Podla obrazku vyzeraju ty stredoskolaci na 30+.
Snazil som sa pozriet pilot ale ako som klikol iekde uprostred, tak tam bola nejaka blbost a radsej som to ani nepozeral.
Ja proste na ten azisky styl nie som.
Pro mě zatím seriál roku, ale nechal jsem si prostor na ještě lepšejší, takže 90 % ;) Jen těch 12 hodin bylo teda hodně a musel jsem si to rozdělit dokonce na třikrát, což už jsem si odvykl.
sandokan555 napsal(a):
Podla obrazku vyzeraju ty stredoskolaci na 30+...
To ano, ale na rozdíl od nás (bělochů) tak budou vypadat za dvacet let také.
Bez ohledu na to, jestli jsme, nebo nejsme nadšení sledovači asijské seriálové/filmové tvorby je fascinující sledovat vznik nových seriálových/filmových velmocí.
Btw., osobně jsem extrémně zvědavý/natěšený na The Three-Body Problem.
petrSF napsal(a):
Pro mě zatím seriál roku, ale nechal jsem si prostor na ještě lepšejší, takže 90 % ;) Jen těch 12 hodin bylo teda hodně a musel jsem si to rozdělit dokonce na třikrát, což už jsem si odvykl.
Súhlas!
Celkom som bol prekvapeny, ze to nemalo klasickych 8-10 casti, ale az 12, plus dlzka jednotlivych epizod bola natiahnuta na skoro hodinu niekde tusim aj viac. Taky lepsi priemer u mna, teda hodnotim 70%. Sledovalo sa to dobre, aj ked dlzku a pocet epizod by som urcite skratil. Inak Korejska hororova klasika na Netflixe takze nemam velmi co vytknut, postavy a dej zaujali.
Zostava mi uz len jedna cast tak som zvedavy ako to cele dopadne vo finale...