta ci co to vlastne je? a sutaziaci boli podla mna ok tiez, Tateovi som fandila a boli tam aj ini dobri takze u mna spokojnost a urcite budem pozerat aj treti rocnik.