Shadow and Bone. Kdyby se udělovala anticena, tak by byl za rok 2021 horkým kandidátem Lupin.
A jéje. První skutečné dilema :D
Z dnešního výběru je nejlepší jednoznačně Shadow and Bone, ALE... Mám pomoci svému oblíbenému Sky Rojo? Protože S&B to má jistý...
Neviděla jsem ani jedno, pár kousků vidět chci, přesto dnes dávám hlas Lupinovi. :D
Hlasuji pro Shadow and Bone. Kniha je sice lepší, ale jako jediného z vybraných jsem Shadow and Bone dokoukala.
Shadow and Bone mám už dlouho ve watchlistu. Vážně je to lepší jak Lupin? Soudě dle hodnocení. Stojí to za shlédnutí?
IP Freely napsal(a):
Shadow and Bone mám už dlouho ve watchlistu. Vážně je to lepší jak Lupin? Soudě dle hodnocení. Stojí to za shlédnutí?
Odvaz to není, ale dívat se na to rozhodně dá. "...lepší jak Lupin" mi osobně nepřijde jako kriterium, které by mělo výpovědní hodnotu :-)
_-0-_ napsal(a):
Odvaz to není, ale dívat se na to rozhodně dá. "...lepší jak Lupin" mi osobně nepřijde jako kriterium, které by mělo výpovědní hodnotu :-)
:D Chápu, že je každý seriál o něčem jiném a proto je nejde srovnávat. Obrat jsem použil, protože má nečekaně nižší hodnocení než to Shadow.
Díky.