Jeden z mých oblíbených seriálů, mělo to nápad a skvělé obsazení. Pořád se ráda občas na pár dílů kouknu.
Aj moj oblubeny serial, urcite planujem maraton, kedze v minulosti som to pozeral v tv nepravidelne...
Petyer napsal(a):
Aj moj oblubeny serial, urcite planujem maraton, kedze v minulosti som to pozeral v tv nepravidelne...
Presne to same u me :D
Kazdopadne to je snad jediny serial, kde si i po letech celkem dobre vybavuju znelku a kdyz slysim v radiu tu pisnicku s destem z prvniho dilu nebo tu duhovou od I. Kamakawiwo'ole, tak si na Odlozene pripady vzpomenu <3
IrmaVep napsal(a):
Kazdopadne to je snad jediny serial, kde si i po letech celkem dobre vybavuju znelku a kdyz slysim v radiu tu pisnicku s destem z prvniho dilu nebo tu duhovou od I. Kamakawiwo'ole, tak si na Odlozene pripady vzpomenu <3
Ano, ta znelka je nezabudnutelna. Ale celkovo hudba v seriali bola skvela 😉
IrmaVep napsal(a):
Když slyším Somewhere over the Rainbow od Kamakawiwo'ole, tak se mi vybaví spíš ER s pohřbem Marka Greena ;). Když se řekne CC, tak se mi vybaví znělka, kterou mám jako regulérní písničku nejenom v MP3 playlistu ;).
Ale jinak musím říct, že nejenom po stránce hudební to byl vždycky vynikající seriál (strašně mě v jednom devadesátkovém díle potěšili se Saddeness od Enigmy). A to jsem na něj začla koukat jenom kvůli Katheryn Morris, kterou jsem znala jako poněkud fanatickou vůdkyni kultu světla z Xeny :D. Ale říkám si, že bych si časem mohla dát i opakovací maraton, protože vůbec nevím, jestli jsem seriál viděla až do konce...
Nara mi nahání husinu dodnes.
Několikrát se mi stalo, že jsem u některých dílů brečela (ano jsem citlivka).
Skvělé obsazení, postavy se dokáží snadno zapamatovat a zapadají tam ( ne, jako dnes, když některé postavy prostě do seriálu nezapadají a jsou tam kvůli korektnosti), úžasná hudba. Tenhle seriál byl úžasný, škoda že už se 6 ani 7 série moc nepovedly.
Ja si práve teraz dávam maraton, síce som už na konci, siedma séria, epizóda 7, ale určite to nie je posledný maraton Cold Case. Navyše teraz je to po prvý krát v originál znení, aj keď slovenský dabing tu je celkom obstojný.
Seriál ani po rokoch nenudí, postavy sú dobre napísané, žiadna nelezie na nervy, herci sú sympatickí, príbehy zaujímavé. Nenásilne sa tak riešia témy, ktoré sa teraz všetci slniečkári snažia násilím presadiť.
Pre mňa najobľúbenejšia kriminálka.
A ako tak pozerám tak sa tam objavilo pomerne dosť známych hercov zo Supernaturalu