Girls a Lena Dunham mají globus za takovou pakárnu? Něco je špatně.
Jo!! 4 hvězdy :)
Správně mám: Homeland, Girls, Maggie Smith, Don Cheadle
4 hvězdy. Uhodl jsem: Homeland, Damian Lewis, Claire Danes, Ed Harris
Tak 3 hvězdičky za Homeland. A upřímně nechápu, že jsem nehlasovala pro Maggie Smith. Na co jsem to myslela? :D
iqtiqe napsal(a):
Girls a Lena Dunham mají globus za takovou pakárnu? Něco je špatně.
Kritici z toho slintají až na podlahu. Taky nechápu... A štve mě neustálé ignorování Breaking Bad...
5 hvězdiček, no pánbu nebyl doma... Většinou jsem úplně mimo;-)
3 hviezdičky, tiež ma zachránil Homeland :)
2 hviezdičky. Za 2 tipy Homeland. Mohlo byť aj lepšie, ale ja nič z toho nesledujem. :D
Fruiko napsal(a):
Kritici z toho slintají až na podlahu. Taky nechápu... A štve mě neustálé ignorování Breaking Bad...
to asi všechny ...
tentokráte jsem něják slabě tipul, jen Danes, Smith a Harris
tak polepšila sem si o proti loňsku o dvě hvězdy, takže já jsem spokojená.
jen se asi nikdy nepoučim a ty BBT tam budu sázet každej rok
5 hviezdičiek a 100 kreditov, teším sa :)
4 hviezdičky, not so bad :) hlavne ked som fakt len tipovala, lebo okrem TBBT som ani jeden zo spomínaných seriálov nevidela :D
MNTB napsal(a):
tak polepšila sem si o proti loňsku o dvě hvězdy, takže já jsem spokojená.
jen se asi nikdy nepoučim a ty BBT tam budu sázet každej rok
A až je tam nedáš, tak vyhrajou. :-D
3 hvězdy, 2x Homeland, moje srdcovka a jeden tip náhoda. :) Díky. Jinak mě vadí ignorování Steva Buscemiho, jeho Nucky je bezkonkurenční.
Jedna hvězdička... mohlo to být lepší, ale lepší než nic :)
tři hvězdičky to jde =) tipovačka úplná na nic z toho nekoukám, možná někdy v budoucnu ...
Sice nemám žádné hvězdičky, ale trofej udílená za účast mě velmi potěšila do sbírky, děkuju =)
Crazy-Nut* napsal(a):
Sice nemám žádné hvězdičky, ale trofej udílená za účast mě velmi potěšila do sbírky, děkuju =)
Já bych ti zvláštní cenu. Ze statistického hediska je umění netrefit nic. :D
iqtiqe napsal(a):
Já bych ti zvláštní cenu. Ze statistického hediska je umění netrefit nic. :D
jop, třeba v KNP...
no tak jen maggie smith. tentokrát jsem to udělala stylem, že jsem hádala ty, u kterých to sice nechápu, ale lidi je žerou, všichni furt tvrdí, jak to skvěle hrají, tak to určitě vyhrajou. no a trefila jsem se s jedinou kategorií, kde jsem volila i podle svého názoru.
iqtiqe: Já bych ti zvláštní cenu. Ze statistického hediska je umění netrefit nic. :D
Naprosto souhlasím