Diskuze k článku Novinka pod lupou: All Of Us Are Dead (Netflix)
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
31. 1. 2022 / 13:54:36 (před 2 roky)
off

Podla obrazku vyzeraju ty stredoskolaci na 30+.
Snazil som sa pozriet pilot ale ako som klikol iekde uprostred, tak tam bola nejaka blbost a radsej som to ani nepozeral.
Ja proste na ten azisky styl nie som.

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
31. 1. 2022 / 16:02:58 (před 2 roky)
off

Pro mě zatím seriál roku, ale nechal jsem si prostor na ještě lepšejší, takže 90 % ;) Jen těch 12 hodin bylo teda hodně a musel jsem si to rozdělit dokonce na třikrát, což už jsem si odvykl.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
31. 1. 2022 / 16:44:10 (před 2 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Podla obrazku vyzeraju ty stredoskolaci na 30+...

To ano, ale na rozdíl od nás (bělochů) tak budou vypadat za dvacet let také.

Bez ohledu na to, jestli jsme, nebo nejsme nadšení sledovači asijské seriálové/filmové tvorby je fascinující sledovat vznik nových seriálových/filmových velmocí.

Btw., osobně jsem extrémně zvědavý/natěšený na The Three-Body Problem.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Andrea Lee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
31. 1. 2022 / 17:20:38 (před 2 roky)
off
petrSF napsal(a):

Pro mě zatím seriál roku, ale nechal jsem si prostor na ještě lepšejší, takže 90 % ;) Jen těch 12 hodin bylo teda hodně a musel jsem si to rozdělit dokonce na třikrát, což už jsem si odvykl.

Súhlas!

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
31. 1. 2022 / 18:55:16 (před 2 roky)
off

Celkom som bol prekvapeny, ze to nemalo klasickych 8-10 casti, ale az 12, plus dlzka jednotlivych epizod bola natiahnuta na skoro hodinu niekde tusim aj viac. Taky lepsi priemer u mna, teda hodnotim 70%. Sledovalo sa to dobre, aj ked dlzku a pocet epizod by som urcite skratil. Inak Korejska hororova klasika na Netflixe takze nemam velmi co vytknut, postavy a dej zaujali.

Zostava mi uz len jedna cast tak som zvedavy ako to cele dopadne vo finale...