Nejsem si sice jistá, jestli mě Hannah Montana odzbrojila zrovna svým zpěvem, ale jinak moc pěkný článek. :) Připomnělo mi to pár seriálů, které jsem chtěla shlídnout právě kvůli hlavním hrdinkám.
Buffy! :) Jinak George a Jaye v seriálech Bryana Fullera určitě taky stojí za zmínku...
Skvelý fotočlánok. A práve vďaka nim "ženám" patria niektoré medzi tie najlepšie seriály. Chýbalo mi tam napr. Alias, Ghost Whisperer miesto Life Unexpected a Hannah Montana.
Povedený fotočlánek. Jediný seriál, který mi tam chybí je Dollhouse. :)
Pekne :)
A za mňa naaj je jednoznačne Veronica Mars! (A vlastne aj jediná z týchto seriálov, kt. som videla)
Článek který udělá den hned o trochu hezčí.
Moc dobrý fotočlánek, jsem rád, že se tam objevila i má oblíbenkyně Veronica Mars :)
marwin836 napsal(a):
Povedený fotočlánek. Jediný seriál, který mi tam chybí je Dollhouse. :)
Přesně tak taky mi tam chyběl, ale jinak skvělý článek a jsem ráda, že tam byla Buffy. !!!!
amelia.cz napsal(a):
Článek který udělá den hned o trochu hezčí.
nádheně řečeno
Ještě mi tu chybí Jane ze seriálu Painkiller Jane :)
Revenge fotka je nej.
Skvělý fotočlánek!
Jinak dalších adeptek si myslím by bylo mraky :) Například Georgia z Dead Like Me :)
Skvelý fotočlánok :) Hannah Montana trochu pobavila :D
Skvěle popsané fotky, úžasně to navazuje a výběr postav se povedl :) akorát ta Hannah Montana na konec trochu kazí dojem, ale fajn, beru to jako dobrý vtip ;D
V hlavní roli žena - Hannah Montana? :D
Veronica a Buffy, prostě válý :)) A ta Hannah Montana.. to mi vyrazilo dech xD
Judita napsal(a):
Nejsem si sice jistá, jestli mě Hannah Montana odzbrojila zrovna svým zpěvem, ale jinak moc pěkný článek. :) Připomnělo mi to pár seriálů, které jsem chtěla shlídnout právě kvůli hlavním hrdinkám.
no já na ni miřít třeba pistolí a ona začne zpívat, odhodím zbraň, abych si měla čím zacpat uši, padnu na zem a prosím ji, ať mi už neubližuje a přestane zpívat. takže jo :D.