Dobrý téma. Jen jsem si teda mohl skvělé The Girl Before nechat na březen. No, do konce roku něco samovolně přijde.
V sobotu se na Netflixu objeví Pieces of Her, takže je jasné, co si dám do této výzvy. :)
Březen jsem tipovala dobře. Využiju seriál Dámský Gambit, který chci delší dobu vidět, takže šance tu je. :D A na duben bude téma asi něco s přírodou? :) Netuším :D
Příště bude zrození a nebo zelený plakát :D a nebo nám dají nějakej přírodovědnej seroš...
Seriály podle knih odkaz
Tak furt chci začít číst Shadow and Bone, abych se pak mohla podívat na první sérii, tak tohle je aspoň příležitost se k tomu dokopat v tom velkém množství knih, které chci přečíst. Poprvé, co se mi vyplatí, že toho mám tolik a ještě to nemám zhlédnuté.
Chce se mi zajásat, že konečně dojde na milionkrát odkládaný The Last Kingdom a pak si uvědomím, že jsem vlastně ještě neviděla Shadow and Bone což je taky podle knížky.. Chjo, teď abych si hodila mincí, co tam chci víc :D. Kdybych si poštřila This Is Going to Hurt tak mám po problému, ale to nějak nešlo :D.
andromache napsal(a):
Chce se mi zajásat, že konečně dojde na milionkrát odkládaný The Last Kingdom a pak si uvědomím, že jsem vlastně ještě neviděla Shadow and Bone což je taky podle knížky.. Chjo, teď abych si hodila mincí, co tam chci víc :D. Kdybych si poštřila This Is Going to Hurt tak mám po problému, ale to nějak nešlo :D.
Last Kingdom můžeš klidně použít do kategorie "seriál, který letos končí", pokud tam ještě nic nemáš. :D Oznámili, že tahle nadcházející série bude poslední.
AdaW napsal(a):
Last Kingdom můžeš klidně použít do kategorie "seriál, který letos končí", pokud tam ještě nic nemáš. :D Oznámili, že tahle nadcházející série bude poslední.
No, zatím tam mám letošní Polosvět :D. Ale uvidíme, možná to nakonec ještě změním, když budu mít náladu si to Last Kingdom pustit :-).