Diskuze k článku Seriálová výzva 2021: Vyhodnocení
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 1. 2022 / 15:37:50 (před 2 roky)
off

Tak já se trefila jen 2x a to plakát zbarven do červena (Lucifer) a kde se slaví Valentýn (Taková normální rodinka). :) Ale jako v roce 2020, tak v roce 2021 se mi povedlo výzvu splnit na 100% a těším se rozhodně na tu letošní. :D

Janey T.
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
12. 1. 2022 / 15:47:10 (před 2 roky)
off

Překvapivě jsem se do nejčastějších odpovědí trefila celkem devětkrát. To jsem nečekala, protože jsem loni jela docela dost seriálů, co tu lidi moc neznají, ale pak jsem si uvědomila, že jsem v té výzvě spoustu kategorií v průběhu roku měnila. Kdybych si tam nechala ty původní, co jsem tam vyplnila na začátku, moc častých odpovědí bych asi neměla. :D
Jinak jsem už u sebe na profilu nakoukla na výzvu na letošní rok a rozhodně přitvrzujeme... :D Jsem zvědavá, jestli se mi povede splnit na 100 % i letos, protože už teď můžu říct, že nějaké kategorie asi nebudu plnit úplně dobrovolně. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 1. 2022 / 16:49:43
andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
12. 1. 2022 / 16:35:52 (před 2 roky)
on
AdaW napsal(a):

Jinak jsem už u sebe na profilu nakoukla na výzvu na letošní rok a rozhodně přitvrzujeme... :D Jsem zvědavá, jestli se mi povede splnit na 100 % i letos, protože už teď můžu říct, že nějaké kategorie asi nebudu plnit úplně dobrovolně. :D

To já taky ne :D. Třeba neplnoletá hlavní postava je za trest :D. To jsem myslela, že letos se těm spratkům vyhneme :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
12. 1. 2022 / 16:44:12 (před 2 roky)
off
andromache napsal(a):

To já taky ne :D. Třeba neplnoletá hlavní postava je za trest :D. To jsem myslela, že letos se těm spratkům vyhneme :D.

Však to jde splnit i nějakýma středoškolskýma seriálama.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
12. 1. 2022 / 16:46:03 (před 2 roky)
on
Fruiko napsal(a):

No však právě.. 99% z nich je vyloženě za trest :(. Ty jejich problémy šly těžce mimo mě už ve chvíli, kdy jsem sama chodila na střední... Ale tak si říkám že Sabrina taky není plnoletá, tak se možná konečně dohrabu tam...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
12. 1. 2022 / 18:32:59 (před 2 roky)
off

Noo, tak jsem si početla a teď jdu trochu obávajíc se podívat na tu letošní :D

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 51 | Jay Pritchett
12. 1. 2022 / 19:41:30 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Anebo večerníčky :)

Ivka22
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
15. 1. 2022 / 14:56:10 (před 2 roky)
off

Předpokládám, že trofeje za výzvu jsou rozdané - a když ji nemám, výzvu jsem nesplnila? A jak poznám, proč jsem ji nesplnila - vyplněné mám všechno... Díky :)