Tak červenec tak těžký nebyl, i když tato varianta mě napadla o něco později. A na srpne to je těžké, ale napadá mě buď něco z historie a nebo něco společné s válkou....:D No, nechám se překvapit, ale už teď jsem napnutá tedy, co to může být :D
Tak mne napada, ci augustova vyzva nebude spojena len s urcitou krajinou/krajinami podla toho, co je na mape 😉
Na červenec jsem se s 8 písmeny v názvu trefil, co se týče srpna, asijský seriál, jen mě mate barva mapy...
Podle mě to bude seriál z nevybarveného státu na seriálové mapě nebo seriál, který byl doporučený v rubrice "kolem světa".
Když to mají být znaky, vyhovuje zadání i 11.22.63?
Čtu si zadání mezi epizodami seriálu Man vs bee. Podle toho jak to píšou na Netflixu, bez mezer, tak to má osm znaků. :)
Litocha napsal(a):
Podle mě to bude seriál z nevybarveného státu na seriálové mapě nebo seriál, který byl doporučený v rubrice "kolem světa".
To by bylo super pro naší rubriku, nicméně si myslím, že to vzniklo nezávisle a půjde o asijský seriál :)
Pajky napsal(a):
To by bylo super pro naší rubriku, nicméně si myslím, že to vzniklo nezávisle a půjde o asijský seriál :)
Ve většině výzev nějaké provázání se SZ je, tak proč ne tohle? :)
Litocha napsal(a):
Ve většině výzev nějaké provázání se SZ je, tak proč ne tohle? :)
Určitě se dají použít jako inpsirace, ale do Asie jsme ještě úplně nedorazili. Brzy to však napravíme :D
Litocha napsal(a):
Když to mají být znaky, vyhovuje zadání i 11.22.63?
Jo, ta interpunkce, by mě taky zajímala. Pokud platí opravdu všechny znaky, tak by mi to vyšlo u seriálu: Mr. Mayor
Předpokládám, že jestli platí i české názvy, tak mám se Safe (V bezpečí) splněno. Btw, líbil se mi a tak se mrknu i na další Cobenovky.
ragelly Prosim, ako je to teda s tou interpunkciou, ako sa tu pytalo uz viac ludi? Rata sa ako znak aj bodka (tecka)? Konkretne mi ide o Ms.Marvel, ci je to 8 znakov alebo uz 9?😁 Diky!
sonkad napsal(a):
ragelly Prosim, ako je to teda s tou interpunkciou, ako sa tu pytalo uz viac ludi? Rata sa ako znak aj bodka (tecka)? Konkretne mi ide o Ms.Marvel, ci je to 8 znakov alebo uz 9?😁 Diky!
Tečka je určitě znak.
sonkad napsal(a):
Pokud koukáš na všechno z MCU, I am Groot bude mít 8 znaků :D
Fruiko napsal(a):
Tečka je určitě znak.
Diky 😊