Za květen jste mě potěšili. Sice Srdcerváče jsem už viděla, ale měla jsem i v plánu Mladou modrou krev, takže využiji aspoň tento seriál, který jsem taky chtěla vidět. :D Takže moc děkuji. :) A na červen mě napadá téma kouzelník, protože červen je i spojen s dětmi a dětské oslavy se neobejdou bez kouzelníků. Aspoň v těch seriálových snad ne. :D
zadání na květen bylo jasné ;) jen jsem se chtěla zeptat, zda by se mělo jednat o hlavní postavu či zda může být i vedlejší? Ať vím, který seriál tam zařadit ;) :)
Pokud se jedná o červen, tak mě jako první napadly Velikonoce :D jenže ty byly v dubnu, takže to asi ne... pak ještě nějaký seriál se zvířetem v názvu nebo seriál kde je jméno zvířete obsaženo v názvu, či seriál zaměřen na zvířata (to už ale ve výzvě je). Pochybuju, že se bude jednat o seriál čistě s ušákama :D to by byla hodně velká podpásovka :D
Heartstoppera fakt ne.. Vypadá to vypadá, že dojde na mnou dlouhodobě odkládaný NCIS Hawaii.... Ale tak třeba mi tumblr poradí ještě něco jiného...
andromache napsal(a):
Heartstoppera fakt ne.. Vypadá to vypadá, že dojde na mnou dlouhodobě odkládaný NCIS Hawaii.... Ale tak třeba mi tumblr poradí ještě něco jiného...
Nebo můžeš vzít na milost animáky ;) She-Ra, The Owl House, Steven Universe...
Jinak i v Heartstopperovi je hezká lesbická linka :)
Já věděla, že mám počkat s Love, Victor .
Takže květen je pro mě jasný.
A červen? No zatím mě nic nenapadá.
Esteze som si nechal Heartstopper na maj...😁 Ale zasa tych serialov, kde je niekto gay alebo lesba je uz dost, takze celkom lahka vyzva na tento mesiac. Na jun tipujem nieco so zvieratom v nazve.
petrSF napsal(a):
Nebo můžeš vzít na milost animáky ;) She-Ra, The Owl House, Steven Universe...
Jinak i v Heartstopperovi je hezká lesbická linka :)
Maybe, ale nejsou náhodou v hlavní roli dva borci? A to je něco, co mě fakt brzdí od toho si to pustit...
A jinak uvidím, co mi nabídne hraná tvorba (škoda, že Continental bude kdoví kdy, skoro se mi chce vsadit boty, že Katie tam bude zase minimálně bi :D :D... I když to asi pravda nesplňuje zadání výzvy...)
andromache napsal(a):
Maybe, ale nejsou náhodou v hlavní roli dva borci? A to je něco, co mě fakt brzdí od toho si to pustit...
A jinak uvidím, co mi nabídne hraná tvorba (škoda, že Continental bude kdoví kdy, skoro se mi chce vsadit boty, že Katie tam bude zase minimálně bi :D :D... I když to asi pravda nesplňuje zadání výzvy...)
Jj, hlavní jsou borci, ale ten jejich příběh mi přišel nejmíň zajímavej, všechny vedlejší linky mě bavily víc :)
petrSF napsal(a):
Jj, hlavní jsou borci, ale ten jejich příběh mi přišel nejmíň zajímavej, všechny vedlejší linky mě bavily víc :)
Jo, jenže mě se na ně nechce koukat vůbec :(. Já jsem poněkud jednostraně zaměřená, když přijde na LGBT :D.
petrSF napsal(a):
Naprostý souhlas! :)
Jinak my, co koukáme na věci hned po premiéře, jsme na tom zase bití! :D A teď babo raď, co jsem ještě neviděl... Asi budu muset zamířit do andromachiných vod. :D
Tempy napsal(a):
Naprostý souhlas! :)
Jinak my, co koukáme na věci hned po premiéře, jsme na tom zase bití! :D A teď babo raď, co jsem ještě neviděl... Asi budu muset zamířit do andromachiných vod. :D
Ano, přesně :D. My, co vidíme všechno hned po premiéře (případně v době, kdy mě na to tumblr upozorní :D) jsem fakt biti :D. Ale feel free podívat se do mých sledovaných a hodnocených :D :D. Myslím, že tam pár LGBT kousků najdeš :D.
andromache napsal(a):
Ano, přesně :D. My, co vidíme všechno hned po premiéře ...
Však ono do prosince něco vyjde...
Fruiko napsal(a):
Tak o tom nepochybuju, ale bude to tak dobré, aby mě to donutilo pustit si aspoň pilot ;)? Toť otázka :-)
andromache napsal(a):
Tak o tom nepochybuju, ale bude to tak dobré, aby mě to donutilo pustit si aspoň pilot ;)? Toť otázka :-)
Tak dobré je leccos... Ale aby se to tobě líbilo - toť věc druhá 😋
IrmaVep napsal(a):
Tak dobré je leccos... Ale aby se to tobě líbilo - toť věc druhá 😋
Však právě 😁. Já bto brala že svého úhlu pohledu 😁.
Fruiko napsal(a):
No minimálně Queer as Folk, ale to si zase schovávám na Qčkovou výzvu. :D