Diskuze k článku Seriálová výzva 2022: Únorové zadání
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 2. 2022 / 10:07:32 (před 2 roky)
off

Tak toto mě pobavilo. :D Téma je zajímavé a vůbec by mě toto nenapadlo. :D Jinak na březen to vidím podle knižní předlohy nebo něco spojené s knihou. Knihovna, knihkupectví nebo něco v tom stylu. :)

Janey T.
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 2. 2022 / 10:15:04 (před 2 roky)
off

nebo seriál s knižní předlohou ;) :)

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 2. 2022 / 11:05:01 (před 2 roky)
on

Únor jsem tušila to nebude problém, na březen asi knižní předloha no snad něco dohledam většinu takových hazim hned do sledování.

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 2. 2022 / 13:14:12 (před 2 roky)
off

Deaneira Taky zjišťuju, že mám hodně věci podle knižní předlohy :D ale zase na druhou stranu si nemyslím, že s tím bude problém, páč co není podle knižní předlohy??? Prakticky všechno je :D aspoň poslední dobou ;)

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 2. 2022 / 13:54:27 (před 2 roky)
off

Myslela som, že to bude seriál, ktorý má mať v názve mäkčeň, a to ním má dokonca začínať. Je pár seriálov, ktoré to spĺňajú a chcela by som vidieť, takže super 👌 a budúci mesiac to bude seriál podľa knižnej predlohy a tých je kopec.

The wheel weaves as the wheel wills.
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 2. 2022 / 14:15:39 (před 2 roky)
on
Luisa napsal(a):

Deaneira Taky zjišťuju, že mám hodně věci podle knižní předlohy :D ale zase na druhou stranu si nemyslím, že s tím bude problém, páč co není podle knižní předlohy??? Prakticky všechno je :D aspoň poslední dobou ;)

Pravda a dokonce hned vyřešeno 😂 Pieces of Her to už mám dokonce v kalendáři, pokud nenajdu ještě něco jiného 😉

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2022 / 14:16:23
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
1. 2. 2022 / 15:34:32 (před 2 roky)
off

Se zoufalstvím jsem projížděla svůj "Chci vidět" seznam a naštěstí jsem našla jeden seriál, co začíná na "č". :D Jako naschvál jsem totiž v lednu rozkoukala Španělskou princeznu a už jsem si chtěla nadávat, proč jsem nemohla jeden měsíc počkat. :D Ale nakonec dobrý, ještě jeden seriál jsem vyhrabala.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
1. 2. 2022 / 20:37:00 (před 2 roky)
off

Hmm, tak v mém chci vidět seznamu není momentálně nic, co bych mohla použít. Doufám, že někdo akční vytvoří zase seznam kandidátů, a já si z něj pak vyberu :)

vesper29
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 2. 2022 / 20:53:54 (před 2 roky)
off

v clanku neni uplne jasne vysvetleno, jestli to musi byt originalni nazev serialu zacinajici na pismeno s diakritikou nebo cesky preklad, napr. Chernobyl (en) vs Černobyl (cz)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
1. 2. 2022 / 20:58:16 (před 2 roky)
on
vesper29 napsal(a):

v clanku neni uplne jasne vysvetleno, jestli to musi byt originalni nazev serialu zacinajici na pismeno s diakritikou nebo cesky preklad, napr. Chernobyl (en) vs Černobyl (cz)

My bereme oboje, ale jestli si to chce někdo ztížit, tak může.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 2. 2022 / 21:26:37 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Žádné stížení, už tak si zase budu lámat hlavu, co tam sakra mám dát :D. Ještě že existují dokumenty...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
vesper29
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 2. 2022 / 21:10:13 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Diky Fruiko za vysvetleni :)