Diskuze k článku Seriálová výzva 2022: Březnové zadání
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
1. 3. 2022 / 10:11:54 (před 2 roky)
off

Dobrý téma. Jen jsem si teda mohl skvělé The Girl Before nechat na březen. No, do konce roku něco samovolně přijde.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
1. 3. 2022 / 10:29:01 (před 2 roky)
on

V sobotu se na Netflixu objeví Pieces of Her, takže je jasné, co si dám do této výzvy. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 3. 2022 / 10:42:54 (před 2 roky)
off

Březen jsem tipovala dobře. Využiju seriál Dámský Gambit, který chci delší dobu vidět, takže šance tu je. :D A na duben bude téma asi něco s přírodou? :) Netuším :D

Janey T.
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
1. 3. 2022 / 12:51:50 (před 2 roky)
off

Příště bude zrození a nebo zelený plakát :D a nebo nám dají nějakej přírodovědnej seroš...

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
1. 3. 2022 / 15:12:51 (před 2 roky)
off
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 3. 2022 / 18:48:19 (před 2 roky)
off

Tak furt chci začít číst Shadow and Bone, abych se pak mohla podívat na první sérii, tak tohle je aspoň příležitost se k tomu dokopat v tom velkém množství knih, které chci přečíst. Poprvé, co se mi vyplatí, že toho mám tolik a ještě to nemám zhlédnuté.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 3. 2022 / 19:30:12 (před 2 roky)
off

Chce se mi zajásat, že konečně dojde na milionkrát odkládaný The Last Kingdom a pak si uvědomím, že jsem vlastně ještě neviděla Shadow and Bone což je taky podle knížky.. Chjo, teď abych si hodila mincí, co tam chci víc :D. Kdybych si poštřila This Is Going to Hurt tak mám po problému, ale to nějak nešlo :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
7. 3. 2022 / 21:09:10 (před 2 roky)
off
andromache napsal(a):

Chce se mi zajásat, že konečně dojde na milionkrát odkládaný The Last Kingdom a pak si uvědomím, že jsem vlastně ještě neviděla Shadow and Bone což je taky podle knížky.. Chjo, teď abych si hodila mincí, co tam chci víc :D. Kdybych si poštřila This Is Going to Hurt tak mám po problému, ale to nějak nešlo :D.

Last Kingdom můžeš klidně použít do kategorie "seriál, který letos končí", pokud tam ještě nic nemáš. :D Oznámili, že tahle nadcházející série bude poslední.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 3. 2022 / 21:26:43 (před 2 roky)
off
AdaW napsal(a):

Last Kingdom můžeš klidně použít do kategorie "seriál, který letos končí", pokud tam ještě nic nemáš. :D Oznámili, že tahle nadcházející série bude poslední.

No, zatím tam mám letošní Polosvět :D. Ale uvidíme, možná to nakonec ještě změním, když budu mít náladu si to Last Kingdom pustit :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.